Şimdi Ara

GE72 7RD Klavye sıvı teması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Klavyeme şekerli içecek döküldü iyici silip saç kurutma ile kuruladım ancak şekeri içinde kuruduğu için tuşlara tam basılmıyor ve çatır çutur sesler geliyor ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz

• Öncelikle geçmiş olsun. Normal su dahi dokulseydi yine aynı şekilde sesler çıkardı. Klavye alt kısımda özel bir şeffaf bant var su döküldüğünde renk değiştirir ve yapışkanlı yüzey ortaya çıkar ozel bir onlemdir. Su dökülmedi deseniz bile oradan belli olur. Eğer anakarta zarar gelmediyse klavye değişimi için 500tl+KDV isterler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AtiMX4 A kullanıcısına yanıt
    Hocam acaba kendim halledemez miyim bi yolu yok mu ücreti çokfazlaymış veya teknik servise felan versem garanti kapsamı dışına çıakr mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Che Guevara.

Hocam acaba kendim halledemez miyim bi yolu yok mu ücreti çokfazlaymış veya teknik servise felan versem garanti kapsamı dışına çıakr mı

Yeni bir ürün klavyesini bulamazsiniz. Kendiniz halledemezsiniz. Baştan saçma bir teknik servise verirseniz mahveder ve ürün tamamen g.disi kalır. Servisiyle görüşün. Belki biraz daha uygun fiyata yaparlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.