Şimdi Ara

Steam Geri Ödeme İadesinin İptali hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bi oyun vardi 14 gunden fazla bendeydi ama oyun surem hic yoktu. Deneme amacli iade talep ettim kabul ettiler. Para geldi . Hemen yazdim iptal edin diye oyunlari geri istiyorum diyr nasil sonuclanir konu hakkinda bilgisi olan varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Siz oyunu indirimde iken mi aldınız? Yani iade ettiğiniz oyunları aldığınız zaman şuanki fiyatından daha mı ucuzdu? Eğer öyle ise ve siz hiç kullanmadınız ve iade edip paranızı aldıysanız. Tekrar bir iade yapmayı unutun. Steam yapmaz tekrar öyle. Parayı size gönderdi ve oyunları geri aldı. Onlar için o kadar. Ve şuan size iade edilen para tekrar o oyunları satın almaya yetmiyorsa bir bardak soğuk içebilirisiniz. Yaz günü malûm :) Kusura bakmayın ama öyle. Steam daha kurnaz :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: techniquest35

Siz oyunu indirimde iken mi aldınız? Yani iade ettiğiniz oyunları aldığınız zaman şuanki fiyatından daha mı ucuzdu? Eğer öyle ise ve siz hiç kullanmadınız ve iade edip paranızı aldıysanız. Tekrar bir iade yapmayı unutun. Steam yapmaz tekrar öyle. Parayı size gönderdi ve oyunları geri aldı. Onlar için o kadar. Ve şuan size iade edilen para tekrar o oyunları satın almaya yetmiyorsa bir bardak soğuk içebilirisiniz. Yaz günü malûm :) Kusura bakmayın ama öyle. Steam daha kurnaz :)

Anladim cevap verdi steam ayni sizin dediginiz gibi. Oyunu indirimde aldiginiz fiyata geri alamassiniz diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cengavers kullanıcısına yanıt
    Sağlık olsun hocam keşke öyle bir şey denemeseymişsiniz :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.