arkadaşlar laptopu yeni aldım driverları tamam gta4 ü ultrada oynuyorum ama pes 2013'ü düşük ayarda oynarken bile kasmalar oluyor. ilginç yanı oyunda menülerde geçişler çok akıcı , replay lerde falan gayet kaliteli akıcı grafikler alıyorum ama ne zaman hakem düdüğü çaldı oyun başladı takılmalar da başlıyor. nasıl çözülür bu problem ? acaba oyun dosyasından mı kaynaklanıyor.
intel'de mi acıyor acaba pes
weezer009
kullanıcısına yanıt
nvidia ile açtığından kesinlikle eminim power tuşundaki renk değişimi bunu gösteriyor. yine sağ tuş- nvidia ile aç dediğim zaman da aynı sorunla karşılaşıyorum hocam
bence sen intel ekran kartını kaldıra tıkla aygıt yöneticisinden sonra yeniden başlat olur eğer olmazsa msı yada nvdia nın kendi sitesinden driverini indir
quote:
Orijinalden alıntı: yavuz009
bence sen intel ekran kartını kaldıra tıkla aygıt yöneticisinden sonra yeniden başlat olur eğer olmazsa msı yada nvdia nın kendi sitesinden driverini indir
intel kartı kaldırırsa geforce optimus u bozar
tamam o zmn driver indirsin yada pesi ultrada açsın zaten zorladığı zaman direk öbür karta geçer
intelde çalıştırıyosunda ondan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme