Şimdi Ara

Gearbest Türkiye Tüm Kargo Sorunları [Ana Konu] (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.938
Cevap
59
Favori
140.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: qLd

TR ile başlayan takip nolarını nerden takip edebiliriz? takipli kargo olarak satın aldım ama takip edemiyorum. tracking adresinden sadce istanbula geldiği yazıyor. devamını nasıl takip edebilirim?
    Merhaba,
    Benim de bir siparişim oldu, tracking kodu TR ile başlıyor .
    Bugün İstanbul'a geldiğini gördüm 1tracking.net ile .
    Türkiye içindeki takibi nasıl yaparım ?
    Ptt , TR ile başlayan kodu tanımıyor.
    İlk kez TR ile başlayan bir takip kodu alıyorum.

Gearbest'te kargo firması olarak Express kargo olarak geçiyordu. Ancak 17track'te Express ile başlayan tüm lojistik firmalarını denememe rağmen sonuç alamadım.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tulû -- 3 Aralık 2018; 18:48:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tulû

Merhaba,
    Benim de bir siparişim oldu, tracking kodu TR ile başlıyor .
    Bugün İstanbul'a geldiğini gördüm 1tracking.net ile .
    Türkiye içindeki takibi nasıl yaparım ?
    Ptt , TR ile başlayan kodu tanımıyor.
    İlk kez TR ile başlayan bir takip kodu alıyorum.

Gearbest'te kargo firması olarak Express kargo olarak geçiyordu. Ancak 17track'te Express ile başlayan tüm lojistik firmalarını denememe rağmen sonuç alamadım.

Teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Merhaba,

Bende Gearbest'ten Xiaomi Mi Air Purifier 2S satın almıştım ve bugün kargoya verildiğine dair bilgi geldi. Sipariş verirken kargo olarak sadece Express Türkiye Kargo seçeneği çıkıyordu ve banada TR ile başlayan takip kodu geldi. Türkiye'de hangi kargo firmasının bana teslim edeceğini çok merak ediyorum. Gelişmelerden benide bilgilendirebilirsen çok memnun olurum.

Aldığım ürün şuydu;
    Gearbest
    Orijinal Xiaomi OLED Ekranlı Akıllı Hava Temizleyici 2S | Gearbest Türkiye
    https://tr.gearbest.com/air-purifier/pp_1128423.html?wid=1433363
    ve gümrüğe takılmasından ve de vergi ödemekten korkuyorum. Çünkü ürüne aşağıdaki tutarı ödedim. Ayrıca büyük bir kutuda ve ağırlıkta geleceğinden gümrük ve vergi konusunda çok endişeliyim. Umarım takılmaz.

Ürün Ücreti: 983.65 TL
    Kargo Ücreti: 190.68 TL
    Nakliye Garantisi Ücreti: 33.89 TL
    Toplam: 1208.22 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErcanGUNES -- 5 Aralık 2018; 7:6:15 >

• merhaba,

TR ile başlayan takip numaram var 1tracking sitesine ulaşamıyorum sayfa goruntulenmıyor diyor nasıl takip edebilirim kargomu

edit:https://www.1tracking.net/ sitesine girince ordaki alana TR ile başlayan takip numaramı yazdım siparişin durumu hakkında bilgi
    veriyor

Gearbest Türkiye Tüm Kargo Sorunları [Ana Konu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hll knk -- 5 Aralık 2018; 10:29:54 >

• Merhaba arkadaşlar 11.11 indirimden mi band3 almıştım ilkez bu kadar uzun sürdü bir sıkıntı varmıdır acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim de daha önce de aldığım ve 8-9 günde gelen ıvır zıvır ürünler bu sefer 12 kasımda kargoya verildi 26 kasımdan bu yana gümrükte duruyor, hala gelmedi
  • Kargolar da gecikmeler tatil sezonu başlangıcı olduğu için biriken yoğunlukdan dolayı arkadaşlar. Biraz sabretmek gerekiyor bu dönemde.

• FatihinOrg kullanıcısına yanıt
    Kargo gecikmesi ile alakası yok bu durumun .
    Kargo İstanbul'a gelmiş 3 Aralık'ta , o tarihten beri ses yok.

GB ile yazıştım , bana Gümrük ile iletişime geçmemi belirtmişler .
    Çok saçma , gümrük işlemlerini LBEX Group Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi denen bir firma üsleniyormuş araştırdığım kadarıyla.
    Gelen ürün gümrüklü ise , vergi ücretini LBEX 'e gönderip , işlemler tamamlandıktan sonra LBEX ürünü size Yurtiçi, MNG vb. kargo şirketleriyle gönderiyormuş.
    Ancak bugüne kadar kimse LBEX'ten aramadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tulû -- 7 Aralık 2018; 11:30:29 >
  • Kargo ayın 2sinden beri bu şekilde. 150 TL’lik laptop çantası. Daha ne kadar beklerim bilgisi olan var mı?

2018-12-02 19:03:20 Flight Arrive At Destination Airport,under customs clear process

• Gearbest’e gönderdiğim taciz mesajlarından sonra , bugün mail göndermişler, Pazartesi ararlar sanırım...

