Arkadaşlar ürünüm Processing aşamasında.Nasıl iptal edebilirim. Paypal üzerinden kredi kartı ile alındı. İptal Tuşu yok mu? bu sitenin:) Şimdiden teşekkürler..
kullanıcı sayfanızdaki ticket bölümünden yeni ticket açıyor ve oraya yazıyorsunuz, diye biliyorum.
Teşekkür.Deneyelim bakalım.
selimebS
kullanıcısına yanıt
My Ordersa girip Order Number'in üzerine tıklıyorsun. Send / View Message kısmına girip ordan Cancel Orderı buluyorsun. Benim "processing"'de olan siparişim olmadığı için şuan göremiyorum o bölümü senin bulman gerekecek.
22 Mart 2016 Salı 20:51:39 da verdiğim siparişi 23 Mart 2016 Çarşamba 01:49:05 te iptal etmek için ticket açtım. 23.03.2016 03:02:38 te Paypal'dan kredi kartıma geri ödeme yapıldığı bildirimi geldi.
Forumda o kadar çok olumsuz yorum okuyorum ki her alışverişimde aklımda hep bir acaba kalıyor bu adamlarla ilgili. Ama ne zaman ticket açsam bir sorunum olsada yukarıda gördüğün gibi hem çok hızlı hemde çok ilgili bir şekilde çözüyorlar. Ya ben çok şanslıyım ya diğer arkadaşlarda bir şanssızlık var bilemiyorum.
Bu arada sevgili akbank parayı 5 gün sonra kredi kartıma yansıtabildi. Birde müşteri temsilcilerinin bize gelen bir iade yok demesi üzerine Paypal'ı arıyorum, adamlar bana işlem makbuzu gönderiyor paranın karta yatırıldığı saniyeye kadar gösteren. Bu SEVGİLİ bankalar size eme sistemde herhengi bir iede gezikmiyer deyip iade gelen ödemeleri bir kaç gün kendi kafalarına göre kullanıp öyle yatırıyorlar ya bayılıyorum nasıl sevesim geliyor onları anlatamam.