Şimdi Ara

Geç kalmış bir seyir hk. ( STIGMATA )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • O kadar film seyretmeme rağmen bu güne kadar bu filmi seyretmemiştim cok arkadasımın önerisine karşın ben farklı tercihlerle bu filmi seyretmeyi hep erteledim seneler sonra birde suna bakayım dedim ve cidden cok kaliteli bir film oldugunu gördüm... Eger hala seyretmeyen arkadaslarım varsa kesinlikle öneririm .....

Hristiyan dünyasından cok tepki toplaması gayet normal böylesine güzel göndermeler yapan bir filmin ve kendi öz eleştrilerini yapmaları da....

• [Deleted by Admins]
  • Ben de seyrettim, sinemada seyretmiştim. Fena değildi...
  • O kadar da müthiş bir film değildi.
  • Age'e katiliyorum okadarda iyi değildi, özellikle sonunu iyi bağlayamamışlar, stigmata çıksa biraz terör estirse dediklerine katilirdim.
  • bencede oldukça etkileyiciydi. "Taşı kaldırın beni bulacaksınız, odunu kırın beni görüceksiniz"
  • benim demek istedigim atraksiyon anlamında degildi sitigmata cıksın terör estirsin filan :)) benim kastım verdigi mesaj ...demek istedigimi anladınız sizde dimi.. Hristiyanlıktaki yozlaşmanın boyutu .. fazla söze gerek yok islam dini de aynı yola gitmeye meyilli bence su anda... biraz düsünürseniz kendinize göre dogrular cıkarabilirsiniz benim anladıgım bunlar en azından ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu filmdeki incili geçenlerde antakyanın bir köyünde buldular,fakat elden ele geçen incil vatikan'a değil brunei sultanına gitti.vatikan zaten önceden böyle bir incilin varlığını reddetmişti bu yüzden hiç umursamadı.(kaynak,ilim ve saadet dergisi)
  • güzel filmdi yaa hala etkisindeyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: stigmata_

güzel filmdi yaa hala etkisindeyim

• quote:

Kardeşim benim ya. GÜldürdün yine şu yüzümü
  • quote:

Orjinalden alıntı: De-Niro

quote:

Kardeşim benim ya. GÜldürdün yine şu yüzümü

Eyvallah hocam

Çok sağlam bi hort oldu ama

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.