Şimdi Ara

Ge60 0nd gelme ihtimali?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir bileniniz ya da tahmin edeniniz varmı ne zaman gelir diye.Aranızda gtx660m li Msi Ge60 0nd modelini şimdiki laptoplara tercih edeniniz hiçmi yok yani gidipte illa 0nc mi almalıyım bumudur yani.Kusura bakmayın ama gt 650m benim için yeterli değil.Msi stoklarını eritsin Türkiye'de ama bu gtxlerlede olmalı.

Not:Evet taktım kafaya gtx 660m'i.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thezed -- 24 Temmuz 2012; 11:23:50 >

• Çoğu oyunda 5-10 fps farkı var öncelikle bunu söyleyeyim.Bir diğer konu oyunlarda 1 yıl daha + sağlardı bana performans olarak..Kaldıki şimdi piyasaya sürülse 2500 den kimin ne alacağını çok iyi biliyoruz...
  • Bende bekliyim diyordum gtx lileride hatta yorumda yapmıştım almayın diye dün sipariş verdim dayanamadım bikere endişeliyim çünk msi ın artık her çıkan modeli daha pahalı oluyor şuan sadece bir sitede (pc depo) sadece bir ürün 2000 tl altı ge620 dx lerin hemen hemen tüm sitelerde çoğu modeli 1600-1700 tl idi. Ve benim bütçede max 1900 tl. Ayrıca hemen almam gerekti malum üniliyiz belkide aylar sonra yeni seri gelicek. Kısaca risk almadım.

Ayrıca pc sizlikten kafayı sıyırıyordum isterse yarın gtx serisi gelsin pek umrumda olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.