Şimdi Ara

Gear Sport Ana Konu ve Kullancılar Kulübü (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
985
Cevap
14
Favori
49.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Thai-Fun

Aynısı bende oldu. Ama ben kapatmayı unuttuğum için sanmıştı. Bende kilitlendi o şekilde ve kapatıp açmadan düzelmedi.
    O tarz durumda nabız ölçümüne basıp kapayonca düzeliyor. Anlaşılan yazılımsal bir olay.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Bu saatten Galaxy Watch'a geçen oldu mu acaba? İkisi de aynı RAM'e sahip olduğu için aralarındaki hız farkını merak ediyorum.
  • LGatakan kullanıcısına yanıt
    Ben test edip iade ettim, hız farkı da görmedim, diğer özelliklerinde değmeyeceğini düşündüm.
  • Spotify uygulamasını kullanan arkadaşlar Settings>Playback bölümünde ''Stream on Wifi'' seçili bende bir türlü ''Remote'' yapamadım bu seçeneği. ''Remote'' seçiyorum ekranın ortasında yuvarlak yükleme simgesi dönüp duruyor. Uygulamayı sildim yeniden yükledim,saati kapatıp yeniden başlattım ama durum aynı. Var mı bu sorunu yaşayan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrhyldrm

Spotify uygulamasını kullanan arkadaşlar Settings>Playback bölümünde ''Stream on Wifi'' seçili bende bir türlü ''Remote'' yapamadım bu seçeneği. ''Remote'' seçiyorum ekranın ortasında yuvarlak yükleme simgesi dönüp duruyor. Uygulamayı sildim yeniden yükledim,saati kapatıp yeniden başlattım ama durum aynı. Var mı bu sorunu yaşayan?
    bende yapamıyorum hocam hata veriyor eskiden oluyordu anlamadım.Bende şarkıları saate kurdum saatten dinliyorum

• 2 tane kayış aldım çinden geldiler haftasonu detaylı resim atarım.2 side kumaş tarzı

• Bakırköy'de ki MTA elektronik Samsung yetkili servisine verdim cihazı. Ekranın değişeceğini söyledi arkadaş. Pazartesi alırım büyük ihtimalle.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Thai-Fun kullanıcısına yanıt
    İlerde daha büyük sıkıntı olabilmesi ve cihazın garantisinin de olmasından dolayı servise verdim cihazı. Ekran değişecek hocam.

• Spotify uzerinden remote yapamayanlar

Cozum burda var kisaca spotify acikken saat uzerindeki kendi muzik calarina girip sag ustteki ikona(telefon olacak) basinca saat uzerinden kontrol edebiliyorsunuz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefonu android pie güncelledim (Note8)
    Saat ile eşleştiremiyorum. Uyumsuz sürüm hatası veriyor. Ne yapmam gerekir?

• Gear Sport'a da Gear S3 gibi Tizen 4 (4.0.0.2) güncellemesi geldi. Fakat Türkiye cihazları için henüz yüklenebilir değil. Bakalım ne zaman bize de gelecek...

• quote:

Orijinalden alıntı: omeeeeer

Gear Sport'a da Gear S3 gibi Tizen 4 (4.0.0.2) güncellemesi geldi. Fakat Türkiye cihazları için henüz yüklenebilir değil. Bakalım ne zaman bize de gelecek...
    Bugün Wearable uygulumasına güncelleme geldi uzun sürdü yüklenme ama saat hala tizen 3.0.0.2 duruyor.

Güncelleme notlarına göz attım, en çok ilgimi çeken artık sadece son mesajın değil geçmiş mesajlarında bildirim silinmediği sürece gözükmesi oldu, onun dışında sinema ve uyku modu gelmiş apple watch'ta ki gibi. Tabi birçok özellik daha var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHEC -- 22 Ocak 2019; 19:57:3 >
  • İnşallah hava durumunuda çözmüşlerdir.

• Bana henüz güncelleme gelmemiş...

Tizen 4.0 Pil durumundan bahseder misiniz?

Saygılar
  • Thema kullanıcısına yanıt
    Yaşadığınız sorun nedir hocam?

• Banada güncelleme geldi arkadaşlar. Kuruyum mu bilemedim. Ne gibi yenilikler düzenlemeler var deneyimleyen arkadaşlarımız gözlemlerini yazabilirse memnun oluruz.

• Gear sport için ilk major güncelleme olacak bu. Güncellemeyi kuran arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa güzel olur :) bana daha güncelleme gelmedi.
  • Saatten hava durumuna bakamıyorum, şehir eklenmiyor,, hava durumuna bakmak için İngilizce yapmak gerekiyormuş saatin dilini ama onuda ben istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thema

Saatten hava durumuna bakamıyorum, şehir eklenmiyor,, hava durumuna bakmak için İngilizce yapmak gerekiyormuş saatin dilini ama onuda ben istemiyorum.
    Ben ingilizce yapmadım hocam sıkıntı yok bende accuweather verileri var.

Gear Sport Ana Konu ve Kullancılar Kulübü

Gear Sport Ana Konu ve Kullancılar Kulübü

• Ben daha saati dün aldım sıfırdı daha güncelleme gelmedi LG G4 ile mükemmel çalışıyor

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.