Şimdi Ara

GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2016 GİRİŞLİLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
2
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yurt vb. konularla ilgili bilgi paylaşımı adına wp grubunu kurduk isteyen pmden numarasını atabilir.

• 3 kişiyiz şu anda
  • Pm attim hocam
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: olgundüşünce

up
    4 olduk
  • quote:

4 olduk

Alıntıları Göster
    izmirli kızlar varsa gelirim
  • dumdum12 D kullanıcısına yanıt
    Yok hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yashiru

Yok hocam

tşk cnm
  • Up up
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkaner262

Up up
    yukarıı
  • quote:

yukarıı

Alıntıları Göster
    5 olduk
  • Beyler kim kaç binle girdi 48 binde giremedim kazanip yerlesmeyenler oluyordu 2.tercih olayi falan basil oluyo bilen anlatabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcp45

Beyler kim kaç binle girdi 48 binde giremedim kazanip yerlesmeyenler oluyordu 2.tercih olayi falan basil oluyo bilen anlatabilir mi

dostum 1.yerleştirmede kazanamadığın bir yere ek yerleştirmeyle giremezsin
  • Sonuçta bu okulu kazanip kayit yaptirmayan olmuyo mu bos kontenjani nasil dolduruyolar
  • pcp45 P kullanıcısına yanıt
    ek yerleştirmenin koşulları var tercih yapmamış veya hiçbir yükseköğretim programına yerleşememiş olmak ayrıca yeni açılan bölümler haricinde tercih etmek istediğin bölümün taban puanından daha yüksek puan sahibi olmak yani ek yerleştirmede puanlar belli sadece tutan yerlere gidebiliyorsun puanlar felan düşmüyor.kontenjan dolmak zorunda değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olgundüşünce -- 10 Ağustos 2016; 19:58:34 >
  • Pekala yatay geçiste makina muhden endüstri müh falan geçiş mümkün mü ya da benim 2 3 puanla kacirdigim univye gecmem başka bi yolla mümkün mü var mi bi yolu
  • quote:

ek yerleştirmenin koşulları var tercih yapmamış veya hiçbir yükseköğretim programına yerleşememiş olmak ayrıca yeni açılan bölümler haricinde tercih etmek istediğin bölümün taban puanından daha yüksek puan sahibi olmak yani ek yerleştirmede puanlar belli sadece tutan yerlere gidebiliyorsun puanlar felan düşmüyor.kontenjan dolmak zorunda değil.
    Hayırlı kanserler.Steve Jobs ta kanserden ölmüştü değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepMind

Hayırlı kanserler.Steve Jobs ta kanserden ölmüştü değil mi
    gebze hakkındaki sorularınızı yanıtlayabilirim 18 senedir gebzede oturuyorum
  • Arkadaslar cevrede kyk yurdu disinda yurt yok varsada cemaat yurtlari oyuzden simdiden soyliyeyim yurt aramayin fazla. Pendikden ileriside istanbul icin ulasim sikintisi basliyor. Ev tutacaksaniz sifa mahallesi bayramoglu tarzi yerlere bakin cayirovaya bulasmayin. Onun disinda okulun egitimi iyidir. Hazirligida gecmek istiyorsaniz saglam calismaniz lazim sinav baya saglam cunku
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmmaW

Arkadaslar cevrede kyk yurdu disinda yurt yok varsada cemaat yurtlari oyuzden simdiden soyliyeyim yurt aramayin fazla. Pendikden ileriside istanbul icin ulasim sikintisi basliyor. Ev tutacaksaniz sifa mahallesi bayramoglu tarzi yerlere bakin cayirovaya bulasmayin. Onun disinda okulun egitimi iyidir. Hazirligida gecmek istiyorsaniz saglam calismaniz lazim sinav baya saglam cunku
    PM attım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.