Şimdi Ara

Age Of Empires 2 HD Multiplayer Nasıl Oynanır

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
38.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlarla oynamak istiyoruzda internet üzerinden nasıl oynayabiliriz hamachi v.b yöntemler varmıdır acaba yardımcı olursanız sevinirim..

• Steam dışında multiplayer oynayamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

Steam dışında multiplayer oynayamazsınız.

Tunnglede var ama kuramadım bi türlü oynanmıyor mu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: UmtqnR

Arkadaşlarla oynamak istiyoruzda internet üzerinden nasıl oynayabiliriz hamachi v.b yöntemler varmıdır acaba yardımcı olursanız sevinirim..

hd oynanmaz.ama normal aeo2 veya forgotten empires yaması ile gamerangerda oynarsın
  • peki ethernet kablolarıyla modeme(ya da switche) bağlanarak oynamak için bi yol var mı internet cafedekiler gibi sonuçta pcleri bağlayıp oynayabilmemiz lazım fakat ben oyun kurduğumda yandaki pc görmüyo malesef bi çözüm var mıdır ? :)
  • Geçen yükledim kaç yıldır oynamıyordum paslanmışım ama yavaş yavaş kavrıyor insan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tunngle ile oynanıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende steam ve Tunngle yardımıyla oynuyorum arkadaşlar ama oyuna girdiğimde online oda bulmak bazen yarım saatimi alıyor. Bu oyunu dünyada bi tek benmi oynuyorumda o kadar bekliyorum arkadaşlar ben neyi yanlış yapıyorum???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlarla ne tunngledan nede hamachiden oynamayadık oynabilen varmı ?
  • Arkadaşlar steam uzerinden oynamak için steamden oyunu almamız gerekiyor mu? yoksa kendi, internetten indirdiğimiz sürüm üzerinden oynuyabiliyormuyuz?
  • arkadaşlar benim age of hd edition orjinal..arkadaşın ki orjinal olmasa da multiplayer oynayabilir miyiz? bir yolu var mıdır?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.