Şimdi Ara

Banka hesabına yüklü havale gelmesi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
31.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir öğrenci banka hesabına 100 bin tl gibi bir meblağ havale edilirse, yatırılan açısından herhangi bir problem çıkar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hadi hadi anlat ne oldu ? Yanlışlıkla para mı yatmış ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabii ki devlet takibe alır, nereden geliyor bu değirmenin suyu diye. Vergisi ödenmiş mi o paranın, neye istinaden gönderildi, ortada bi kaçakçılık mı var, vergi kaçırma mı var, dolandırıcılık mı var vb.
  • Cevaplar için teşekkürler, bu konuda bilgi sahibi başka arkadaşlar var mı?

• %20 istiyorum parayi senin için alabilirim

Şaka maka bir avukat ile görüşürün yada muhasebeci eğer tabi öyle bir durum varsa
  • Yüzbinlira düşük bir miktar. Milyon olsa belki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brucelee

Yüzbinlira düşük bir miktar. Milyon olsa belki.

Emin misiniz hocam?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 250.000 tl üstünü devlet takibe alıyor ve blokaj hakkı var, parayı gönderecek kişi borç yazsın, hiçbir şey olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

250.000 tl üstünü devlet takibe alıyor ve blokaj hakkı var, parayı gönderecek kişi borç yazsın, hiçbir şey olmaz.

Hocam bayağı aradım ama sizinki gibi net bir bilgiye rastlamadım. Umarım dediğiniz gibidir. Teşekkürler bilgi için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bir Rind

quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

250.000 tl üstünü devlet takibe alıyor ve blokaj hakkı var, parayı gönderecek kişi borç yazsın, hiçbir şey olmaz.

Hocam bayağı aradım ama sizinki gibi net bir bilgiye rastlamadım. Umarım dediğiniz gibidir. Teşekkürler bilgi için.

bu işin içindeyiz

• Hocam ben 500 tl gibi bir ucret havale etmistim. Ama tutar arkadasin hesabina 50.000 tl olarak gecmis diger gun banka cekti parayi. O parayi elleme bankayla gorus. Faiziyle geri alirlar

• bankamı soydun

sorun olacagını sanmıyorum ama yuklu bir faiz alabilirler
  • Arkadaşlar ne faizi ya olsa olsa devlete haber verilir, para nerden geldi niye geldi diye sorulur diye tahmin ediyorum. 10-20bin gibi meblağlarda bildiğim kadarıyla bir sıkıntı çıkmıyor, 100 bin de bir şey olur mu kimse net bilmiyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir Rind -- 7 Eylül 2014; 12:57:53 >
  • Telefon gelir hesabınıza yüklü miktarda para yatırılmasını bekliyor muydunuz diye,bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum.
  • Devlet 20.000 lira üstünü takibe alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

Devlet 20.000 lira üstünü takibe alır.

Hocam kaynak var mı ? Biri 100 bin biri 250 bin diyor.

• Bir Rind kullanıcısına yanıt
    2011 yılında haberler çıkmıştı, artık bankalar takip yapabilecek diye dolandırıcılıkların önüne geçmek için. Hatta bunu çoğu medya 1984 kitabına referans yaparak Big Brother Türkiye'de başlığı ile yayınlamıştı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.