• Electronic information,receive--15-Sep-2018 12:21 PM

Small package Center, receive--15-Sep-2018 02:21 PM

Parcel centre,sealing--15-Sep-2018 05:21 PM

Small package Center, left--15-Sep-2018 06:54 PM

Exchange Bureau, have been exported to open--17-Sep-2018 02:54 AM

Exchange Bureau, have been exported directly--17-Sep-2018 08:57 PM

Transit Center,left hand navigation--18-Sep-2018 02:31 AM

TURKEY, Arrived --30-Sep-2018 02:31 AM

TURKEY, the transfer of customs-- 30-Sep-2018 06:11 AM

Bir Ara Satın Aldımğım 2 Parça Ürün Vardı Toplam Toplam 57 Lira Tutmuş O Zaman 10$ Bile Yapmıyordu 30 Eylülde Gümrüğe Aktarıldı Diyor Normalmi Bu :D Bi Tane Dandikten Kulaklık Ve Telefon Kılıfı İdi Aldığım Şeylerde.
  • Tulû kullanıcısına yanıt
    Hocam ben genelleme yaptım. Sizin mesajınızı görmedim bile. Şu an tüm Çin sitelerin de aynı kargo sorunu olacaktır. Sizin ki tamamen gümrük müşavirlik şirketinin sorunu. Bu konuyu başlatan kişi olarak söylemek isterim sürekli aynı sorunlar yaşanıyor. Firmalar değişiyor ama sorunlar değişmiyor. Bu dolar kurun da zaten hiç cazip gelmiyor gearbest. 310 liraya Mi Box S sattılar. 2 aydır bekliyorlar ki gelsin. 1 haftadır 400e Türkiye de satılıyor. Hiç maceraya gerek yok. Yine de tercih sizindir.

• fiyatlar çok saçma. usa gearbest ile tr gearbest'ten aynı ürünlere baktım usa olanda 180 lira olan ürün tr'de 350 lira, işin kötüsü usa gearbest'ten buraya gönderi gelmiyor.aynı ürün yarı fiyatına diye yurtdışından 2 tane sipariş geçecektim ama olmadı. tr gearbest'tende 2 katı fiyatına almam.
  • FatihinOrg kullanıcısına yanıt
    Herkes , fiyatı daha uygun olduğu için Çin'den alışveriş yapıyor diye düşünmeyin.
    Kendi aldığım ürünün Türkiye'de ikamesi yok . Bu yüzden Çin'den alışveriş yapmak kendimce çok geçerli bir sebep...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tulû -- 9 Aralık 2018; 15:25:2 >
  • Tulû kullanıcısına yanıt
    Doğrudur elbette. Genel olarak öyle bir düşünce olduğu için o şekilde örnekleme yaptım. Gearbest konusun da görüşlerim aynı değişmez. Alternatifler bakılmalı ki bakmıştırsınız illa ki ama bence çok gerekmedikçe diğer alternatifler kullanılmalı.

• "Shipment arrived at destination country." Kısmından sonra sonra yani kargo ülkeye ulaştıktan sonra ne kadar sürede gümrükten geçiyor. 5 gündür işlem görmüyorda ilk defa yurt dışından bir ürün alıyorum. Gearbest Türkiye Tüm Kargo Sorunları [Ana Konu]
  • Arkadaşlar bu fotoğrafa göre gümrük bedeli çıkmamış değil mi? Gümrükten geçtiği anlamına mı geliyor

Gümrük Vergisi : 0.0 TL
    Damga Vergisi : 0.0 TL
    Gümrüğe Sunma Ücreti : 0.0 TL
    Yurtdışı İade Ücreti : 0.0 TL
    Cuma günü İstanbul pim e varmış Ptt ye halen orda gözüküyor bulunduğum yere ne zaman gönderirler acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torturer33 -- 10 Aralık 2018; 11:39:56 >

• Arkadaşlar bu fotoğrafa göre gümrük bedeli çıkmamış değil mi? Gümrükten geçtiği anlamına mı geliyor

• Pim i aradım daha kontrol aşamasında dediler içinde ne olduğunu sordular

• quote:

Orijinalden alıntı: Tulû

Kargo gecikmesi ile alakası yok bu durumun .
    Kargo İstanbul'a gelmiş 3 Aralık'ta , o tarihten beri ses yok.

GB ile yazıştım , bana Gümrük ile iletişime geçmemi belirtmişler .
    Çok saçma , gümrük işlemlerini LBEX Group Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi denen bir firma üsleniyormuş araştırdığım kadarıyla.
    Gelen ürün gümrüklü ise , vergi ücretini LBEX 'e gönderip , işlemler tamamlandıktan sonra LBEX ürünü size Yurtiçi, MNG vb. kargo şirketleriyle gönderiyormuş.
    Ancak bugüne kadar kimse LBEX'ten aramadı.
    Bende de durum aynen böyle. 3 aralıkta istanbula gelmiş hala ses seda yok. Gelişme olursa lütfen beni bilgilendirir misin? ENDER 3 yazıcı aldım 1000 lira verdim ulaşmazsa naparım bilmiyorum

@ErcanGUNES @Tulû@tulu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzaymaymunu1 -- 10 Aralık 2018; 14:53:27 >

• uzaymaymunu1 U kullanıcısına yanıt
    Bende ender 3 aldım 7 aralıkta istanbula vardı yazdı sonrasında ne yapacağız bellimi.

• 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.