Şimdi Ara

Gear Sport Ana Konu ve Kullancılar Kulübü (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
985
Cevap
14
Favori
49.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelmedi henüz maalasef. Pusuda bekliyoruz resmen 😂
    Bu arada iphone kullanıyorsanız bence Apple Watch kullanmalısınız. Hem stabil hemde Siri büyük kolaylık.

• Tizen 4 geldi de şu iyi oldu, bu düzeldi diyeceğimiz ne var ki. Hatta pil performansı düştü diyenler mevcut. Ben gelsede güncelleme yaparmıyım emin değilim. dün hava durumu güncellemesi geldi.
  • Ah Tizen 4.0 Ah
    Bi gelmedi yav

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bu saati xiaomi telefon ile kullananlar varmı? Bütün özellikleri çalışıyor mu?
    Bir de şunu sorayım nabız ölçümü doğru mu, göğüs bandı ile ölçüp karşılaştıran oldu mu?
    teşekkürler şimdiden
  • Ben lg g4 ile kullanıyorum çok güzel çalışıyor mesajları alabiliyorum cevap verebiliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trex9413 -- 18 Şubat 2019; 21:55:44 >
  • masterakif M kullanıcısına yanıt
    Ben Xiaomi Mi 8 ile kullanıyorum. Gayet stabil çalışıyor. Bir sıkıntı görmedim.
    Diğer sorun hakkında bir bilgim yok ne yazık ki.

• Teşekkür ederim. Genel olarak nasıl memnunmusun saatten. Ne kadardır kullanıyorsun şarj kaç gün gidiyor. Aktivite takipleri iyi mi, s health üzerinden grafik olarak gözükebiliyor galiba. Beğenmediğin yönler nelerdir. Kısaca yazarsan sevinirim hocam
  • masterakif M kullanıcısına yanıt
    Evet memnunum. Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ve bir sıkıntı yaşamadım hiç. Aktivite takipleri gayet iyi, evet hem saatten hem de telefon uygulaması üzerinden görebiliyorsun. Beklentilerimi karşılıyor, beğenmediğim bir kısmı olmadı. Belki batarya performansı biraz daha iyi olabilirdi.

• Tizen 4 le beraber uyku takibi saçmaladı. Tizen 4 e geçen arkadaşlar sizde nasıl. Okulda derste otururken uyku olarak algılıyor.
  • Arkadaşlar merhaba. Önceleri ios la Gear Sport kullanıyordum ve günde 1 defa otomatik uyku raporu geliyordu. Silersem bir daha saat üzerinde göremiyordum. Note 8 kullanmaya başladım ve sıfırlayıp yeniden kurdum saati. S healt de hala uyku widget i bulunmuyor. Her şeyi denedim uyku menüsüne ulaşamadım. Bizim saatlerde mi böyle bir özellik yok yoksa ben mi beceremiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  • Saatin pili ortalama kullanımda kaç gün gidiyor?

• Ben iPhone ile kullanıyorum. Her şeyi de açık 2 gün net bir şekilde gidiyor, 3. günün ise akşamı 6-8 gibi %5 civarlarında oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: agronom22

Arkadaşlar merhaba. Önceleri ios la Gear Sport kullanıyordum ve günde 1 defa otomatik uyku raporu geliyordu. Silersem bir daha saat üzerinde göremiyordum. Note 8 kullanmaya başladım ve sıfırlayıp yeniden kurdum saati. S healt de hala uyku widget i bulunmuyor. Her şeyi denedim uyku menüsüne ulaşamadım. Bizim saatlerde mi böyle bir özellik yok yoksa ben mi beceremiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
    Yok mu sorunuma cevap verebilecek kimse?
  • Burda s health e girdiğinizde sağ yukarıda 3 nokta göreceksiniz o üç noktaya basıp oradan öğeleri yönete girip uyku öğesini açmanız lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Trex9413

Burda s health e girdiğinizde sağ yukarıda 3 nokta göreceksiniz o üç noktaya basıp oradan öğeleri yönete girip uyku öğesini açmanız lazım
    S health derken, saatten alttaki tuşla s health menüsüne geldiğimde herhangi bir 3 nokta görünmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trex9413

Burda s health e girdiğinizde sağ yukarıda 3 nokta göreceksiniz o üç noktaya basıp oradan öğeleri yönete girip uyku öğesini açmanız lazım
    Ayrıca saatten S-Health uygulamasına girdiğimde sırasıyla 5 menü var. profil, antrenman algılama, hareketsiz süre uyarıları, uyku raporu bildirimleri ve yardım. uyku raporu bildirimleri zaten açık. Günde 1 defa rapor veriyor. Ama o rapora tıkkaldığımda önceki uyku verileri, derin uyku ayarları sekmesi vs. göremiyorum... Yabancı videolardaki "Health Nudges" yazan başlık benim cihazımda yok yani ... Telefondan mı ayar yapmam gerekir acaba?
  • agronom22 A kullanıcısına yanıt
    Telefondaki s health den bahsediyorum

• yani marka tartışması olsun diye söylemiyorum ama eyyy samsung elma bir güncelleme çıktımı hemen hemen tüm dünyaya aynı anda veriyor ama sen sen ne yapıyorsun hiç bişey...yahu tz 4 dağıtımı neredeyse 1 ay oldu...sana diyorum samsunggg sen neden benim ülkemi takmıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endyfox -- 27 Şubat 2019; 22:59:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venus94

Tizen 4 le beraber uyku takibi saçmaladı. Tizen 4 e geçen arkadaşlar sizde nasıl. Okulda derste otururken uyku olarak algılıyor.
    tizen 4 tr'ye geldi mi ki bende uptade gözükmüyor hala

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.