Şimdi Ara

Gears Of War Live'dan oynama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumu araştırdım ama bulamadım. Konuyuda doğru yeremi açtım bilemiyorum ancak sorumu sormak istiyorum.
    Ben PC'den Gears of war'ı live'den online oynamak istiyorum. Yanlış bilmiyorsam artık pc kullanıcılarına live ücretsiz. Ben "gfwlivesetupmin.exe" programını kurdum. Oyunun içinden guide bölümüne giriyorum ve orda join live diyorum. Profil oluşturup giriyorum fakat hata mesajı veriyor. Aşağıdaki resimlerdeki gibi.

İlk resimde kullanıcı adımı ve şifremi girdikten sonra aldığım hata mesajı. İkinci resimdeki ise internet bağlantısını kontrol ettiğimde aldığım mesaj. Daha önce denemiş olan varmı? Yardımlarınızı bekliyorum. Herkeze iyi çalışmalar.

• Oyuna bilgisayarın tarihini geri alıp giriyorsan hiç uğraşma Live'dan oynanmıyor.Nedenine gelirsek Live güncel tarih-saat istiyor.Tarihi geri alıncada Live bağlantısı gerçekleşmiyor
  • hamachiden oynanıyordu gears of war
  • Bilgisayarın tarihini geri almıyorum. Güncel saatte şuan. Hatayı e-mail adresi - gametag veya internet bağlantısından dolayı olduğunu söylüyor. 2-3 tane mail adresi aldım fakat yinede aynı hatayı verdi. 2. resimde inetnet bağlantısının durumu var. Acaba orda mı bi problem var. Yada mail adresi ile gametag'ı ilişkilendiremedim. Lütfen yardımcı olun. Bu arada silver üyeler multi oynayabiliyor demi? Onuda tam bilmiyorum.
  • Arkadaşlar deneyen yada bilen yok mu yardım edecek. Tüm görüş ve önerilerinize açığım.
  • orjinal dimi oyun?
  • oyun orjinal değil ama key i var bilğisayarın tarihini almıyorum bütün ayarları tamam
  • orjinal değil. Ben glive.exe dosyasını değiştirmiyorum sadece startup.exe dosyasını değiştiriyorum ve tarihi geri almıyorum. Eğer illa orjinal olması gerekiyosa orjinal alayım napalım.
  • livedan oynayabilmen için orj olması gerekiyor..

fekat ben korsan olarak online oynamak istiorum diyosan onunda yöntemi var..
  • @esma90
    Bu oyun hariç diğer oyunları live dan oynayabiliyormusun? Yada live a connect olabiliyormusun?
  • Oyunun orjinal degil live'dan oynamya calısıyorsun.
  • Ben orjinal olarak bir çok mağazaya baktım ama bulamadım. Online olarak orjinal satılan ve stoklarında olan bir yer varmı bildiğiniz ?
  • Arkadaşlar ben aldım orjinal ve liveden oynayabiliyom. İzmir medi markt'dan aldım. Şuanda arkadaşıma orjinal olmayan oyundan liveye girmeye çalışıyom. Olup olmadığını yazarım buraya. Ama orjinal oyundan oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.