Şimdi Ara

gebze teknik üniversitesi bilgisayar mühendisliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • staj imkanları nasıl? eğitimden memnun musunuz? araştırdığım kadarıyla eğitimi baya kaliteli olup şehri yüzünden puanı düşük ünilerdenmiş.

• insanlar fazla bilmediği için bir de sıralaması düşük diyorlar bilemedim. forumda konu vardı bi gtü bilgisayar mühendisliği mezunu abi vardı, nicki benbilgisayarmühendisiyim di yanlış hatırlamıyorsam, çok beğenmiştim onun yazdığı kadarıyla, gözü kapalı yaz eğer sıralaman yetiyorsa
  • Bu gidişle gtü bu sene 30 k ile kapatcak herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • j3exp J kullanıcısına yanıt
    Valla ben de ondan korkuyorum herkes iyte ve gebze yazıyor ben ikisini de tavsiye etmem çünkü siz yazdıkça benim girememe olasılığım artıyor
  • Yok ben giremem 47 k ya hayaldi şimdi hepten hayal oldu. Bu sene insanlar yeni sanıp çok tercih edilmez sanşım artar diyordum da her gün 3-4 gtü yazacak görünce imkansız olduğunu anlïyorum.

• Gtü hakkında çok derinlemesine bilgi sahibi değilim, fakat oldukça iddialılar. Bir arkadaşım orada elektronik haberleşme okuyor ve onu gözlemlediğim kadarı ile yorum yapabilirim. Okul ağırlaştırılmış teoriden ziyade zannedersem pratiğe yoğunluk vererek eğitim uyguluyor. Verilen ödevler fazla ve istenilen standart yüksek tutuluyor.

Konum olarak ise çok güzel yerde olmasına karşın ulaşımı sıkıntılı. Kyk yurtlarından ulaşım 15 ila 45 dk arasında değişiyor, ev tutacak olursan yine bir vasıta kullanman gerekiyor. İnsanoğlunun yaşadığı yerlerden yaya olarak ulaşım oldukça zorlu. Aynı şekilde istanbula gidiş ise uzun ve aktarmaları bol ama isteyen yinede gidebiliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fast_rider

Valla ben de ondan korkuyorum herkes iyte ve gebze yazıyor ben ikisini de tavsiye etmem çünkü siz yazdıkça benim girememe olasılığım artıyor
    Kaç bindesin hocam?
  • http://www.gtu.edu.tr/kategori/91/3/bilgisayar-muhendisligi.aspx

şuradan telegram grubuna gelip sorularını sorabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.