Şimdi Ara

Gebze Nasıl Biryer ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
7.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matt Heafy*

quote:

Orijinalden alıntı: QuestionMark

kocaelinin en pislik yeri.

imzamı basarım

imzan boş doldur sonra bas
  • :D Tamam Butun Apacıler Orda Oldum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: M e t i n

Nerde süzme varsa gelmiş Gebzeye.Evet iyi yerleri var.Mutlukent Huzurkent vs ama o istasyonun orda bir görüntüye şahit oldum ki ettiğim küfürlerin haddi hesabı yoktu.Bir bayan tek başına geziyor diye 3 araba takip edilir mi ya?

• Cayırova Neresi Gebze'demi Orası ? Orasıdamı Kotu
  • bende gebzeliyim istasyon bölgesindede oturdum şimdi ssk nın oralardayım bir gün buluşma düzenleyelim iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: by.oyun

bende gebzeliyim istasyon bölgesindede oturdum şimdi ssk nın oralardayım bir gün buluşma düzenleyelim iyi olur

Off Cok Uzuluyorum Ya Arkadaslık Kurmak Zor Bılırsın Yenılerı Hor Gorurler...

Alıstım Bırde 10 Senedir Maltepe'de Oturuyordum :(
  • Gebze'deyim. İstediğim bilgisayar parçalarını satan yerler olsa tadından yenmezdi ama maalesef yok. Eğer sosyal biriyseniz boşuna Gebze'ye gelmeyin ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carrier has arrived

Gebze'deyim. İstediğim bilgisayar parçalarını satan yerler olsa tadından yenmezdi ama maalesef yok. Eğer sosyal biriyseniz boşuna Gebze'ye gelmeyin ama.

Asırı Sosyal Degılım Ama Merak Edıyorum Alısmak Zor Olacaktır :D
  • gebze candır iyidir.. ama apaçisi boldur kızları tipsizdir onlar da zaten apaçiler tarafından biyerleri kaldırılmıs oldugundan kendilerini champs ellyses de geiyor sanırlar.. yürürken omuz yeme riskiniz çoktur. her zaman inşaat halindedir bu ilçe.. gündüzleri 1milyona kadar cıkar nüfus.. geceleri 500bin e kadar düşer.. böyle bir yer işte
  • gebze iğrenç bir yer. apaçi üretim merkezi. insanlıkdan çıkmış bir sürü it kopuk, banliyö trenlerinin içine eden zevat burada ikamet eder mesela. darıcada yerimiz var burası nispeten daha iyi. yinede gebzeyi dolaşmam bir yere gitmem burdanda bi hata yaptık yer aldık işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihfx

gebze iğrenç bir yer. apaçi üretim merkezi. insanlıkdan çıkmış bir sürü it kopuk, banliyö trenlerinin içine eden zevat burada ikamet eder mesela. darıcada yerimiz var burası nispeten daha iyi. yinede gebzeyi dolaşmam bir yere gitmem burdanda bi hata yaptık yer aldık işte.

Cayırova Neresi Hocam
  • Gebze Tren (Banliyo) istasyonu berbat bi yer. Akşam saatleri oradan uzak durmaya çalış. Ne zaman gitsem olay çıkıyor, geçen sene gözümün önünde adamın alnını jiletle kestiler. Ciddiyim resmen alnını kestiler her yer kan oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen adam

Gebze Tren (Banliyo) istasyonu berbat bi yer. Akşam saatleri oradan uzak durmaya çalış. Ne zaman gitsem olay çıkıyor, geçen sene gözümün önünde adamın alnını jiletle kestiler. Ciddiyim resmen alnını kestiler her yer kan oldu

fantaziye bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen adam

Gebze Tren (Banliyo) istasyonu berbat bi yer. Akşam saatleri oradan uzak durmaya çalış. Ne zaman gitsem olay çıkıyor, geçen sene gözümün önünde adamın alnını jiletle kestiler. Ciddiyim resmen alnını kestiler her yer kan oldu

fantaziye bak

Oha Cayırova Neresi Peki Hocam ...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.