Şimdi Ara

Gears Of War Hamachiden oynama %100 çalışıyor .

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
11.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar bugün çok uğraştım ,düzgün bir ingilizcemin olmayışı ve doğru düzgün bir kaynak olmayışından dolayı arkadaşla oyunu oynayacaz diye çok caba sarfetim heleki arkadaşımın makinesinin vista,benimkinin ise win Xp olması işleri biraz daha zorlaştırdı.

ilk başta nettede araştırdığınızda temel olarak bulabileceğiniz 2 tane dosya var biri reg. dosyası diğeri ise config ve WarGame-G4WLive.exe yi değiştiren bir dosya.ama esas önemli nokta Ağ bağlantılarımda yapılacak hamachi için değişiklikler .şimdi adım adım anlatıyorum.
    1.
    ilk olarak hamachiyi kuruyoruz(nasıl kurulduğunu bildiğinizi farz ederek kurulumu anlatmayacağım,zaten araştırısanız bir çok kaynak bulursunuz vede basittir) ve ağ bağlantılarımda gelişmiş seçeneğinden, gelişmiş ayarlara girerek hamachiyi 1. konuma getiriyoruz bu önemli çünki bazı arkadaşlarımız giremez ise nedeni budur.Vistada ise tam olarak nasıl bilmiyorum ama buna benzer bir yöntem olmalı arkadaşım buna benzer tariflerle işi çözdü.

2.sonrada aşağıdaki dosyaları indiriyoruz.

http://rapidshare.com/files/69467237/gears_hamachi_fix.reg
    http://rapidshare.com/files/69688838/WarEngine.ZIP.html

**** olan yer malum yer ra-p-id-sh-a-re

3.
    gears_hamachi_fix.reg adındanda anlaşılacağı gibi reg dosyası çift tıklamak yeterli ,WarEngine ise içersinde iki dosya bunların içlerinden çıkanları ise resimde gösterilen yerlere atıyoruz. ben oyunu D ye yükledim sizde C yada gösterdiğiniz başka bir yer olabilir.

4.
    oyuna girdiğinizde profil olmayacak yada nick yazamıyacaksınız nick değiştirmk için ise yabancı bir kaynakta bilgi var onuda araştırınca sizinle paylaşacağım. Son olara Oyunu kuran arkadaş eyer birlikte campaing oynamak istiyorsanız Verusuta değil ama Campaingte ;Console açıp " open hamachi-ip " yazmanız gerkiyor şunu gibi " open 5.83.77.91 " versusta ise normal şekilde oynanıyor ,yada en azından biz oynadık :)

kaynaklar:

http://blog.p2pvine.com/gamers-are-turning-to-hamachi-for-their-online-gaming-server-needs-01122007 (vistada nasıl ayar yapıldığını detaylı olarak ing. de anlatıyor.)

http://hamachigow.blogspot.com/
    (nerdeyse tamamını buradan öğrendim ,nick değiştirme hakında bilgide mevcut)

ve son olarak unutmadan bir şey daha oyunu hamachiden oynayabilmeniz için patch yapmamanız gerekiyor.

keyifli oyunlar arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi experienced -- 18 Şubat 2008; 19:29:38 >

• bizimle beraber multi oynamak isteyen arkadasları bekliyoruz msn ssonerb@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssonerb

bizimle beraber multi oynamak isteyen arkadasları bekliyoruz msn ssonerb@hotmail.com

Kanka bugünkü sabrın ve yardımların için sağol gelmek isteyen arkadaşlar ayrıca direk hamachi ağınıda ekleyebilirler ;

server : dejavux
    pass : 123

server:vecihi-1
    pass:123456

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi experienced -- 28 Şubat 2008; 15:14:02 >
  • http://hamachigow.blogspot.com/

Verdigim linkte cok kolay bir dosya indirip ordaki asamalari takip ederseniz co-op oynaniyor. Biz arkadasla denedik bitirdik, cok eglenceli oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ucankurbaga

http://hamachigow.blogspot.com/

Verdigim linkte cok kolay bir dosya indirip ordaki asamalari takip ederseniz co-op oynaniyor. Biz arkadasla denedik bitirdik, cok eglenceli oluyor.

Arkadaşım yazdılarımı hiç okumadaın yazmışsın kaynak olarak zaten ben bu siteyi belirttim ,ingilizcesi olmayanlar içinde türkçe olarak anlatmıştım oldum.zaten yukarıda ki link te zor bulunacak bişey değil.benim yaptığım sadece detaylı türkçe anlatım.
  • Eyv. kardeşim güzel anlatmışsın biz de 2 kişi açmak istiyoduk yapamamıştık 2kişi sarmassa size takılırız artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: Schumii

Eyv. kardeşim güzel anlatmışsın biz de 2 kişi açmak istiyoduk yapamamıştık 2kişi sarmassa size takılırız artık

saolasın birader, bende arkadaşları topluyorum bu hafta arkadaşlar gececi oldukları için giremmiyecekler ama haftaya filan versus maç yapmaya başlarız ,gelmek isteyenleri bekleriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gears Of War save sorunu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • isoKING@ nickli arkadaş hamachi ağına gelip selam vermiş ve teşekür etmiş ama oyundaydım göremedim ,ben teşekkür ederim ilgilnediği için ,ayrıca birde up yapmış olduk,oynamak isteyenlere tekrar duyurulur.akşam saat 09:00 -01-00 arası bekleriz.
  • Arkadaşar sanırım pek igi yok ama biz genede ufak ufak çoğaıyor gibiyiz,gerçekten zevki ve farkı bir oyun.gemek isterseniz kuandığımız hamachi ağı şu an ; server : vecihi-1 pass:123456
  • gelcem bende az sabredin bitsin..
    lakin 7600 gs için driver problemi çekiyorum. en son driver kurdum fecii kasıyoo.
    palit sitesindekini kurmuştum harikaydı..

palit 7600 gs için hangi driver uygun....
  • geliommmm beklennn beniiiii
  • Bekleriz tabiki arkadaşlar ,zaten bu hafta arklar arısında oyunu yaymaya çalışıyoruz haftaya güzel güzel oynamaya başlarız
  • yaw bu 1,2 yamasını bir türlü bulamadım yardım edermsınız? pm de olur!!!
  • slm arkadaslar bende sıze katılmak ıstıyorum bıkac sorum alacak bendahayenı ogrenıyorum bu hıtachı olyını bende gow daha 1. pech falan ısteyecekmı.

yardımınız ıcın sımdıden tesekkurler
  • Her yazılanı yaptık ama olmadı sebep
  • quote:

Orjinalden alıntı: Thema

Her yazılanı yaptık ama olmadı sebep

Arkadaşım artık pek oynamıyorum ama genede yardımcı olayım nerede nasıl bir sorunla karşılaşıyorsun ? her yazılanı yapıpta şu an kadar sorun yaşayanı görmedim ,hamachiden 20 değişik insanla oynamışımdır oyunu ama genede tam olarak ne olduğunu yada sorunu yazarsam yardımcı olmaya çalışırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: experienced

quote:

Arkadaşım artık pek oynamıyorum ama genede yardımcı olayım nerede nasıl bir sorunla karşılaşıyorsun ? her yazılanı yapıpta şu an kadar sorun yaşayanı görmedim ,hamachiden 20 değişik insanla oynamışımdır oyunu ama genede tam olarak ne olduğunu yada sorunu yazarsam yardımcı olmaya çalışırım

aynı sorun bendede var bende denılelerı harfıyen yaptım ama hıtachide gorunuyorum ama oyunu multısınde hıckımseyı goremıyorum (acaba versıyon farkı olabılırmı dıyede gecıyor aklımdan ama)

• quote:

Orjinalden alıntı: KARTALLAR YANLIZ UCA

quote:

Orjinalden alıntı: experienced

quote:

aynı sorun bendede var bende denılelerı harfıyen yaptım ama hıtachide gorunuyorum ama oyunu multısınde hıckımseyı goremıyorum (acaba versıyon farkı olabılırmı dıyede gecıyor aklımdan ama)

Hamachide arkadaşın kurdumu oyun ?yada sen kurdunda omu seni görmüyor ? tam olarak bir derdinizi yazsanır yardımcı olmaya çalışacamda! tam bir açıklama getirmiyorsunuz soruna sadece olmuyor diyorsunuz.

• Ben oyunu kurunca versustan karşıdaki kurduğum oyunu göremiyor. O kurunca ben göremiyorum .

open ip(hamachi ipsi) falanda yaptık ama olmadı yine
  • quote:

Ben oyunu kurunca versustan karşıdaki kurduğum oyunu göremiyor. O kurunca ben göremiyorum .

open ip(hamachi ipsi) falanda yaptık ama olmadı yine

1. seçenekte gösterdiğim gibi bağdaştırıcı ayarlarında hamachiyi en yukarı getirdiğinize eminmisiniz ? ve dosyaların hepsini doğru yere kopyaladınızmı? oyunun versiyonu 1.0 mı ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.