Şimdi Ara

Gearbest postNL sorunu (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
2
Favori
23.283
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: -K@-

20/02/16 17:00
    Item pre-advice received
    22/02/16 08:54
    Item received for processing
    24/02/16 21:52
    Order departed on flight from origin
    02/03/16 13:32
    Order departed from sorting hub
    15/03/16 21:03
    Status updates may be available fromdestination carrie

Burda kaldık ne yapsak bilemedim.

Alıntıları Göster
    Beyler Bende Bagood dan Tablet Aldim

Suan Boyle Yazıyor Hala

Date Status of Shipment Country of Destination
    04-10-2016 09:51 The item is pre-advised TURKEY

8 Gundur Degısmedı

• quote:

Orijinalden alıntı: asauult

Beyler Bende Bagood dan Tablet Aldim

Suan Boyle Yazıyor Hala

Date Status of Shipment Country of Destination
    04-10-2016 09:51 The item is pre-advised TURKEY

8 Gundur Degısmedı

Alıntıları Göster
    beyler kargo konusu var zaten, buda da ayrı bi konu büyütüp geliştirmeye gerek yok sanırım.

https://forum.donanimhaber.com/m_34582101/mpage_270/tm.htm

https://forum.donanimhaber.com/m_86164561/mpage_81/tm.htm

• Ben Bangood dan Tablet Aldim

Suan Gumrukden Cikti 0.6 TL Damga Vergisi Eklenmis
    Ne Zaman Gelir Urun Alanlar Varsa Yazabilir Mi

Gumrukden Cikti Torba Kapandi 0.6 Damga Vergisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar öncelikle herkese selamlar.31 ekimde aliexpresten sipariş verdim.Kargo şirketi postnl ama bi sorun var 14 gün olmasına rağmen travk17 de diğer takip sitelerinde kargo durumu [size="2"]The Item is at the shippers warehouse olarak gözüküyor 14 gün oldu artık işkillenmeye başladım.
  • Gearbest iyice bozdu kendini onceden 40 dolar ustu ne alirsan al kargo takipli ve ucretsizdi simdi herseye kargo parasi koymus

• Beyler ürünün siparişini 28 ekimde yaptım fakat pre-advised yazısı ayın 16sında gözüktü

2016-11-21 06:08 The item is ready for shipment
    2016-11-16 18:49 The item is pre-advised
    2016-11-02 07:15 The Item is at the shippers warehouse

benim anlamadığım ürün 21 kasımda taşımaya başlanıyor ve bu geçen süre satıcının beni oyalaması mı yoksa kargo firmasının kargoyu geç alması mı

bide bu durumdaki ürün bana tahmini ne zaman ulaşır.
  • keskin2516 K kullanıcısına yanıt
    Tahmini 2 hafta sonra.
  • teşekkür ederim
  • Bugün pazartesi türkiyeye gelmiş olması gerekmiyor muydu?

Gearbest postNL sorunu
  • Arkadaşlar bende de şöyle bir sıkıntı var. 3'dür "The item is on transport to the country of destination"
    yazıyor. Ve 7 Aralık kaydını bu sabah girdiler. Tahmini kargom ne zaman gelir ? Satıcıyla görüştüm sabırlı olun diyor. Toplamda 18 gün oldu.

Gearbest postNL sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stronger07 -- 16 Aralık 2016; 11:4:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: f0rs4ky

Bugün pazartesi türkiyeye gelmiş olması gerekmiyor muydu?

Gearbest postNL sorunu

uzun zamandır bendede şu şekilde .
     Gearbest postNL sorunu

• Hocam ayın 21 inde türkiyeye girdi ürünüm 2 gündür türkiye içinde hareketlerini görüyorum benim toplam 23 gün oldu pazartesi gelicek büyük ihtimal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mokbu -- 23 Aralık 2016; 6:14:55 >
  • Benimkinde hala bir değişim ufak bir kıpırdama dahi yok. Ne olmuş olabilir bilen var mıdır ? Gearbest postNL sorunu  Gearbest postNL sorunu

• ilk defa Hollanda Postası'nı kullanıyorum. 13 gün önce sipariş verdim 5 gündür bu yazı mevcut. acaba elime ne zaman ulaşır bu kargo bilgisi olan var mıdır? Gearbest postNL sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brianwarner -- 21 Ocak 2017; 8:50:17 >
  • netherlands registered Seçeneğini seçerek extra para ödediğiniz halde sistemsel hata yalanını uydurarak takipsiz ürün gönderen ve 25 iş günü içerisinde gelmez ise para iadesi yaparız diyip 2 ay beklemeniz gerekli diyen dolandırıcılık seviyesinde bir site dikkat edin sitedeki yönetici mecburen Malezya post ile gönderim yapılıyor diyor fakat 29 ocakta verdiğim siparişte seçenekler arasında Malezya post yoktu bile ne alaka anlamak zor bu siteyi ve çalışanlarını

• Ruling_S kullanıcısına yanıt
    2016 da yazdığınız mesaj şuan çok isime yaradı cok yararlı bir paylaşım sağolun.

• 2017-11-29 19:12 The item is pre-advised
    2017-11-28 09:41 The item is on transport to the country of destination
    2017-11-27 21:56 The item is at the PostNL sorting center
    2017-11-27 21:56 The item is processed at the PostNL sorting center

arkadaşlar paylaşılan sıralamalara bakıyorum benim transfer sürecimde bir gariplik var sanki! "The item is pre-advised" sürecin ilk adımı olarak görünüyor herkeste ve tüm platformlarda ama benim ülkeye doğru yola çıkmasından sonra en başa saran belirttiğim yazı sizce de garip değil mi?
  • Benim kargoda ekstra para ödediğim halde sözde takipli ama gerçekte takipsiz postayla geliyor.Uydurma bir numara vermisler 16 gündür item is pre-advised görünüyor.Sahtekar sitenin ismi gearbest..

• RU ile başlayip NL ile bitiyor türkiyeye varmiş görünüyor 4:5 gündür pttden de göremiyorum takipsizmi bu kargo ya ?

• Post nl de benim de sıkıntı var, ayın 19undan beri the item is ready for shipment da bekliyor, bir yoğunluk söz konusu herhalde.. aynı durumda olan var mı..

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.