< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsinan93 -- 6 Mart 2018; 10:13:30 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsinan93 -- 6 Mart 2018; 10:13:30 > |
Saati Wi-fi'da tutmak mantıklı değil eğer Spotify üzerinden Stream yapmıyorsanız.
Bende Wi-fi hep kapalı, Bluetooth sürekli açık. Telefona bağlı. Wi-fi'ya sürekli bağlı kalsa da kalmasa da hiçbir değişiklik olmayacak. Sonuçta hertürlü bildirim geliyor. Yanıtlayabiliyorum. Otomatik antrenman algılama da kapalı tamamen. Antrenman yaparsam kendim manuel açıyorum. Daha sağlıklı oluyor bence. Hayatı çok etkilemeyen bu iki küçük değişiklikten sonra saatin pil ömrü 2 gün civarında diyebilirim. UYURKEN: 7 saatte %5 pil harcıyor. ŞUANDA: 23saat 50dk olmuş. Öğretmenim. Ders anlatırken sürekli el-kol oynuyor. Haliyle de saat sürekli açılıp kapanıyor. Akşam spora gittim. 40dk koştum. Nabız hep açıktı. Normal kullanım nabız 10dk'da 1 şeklinde ayarlı. Yeni kulaklık aldım. Denemek için sürekli şarkı değiştirdim saat üzerinden. Pil tasarruf modunu hiç açmadım. Açmayı da bilmiyorum Kalan pilim %66 GPS - BLUETOOTH hep açık. |
s9'lar Gear Sport hediyesiyle satılacakmış. Buralar hareketlenir bir süre sonra
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|