< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unalkaragul -- 28 Eylül 2020; 21:23:48 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Gebze merkez hastanesi skandal ÖLÜM
-
-
🙏🙏🙏
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Instagram dışında şifresiz ulaşılan biyere yükleyin, mesela telefonda instagram kullanmadığımdan şu anda göremedim ne olduğunu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://www.youtube.com/watch?v=6I4M6eYyDUI&feature=youtu.be
Video ekledim oldumu acaba ?
Başınız sağolsun. 10 dakikadır yerde yatan adamın videosunu çekeceklerine kalp masajına başlasalarmış ya. Video çekmenin ne mantığı var? En kötü ihtimalle iki kişi kaldırıp hastanenin aciline taşıyamamışlar mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Youtube olması iyi olmuş.
Şahsi fikrim, hastane bu işin altından rahat kalkar, 2 kişi adamı kaldırıp acile giriş yapılabilirdi belki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hastane doktoru ve hastane güvenliğine defalarca söylemişler,, ilgilenmeyince de ambulans çağırmak mantıklı gelmiş galiba
Olay hastane disinda oldugu icin isin icinden yag gibi siyrilirlar. Ama amcayi biri yuklenip hastaneye soksaydi pasa pasa en azindan ilkyardimi yapacaklardi.
Belkide başındakiler kriz olduğunu anlamadı ve müdehale etmek istemediler. Zaten ilkyardim bilgisi olmayanin müdehale etmesi bu olayi ayri tutarak, daha kotu sonuclar dogurabilir.
bence temel sebebi toplumda korku var insanlar hiç bir şeye müdahale edemiyor korkuyorlar. temel sebep bu.
-
aynen oyle, amcaya Allah şifa versin durum üzücü fakat artık acilde ölen kurtarılamayan eceli gelmiş insanlar için bile dr a çalışanlara şiddet uygulanıyor. Hekim arkadaşlardan doğrular artık herkes defansif tıbba mecbur geçiyor sanmayın ki sağlıkta şiddetin ve performans sisteminin bir tek zararı dr a işte hepimiz etkilenmeye başladık ordaki dr da emin olun vicdansız değil ama korkuyor arkasında duran yok, hasta olse suc kendisinde kalacak. Size bir anımı anlatayım madem, kendim dişhekimiyim tatilde ailemle trafikte giderken yolda yatan birini gördüm hemen durdum nabız alamayınca MI geçiriyor diye hemen cpr( kalp masajına) başladım ambulansı aradım neyse hasta döndü, olayın sıcaklığıyla ambulansa da bindim ilk müdahale eden hekim sorumludur acilde mecbur bekledim neyse hasta döndü, ben de acildeki drla konuşurken yakınları laf söz ettiler dişçi mi yaptı nasıl oldu allahtan birsey olmadı falan neyse bir tesekkür bile etmediler üstüne sen ne anlarsına getirdiler lafı,ki ayrıca kalp masajını ilk yardım bilen herkes yapabilir ayrıca acildeki dr abi dedi iyi ki hastaya birsey olmadı senden bileceklerdi dedi, 2 saat sonra ailenin yanına gittim. Ha bi daha olsa yardım eder miyim bilmiyorum iki kere düşünürüm, mühendisim derim yoluma devam ederim belki.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
ben bu yüzden artık sosyal olarak yaşanılamaz bir toplumda olduğumuzu düşünüyorum. burası normal insanlar için yaşanılabilecek bir yer değil artık.
-
kamuya ait devlet,üniversite,eğitim araştırma hastanelerinde pandemi sürecinde sıkça yaşanan bir duruma örnek anneniz babanız yada başka bir yakınınız hastalandı safra kesesinde taşlar nedeniyle enfeksiyon oldu hastane hastane gezdiniz tek yaptıkları enfeksiyonu geçirmek için damariçi antibiyotik vermek ve geçici olarak enfeksiyonu durdurup baskılayıp taburcu edip eve yollamak ama ameliyat yapmıyor doktor efendiler kimi ben riske giremem puanım düşer kaygısıyla kabul etmiyor, kimisi uğraşmak istemiyor bıkmış başkası nasıl olsa yapar düşüncesinde, hazır bahanede var pandemi! bu duruma düşerseniz paranız varsa özele gideceksiniz olacaksınız, az paranız varsa hiç gitmeyin söğüşlenirsiniz borçlanırsınız altından kalkamaz rezil olursunuz, imkanınız yoksa eziyet çeke çeke ölürsünüz.
6 yıl tıp oku , asistanlık döneminde hocaların kölesi ol psikolojik şiddete maruz kal üstene acilde zorunlu görevde başına gelmeyen halt kalmasın, üstüne zorlu tus a hazırlan kazan uzmanlık için uğraş akademik çalışma tez derken herkesin bünyesi psikolojisi bunları kaldırmıyor bu zorlu 13-15 yıllık sürecin sonunda insani değerlerden bazıları bazen de birçoğunu yitirebiliyorlar insanların canını emanet ettikleri. böylesine denk gelmeyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyDrama -- 28 Eylül 2020; 23:55:35 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: determinant1
aynen oyle, amcaya Allah şifa versin durum üzücü fakat artık acilde ölen kurtarılamayan eceli gelmiş insanlar için bile dr a çalışanlara şiddet uygulanıyor. Hekim arkadaşlardan doğrular artık herkes defansif tıbba mecbur geçiyor sanmayın ki sağlıkta şiddetin ve performans sisteminin bir tek zararı dr a işte hepimiz etkilenmeye başladık ordaki dr da emin olun vicdansız değil ama korkuyor arkasında duran yok, hasta olse suc kendisinde kalacak. Size bir anımı anlatayım madem, kendim dişhekimiyim tatilde ailemle trafikte giderken yolda yatan birini gördüm hemen durdum nabız alamayınca MI geçiriyor diye hemen cpr( kalp masajına) başladım ambulansı aradım neyse hasta döndü, olayın sıcaklığıyla ambulansa da bindim ilk müdahale eden hekim sorumludur acilde mecbur bekledim neyse hasta döndü, ben de acildeki drla konuşurken yakınları laf söz ettiler dişçi mi yaptı nasıl oldu allahtan birsey olmadı falan neyse bir tesekkür bile etmediler üstüne sen ne anlarsına getirdiler lafı,ki ayrıca kalp masajını ilk yardım bilen herkes yapabilir ayrıca acildeki dr abi dedi iyi ki hastaya birsey olmadı senden bileceklerdi dedi, 2 saat sonra ailenin yanına gittim. Ha bi daha olsa yardım eder miyim bilmiyorum iki kere düşünürüm, mühendisim derim yoluma devam ederim belki.Adam ölmüş.
-
Abi bana gebze, darıca, çayırova falan demeyin mümkünse kalbinizi kırarım.
quote:
Orijinalden alıntı: UlusBaker
Abi bana gebze, darıca, çayırova falan demeyin mümkünse kalbinizi kırarım.nooldu
-
Hani nerede Türkiye insanının yardımseverliği, normalde bu manzara tam Amerika'da yaşanacak bir manzara. Yolda birisi boğulsun kimse yardım etmez Amerika'da. Türkiye de eskiden bu durum tam tersiydi, insanlar yardımsever ve samimiydi. Artık oda bitti.
Buda demek oluyor ki bu ülke de durmak için bahane olan bir diğer sebepte yok oldu gitti
Artık hiç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X