Arkadaşlar bn pcyi yeni aldım gears of war oyununu kurdum crack felan yaptım neyse oyun gayet sağlıklı bir biçimde çalışıyordu. Bi anda kontroller terzine döndü MouseX felan çıkmaya başladı Esc ye basarak konttrolleri ayarladım fakat bu sefer ses gitti. Daha sonrada esc ye basarak menüye dönemez oldum Alt+F4 yapıp kapattım tekrar girdim seslerde bir sorun yoktu bu sefer ana menüdeki optionsa girdim ve kontrrolleri düzenledim fakat gene ses gitti ve menüye dönemez oldum. Tekrar kapattım açtım bu sefer hiçbirşeye dokunmadan direk oyuna girdim ama kontroller gitti gene bi yardım edermisinz ??
o oyun beni de az çileden çıkarmadı yükledim bikaç kez biyere kadar oynayabildim geçenlerde gene yükledim son boss a geldim nası geçecegimi bilemedim youtupdan baktım oyuna girdim save gitmiş bence yeniden yüklemen sornu halledecektir ama save işini nasıl yaparsın bilemyorum
oyunu siliyorum şu anda birkez daha yükleyelim save işi galiba games for windows gamertag açarak düzeliyor. benim gamertagım var ama oyun görmüyor
bu oyunun saveni sadece şu şekilde yaparsın. oyunun bir klasöründe bütün chapterların adı yazıyor mesela oynadın 3. chaptera geldin kapattın sonra 3. chaptarın adını birinci chapterla değiştireceksin değiştirmeden önce 1. chapterın dosyasını başka bi yere kopyalaki üstüne yazmasın sonra 3. chapterın adını değiştirdikten sonra oyun onu 1. chapter gibi görücek ve oradan devam edicek tamam sonra 5 e geldin aynı şekilde 5 in adını 1. chapterla değiştireceksin bu şekilde gidersin oyunun sonuna kadar anlatabilmişimdir umarım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme