Nerde süzme varsa gelmiş Gebzeye.Evet iyi yerleri var.Mutlukent Huzurkent vs ama o istasyonun orda bir görüntüye şahit oldum ki ettiğim küfürlerin haddi hesabı yoktu.Bir bayan tek başına geziyor diye 3 araba takip edilir mi ya?
Cayırova Neresi Gebze'demi Orası ? Orasıdamı Kotu
bende gebzeliyim istasyon bölgesindede oturdum şimdi ssk nın oralardayım bir gün buluşma düzenleyelim iyi olur
quote:
Orijinalden alıntı: by.oyun
bende gebzeliyim istasyon bölgesindede oturdum şimdi ssk nın oralardayım bir gün buluşma düzenleyelim iyi olur
Off Cok Uzuluyorum Ya Arkadaslık Kurmak Zor Bılırsın Yenılerı Hor Gorurler...
Gebze'deyim. İstediğim bilgisayar parçalarını satan yerler olsa tadından yenmezdi ama maalesef yok. Eğer sosyal biriyseniz boşuna Gebze'ye gelmeyin ama.
quote:
Orijinalden alıntı: Carrier has arrived
Gebze'deyim. İstediğim bilgisayar parçalarını satan yerler olsa tadından yenmezdi ama maalesef yok. Eğer sosyal biriyseniz boşuna Gebze'ye gelmeyin ama.
Asırı Sosyal Degılım Ama Merak Edıyorum Alısmak Zor Olacaktır :D
gebze candır iyidir.. ama apaçisi boldur kızları tipsizdir onlar da zaten apaçiler tarafından biyerleri kaldırılmıs oldugundan kendilerini champs ellyses de geiyor sanırlar.. yürürken omuz yeme riskiniz çoktur. her zaman inşaat halindedir bu ilçe.. gündüzleri 1milyona kadar cıkar nüfus.. geceleri 500bin e kadar düşer.. böyle bir yer işte
gebze iğrenç bir yer. apaçi üretim merkezi. insanlıkdan çıkmış bir sürü it kopuk, banliyö trenlerinin içine eden zevat burada ikamet eder mesela. darıcada yerimiz var burası nispeten daha iyi. yinede gebzeyi dolaşmam bir yere gitmem burdanda bi hata yaptık yer aldık işte.
quote:
Orijinalden alıntı: fatihfx
gebze iğrenç bir yer. apaçi üretim merkezi. insanlıkdan çıkmış bir sürü it kopuk, banliyö trenlerinin içine eden zevat burada ikamet eder mesela. darıcada yerimiz var burası nispeten daha iyi. yinede gebzeyi dolaşmam bir yere gitmem burdanda bi hata yaptık yer aldık işte.
Cayırova Neresi Hocam
Gebze Tren (Banliyo) istasyonu berbat bi yer. Akşam saatleri oradan uzak durmaya çalış. Ne zaman gitsem olay çıkıyor, geçen sene gözümün önünde adamın alnını jiletle kestiler. Ciddiyim resmen alnını kestiler her yer kan oldu
quote:
Orijinalden alıntı: Düşünen adam
Gebze Tren (Banliyo) istasyonu berbat bi yer. Akşam saatleri oradan uzak durmaya çalış. Ne zaman gitsem olay çıkıyor, geçen sene gözümün önünde adamın alnını jiletle kestiler. Ciddiyim resmen alnını kestiler her yer kan oldu
fantaziye bak
quote:
Orijinalden alıntı: hapocod
quote:
Orijinalden alıntı: Düşünen adam
fantaziye bak
Oha Cayırova Neresi Peki Hocam ...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme