Şimdi Ara

Gears Of War Hamachiden oynama %100 çalışıyor . (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
11.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

olmuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Thema

Evet her şeyi yaptık version 1.0

olmuyor

:( valla arkadaşım normalde olması gerekiyor benim birlikte oynadığım 7-8 kişi oldu hamachiden ama sizde nasıl bir problem oluştu bilemiyeceğim :( bu noktada yardımc olamıyorum üzgünüm.
  • Üst mesajlara bakındım ama merak ettiğim sorunun cevabını göremedim.
    Oyunun orjinali var ben de, bu yüzden yukarıda yazılanları yapmam gerekiyor mu?
    Zaten Microsoft live' e sign-in oluyor.
    Multiplayer için yapılması gereken başka birşey var mı?
  • Multiplayer a gelin arkadaşlar! Oyunun tadı-tuzu burada... Korsan sahibi olmayan arkadaşlar şayet akşam GoW oynayanınız varsa, listeye ekleyelim birbirimizi ve oynayalım. Zaten Microsoft un 1 aylık gold üyeliği bedava, gold ayrıcalığını yaşayabiliyorsunuz. Ben oyunu host ediyorum isteyen varsa akşamları oynayabiliriz. Dün gece Almanya da yaşayan bir Türk arkadaşla karşılaştım, çok eğlenceli ve aksiyon dolu bir kapişma oldu. Tavsiye ederim orjinal kullanın bu oyunu tadini alamayacaksiniz.
  • Hocam nasıl oyunu aldıktan sonra multiplayer oynamak için microsoft'a para mı veriyorsun?
  • Hayır, multiplayer da oynamak için para verilmiyor aslında. Bu şekilde silver üyesin, sınırlısın ama multiplayer oynarsın istediğin kadar. Fakat gold üye olursan istediğini oyuna davet etme, oyuncu tanıdıklarının oyunalarına join=bağlanma(katılma) ranked oyunlarına girebiliyorsun. Ranked da puan alıyorsun, en az 6-8 kişiyle oynanıyor ve oyundan seni kimse atamıyor. Diğer multiplayer yani silver da oyunana girdiğin kişi isterse seni kick liyor. Eğer orjinal cd alırsan içinden bir aylık gold üyelik hediye geliyor.
  • Selamlar arkadaşlar. Biz arkadaşla co-op yapmaya başladık bunu ama bir sıkıntımız var. Oyun 2-3 dakka geçince arkadaşı atıyo masaüstüne. Ben kurduğum için ben de problem yok ama beni de coop arkadaşınız gitti diye ana menüye döndürüyor. BU oyunu sorunsuz coop bitiren var mı? Acaba bizim install da mı sorun var. Oyunu mu yeniden kursak?
  • Sağol kotam olmasa indirirdim
  • Bnde size ktılcam ynlız oyun orjinal olmasa oynanmıyomu orjinal olursa ne deyişiyo ...
  • kota dolu
  • quote:

Orjinalden alıntı: experienced

quote:

Orjinalden alıntı: ssonerb

bizimle beraber multi oynamak isteyen arkadasları bekliyoruz msn ssonerb@hotmail.com

Kanka bugünkü sabrın ve yardımların için sağol gelmek isteyen arkadaşlar ayrıca direk hamachi ağınıda ekleyebilirler ;

server : dejavux
    pass : 123

server:vecihi-1
    pass:123456

yukarda yazan vecihi-1 server gow tıkladığımda ufak dos taplosu çıkıyor aradan 1.2 sn geçiyor istek zaman aşımına uğradı diyor ne yapcaz şimdi.....

• Arkadaşlar bu WarEngine linki kırılmış. Zaten doğal kırılmasıda, eğer şu anda online oynayan varsa upload edebilir mi? Gerçekten çok işimize yarayacak. Teşekkür ediyorum şimdiden.
    Edit: Net'te buldum arkadaşlar, gerek kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nGo -- 23 Eylül 2009; 13:40:03 >
  • selam beyler oyunu ev arkadaşımla coop oynayabilir miyiz ? yani lan üzerinden camping ? console'den sadece kuran kişinin yerel ağ adını yazmamız yeterli mi ?
  • Arkadaşlar hortlatma olcak baya ama ... Gears of War oynamak isteyen var mı hala hamachi'den beraber ? Olmadı server kurup eski günlere dönelim.
  • olü linki tazeleyeli,m belki araya olur

http://hotfile.com/dl/14875187/e168c4d/
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.