Şimdi Ara

Gebze Nasıl Biryer ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
7.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beğenmediğim bir yer açıkcası söylemek gerekirse.
  • ek olarak çok acayip insanlar var. bi ara minibüste benden 10 yaş büyük birisi, 15-20dakika tip tip suratıma baktı. birşey de diyemedim tam at hırsızı tipi vardı. yani ne oldu kardeş desen bıçaklıcakmış gibi. sonra beni bıraktı, başka birine bu sefer aynı şekilde tip tip baktı. daha sonra da indi işte. sonra yine akşam, elektrikler kesilmiş. eve giderken adamın birini gördüm yolda, zaten yüzü de belli olmuyor. tam o tarafa bakarken, "ne bakıyon lan?" lafını dedi. daha sonra yanındaki tanıdık çıktı da bişey olmadı. ama alakasız yere kavga çıkıyodu. son olarak 5-10 apaçi birden dolaşır genelde. bunlar hem apaçi hem serseri tayfasıdır. yani emoserpaçi diyebileceğimiz tipler. bunlara da dikkat et. normalde hepsi tırt ama kalabalık olmaları tehlike teşkil ediyor. genel olarak darıca sahil tarafı apaçi bakımından gebze'nin yanında sidney gibidir. yani çok daha düzgün insanlar var. ama haftasonları gebze, istasyon ve osmangazi apaçileri buraya akın ediyor. onlara da katlancan artık.

• Gebzeyi gebze oturanlar mı anlatıyor yoksa başkaları mı anlamadım.Gebze istanbul kocaeli arası bir ilçedir.Gebze yi kocaelide tutan sadece resmi sınırlarıdır.Gebze nin ne istanbula nede kocaeliye yakın olduğunu söylemezsiniz.Çarpık kentleşme durumu çok bariz bunu kabul etmek gerekir.Gebze de çoğunlukla doğu kökenliler oturuyor diyen arkadaş resmen sallamış ben aslen ağrılıyım ama doğma büyüme gebzeliyim.Gebze de her yerde olduğu kadar doğulu vardır ama genelde her kesimden halkı görürsünüz(dilovasıyla karıştırmayın).Evet belalı yerleri de vardır ama abartılacak kadar olduğunu sanmıyorum.Sanayinin kalbi gebzede atıyor bütün büyük sanayi kuruluşları burayı mesken yapmış kendine .küçük büyük binlerce kuruluş işlerini burdan yürütüyor.daha yeni Akbank 5000 kişilik yeni bir merkez kuruyor buraya.Gebze de yollar ve altyapıda sorun var .Çarşısı artık dar geliyor yeni yapılan geliştirme projesi bitemedi gitti.sormak istediğiniz başka noktalar varsa cevap verebilirim

+soruyu sorarken bim var mı diye sormuşsun ben kocaeli üni derbent m.y.o da okudum küçük kendi halinde bir köydü.orda bile bim şok ve fazladan 3-5 market v.s vardı .sanırım sadece sormak için sordun bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caloom -- 26 Ağustos 2010; 23:03:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

quote:

Orijinalden alıntı: Outrage

ben huzurkentteyim
    burası gebzeden ayrı biyer olarak görülüyor
    serveri apaçi vs hiç yok eğer gebzeye tayinin fln cıktıysa huzurkent-mutlukent gel
    kendi halinde biyer :D 5-6 tane hipermarket var bir tanede avm açılıyo galba bizim karsımıza
    ama interneti berbat

çayırovada güzel sessiz sakin güzel bir yer bende burdayım biliyorsun zaten

Bro Oralara Gelirsem Bulusalım Tanısalım Bır Ara :D Kanka Olurduk :D

• quote:

Orijinalden alıntı: caloom

Gebzeyi gebze oturanlar mı anlatıyor yoksa başkaları mı anlamadım.Gebze istanbul kocaeli arası bir ilçedir.Gebze yi kocaelide tutan sadece resmi sınırlarıdır.Gebze nin ne istanbula nede kocaeliye yakın olduğunu söylemezsiniz.Çarpık kentleşme durumu çok bariz bunu kabul etmek gerekir.Gebze de çoğunlukla doğu kökenliler oturuyor diyen arkadaş resmen sallamış ben aslen ağrılıyım ama doğma büyüme gebzeliyim.Gebze de her yerde olduğu kadar doğulu vardır ama genelde her kesimden halkı görürsünüz(dilovasıyla karıştırmayın).Evet belalı yerleri de vardır ama abartılacak kadar olduğunu sanmıyorum.Sanayinin kalbi gebzede atıyor bütün büyük sanayi kuruluşları burayı mesken yapmış kendine .küçük büyük binlerce kuruluş işlerini burdan yürütüyor.daha yeni Akbank 5000 kişilik yeni bir merkez kuruyor buraya.Gebze de yollar ve altyapıda sorun var .Çarşısı artık dar geliyor yeni yapılan geliştirme projesi bitemedi gitti.sormak istediğiniz başka noktalar varsa cevap verebilirim

+soruyu sorarken bim var mı diye sormuşsun ben kocaeli üni derbent m.y.o da okudum küçük kendi halinde bir köydü.orda bile bim şok ve fazladan 3-5 market v.s vardı .sanırım sadece sormak için sordun bunu

Maltepe'dekı Gıbı Mekanlar Varmı :(

Adıdas Nıke Carrefour Pizza Hut Gibi Yerler :( Insan Sıkılmazmı Orda Arkadas Ortamı Olusturmasammı Gerci Zaten 10 Senedir Maltepedeyim Ama Hep Evdeyim Arkadaslarım Var Ama

Onlarda Evlerınde Apartman Oldugu Icın Kımse Cıkmıyor Dısarı

• quote:

ben huzurkentteyim
    serveri apaçi vs hiç yok eğer gebzeye tayinin fln cıktıysa huzurkent-mutlukent gel
    kendi halinde biyer :D 5-6 tane hipermarket var bir tanede avm açılıyo galba bizim karsımıza
    ama interneti berbat

Gebze'de apaçisi boldur ben mesela mutlukentte oturuyorum bu arada ark. berbat diyor ama superonline gelmesiyle hızlı internete kavuştuk 3 eylülde avm açılıyor sonunda bir sinema gelebildi
  • Alışveriş merkezi yeni açılıyor sanırım ekim de.Arkadaş ortamı derken bu senin kişiliğinle alakalı değil mi daha çok .Eğer güzel kafeler ,güzel bir çarşıdan bahsediyorsan evet yeterince güzel yani gebzede maltepe ki kadar genç vardır sonuçta .Mutlaka sana göre bir ortam vardır .trenle 40 dk da gelirsin bi ara gezmeni tavsiye ederim
  • quote:

Alışveriş merkezi yeni açılıyor sanırım ekim de.Arkadaş ortamı derken bu senin kişiliğinle alakalı değil mi daha çok .Eğer güzel kafeler ,güzel bir çarşıdan bahsediyorsan evet yeterince güzel yani gebzede maltepe ki kadar genç vardır sonuçta .Mutlaka sana göre bir ortam vardır .trenle 40 dk da gelirsin bi ara gezmeni tavsiye ederim

Alışveriş merkezi 3 eylülde açılıyor bu arada konu dışında amma Gebzeli varmış toplansak mı acaba
  • Apaçi ve doğu kökenli bol olduğu kesin hocam.
  • Bol dediğin yüzde kaçlık bir kesim oluyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazytaxi

quote:

Alışveriş merkezi yeni açılıyor sanırım ekim de.Arkadaş ortamı derken bu senin kişiliğinle alakalı değil mi daha çok .Eğer güzel kafeler ,güzel bir çarşıdan bahsediyorsan evet yeterince güzel yani gebzede maltepe ki kadar genç vardır sonuçta .Mutlaka sana göre bir ortam vardır .trenle 40 dk da gelirsin bi ara gezmeni tavsiye ederim

Alışveriş merkezi 3 eylülde açılıyor bu arada konu dışında amma Gebzeli varmış toplansak mı acaba

Gebze'demiyiz Beyler :D
  • quote:

Ben Gebze deyim
  • quote:

quote:

Ben Gebze deyim

Tanısak Gezek Takılak La Kızlar vs... :D

Tanısmamız Lazım Ve Bulusmamız Lazım :D
  • quote:

quote:

ben huzurkentteyim
    ama interneti berbat

Gebze'de apaçisi boldur ben mesela mutlukentte oturuyorum bu arada ark. berbat diyor ama superonline gelmesiyle hızlı internete kavuştuk 3 eylülde avm açılıyor sonunda bir sinema gelebildi

ben huzurkentten süperonline geldimi nie söylemion burdada varmı

• Gebze'nin Kadıköy'e Mesafe Bakımından En Yakın Konumu Hangisi ?

Cayırova'mıydı ?
  • quote:

Gebze'nin Kadıköy'e Mesafe Bakımından En Yakın Konumu Hangisi ?

Cayırova'mıydı ?

Aynen çayırova,şekerpınar yakınlar
  • O Kadar Alısmısımkı Buraya 10 Senedir, 45 Dk Kadıköy'de Gezsem Duramıyorum Acayıp Baglandım Buraya

Asosyal'miyim Neyim Ayrılamıyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuestionMark

kocaelinin en pislik yeri.

Kesinlikle doğru. Her türlü pislik var.
  • Nerde süzme varsa gelmiş Gebzeye.Evet iyi yerleri var.Mutlukent Huzurkent vs ama o istasyonun orda bir görüntüye şahit oldum ki ettiğim küfürlerin haddi hesabı yoktu.Bir bayan tek başına geziyor diye 3 araba takip edilir mi ya?
  • Açılın ben Gebze'liyim ve bazı arkadaşların öve öve bitiremediği istasyonda oturuyorum

genel olarak sanayi şehri olmasından mütevellit keko ve apaçi takımı dediğiniz arkadaşlardan 10ar 10ar var kimse yeni açılacak avm ye bel bağlamasın bu avm nin apaçi merkez üssü olacağını düşünüyorum

Türkiye' nin en kalabalık ilçelerinden biri olma sorununu fazlasıyla yaşıyor ama trenle yahut Gebze-Harem hattıyla istanbula ulaşması çık basittir

Ayrıca Marmarayın tamamlanmasın Gebze' nin jeopolitik konumunun şehir yapısının ve insanlarının biraz düzelmesinde yardımcı olacağını düşünüyorum

Sonuç olarak işiniz düşmedikçe pek faydalı bir yer değildir insanlara

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.