Şimdi Ara

Geç kalmış sayılır mıyım ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence GDR3'ü bekle. Eylül ayında yeni telefonlarla birlikte gelecek diyorlar. WP yüksek donanımlara ihtiyaç duymasa da yine de dört çekirdekli ve Full hd telefonları da görmek lazım bi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NightWatch71

Bence GDR3'ü bekle. Eylül ayında yeni telefonlarla birlikte gelecek diyorlar. WP yüksek donanımlara ihtiyaç duymasa da yine de dört çekirdekli ve Full hd telefonları da görmek lazım bi.

Eylül de çıkacaklarını bilmiyordum pek de bişey kalmamış bekleyip görelim o zaman
  • Serhansss konuya bekleniyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keeper of the Light

Öncelikle merhaba arkadaşlar çıktığı günden bu yana samsung galaxy ace kullanmaktayım ama son zamanlarda artık telefondan bile soğudum yeni bir telefon almayı düşünüyorum ve lumia 920 de karar kıldım.Gerek o herkesin anlattığı işletim sisteminin akıcılığı gerek kamerası ile benlik diyebilirim.Sorun şu ki 1020 ve 925 yolda iken 920 almak mantıklı bir hareket olur mu ?

Uzun lafın kısası lumia 920 almak için geç kalınmış mıdır ?

geç kalımış sayılmazsın hatta dahabucuza alıyım dersen biraz daha bekleyebilirsin 1020 çıkana kadar
    birde eli yüzü en düzgün görünüş açısından en iyi ola 920 ben ne 925'i nede 1020'yi sevdim hele 1020'nin arkasındaki koca kamera berbat durmuş.
  • 1020 nin tasarımını bende beğenmedim itici geliyor ayrıca bir telefonda 41 mp kamera abartı benim için ama dediğin gibi 1020 ve 925 in çıkmasını bekleyip ona göre karar vereceğim
  • 1020 nin kamera çıkıntısının bir kılıflık işi var. 920 den ince bir kasası olduğuna göre kılıfla 920 ile aynı kalınlığa sahip olacak demektir. İnternetteki resimler insanı yanıltıyor. Göründüğü gibi kaba olmuyor telefonlar. Mesela ben N8 i almadan önce çok tereddütteydim. Beklediğim gibi çıkmadı.

Geç kalmış sayılır mıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 10 Ağustos 2013; 22:34:02 >

• quote:

1020 nin tasarımını bende beğenmedim itici geliyor ayrıca bir telefonda 41 mp kamera abartı benim için ama dediğin gibi 1020 ve 925 in çıkmasını bekleyip ona göre karar vereceğim

adamlar iyisini yapıyor abartı diyorsunuz kötüsünü yapıyor bu ne be berbat diyorsunuz bende anlayamadım.abartı olur mu hiç ?
  •  Geç kalmış sayılır mıyım ?
  • hayır hocam ben sadece kendi görüşümü söyledim eminim ki bir çok kişi sırf kamera kalitesi yüzünden 1020 alacak nokia da doğru olanı yapıyor çeşitlilik sunuyor
    @MustafaPasam

Ss ler için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaPasam

Serhansss konuya bekleniyor...

7 gün aramızda olamayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

quote:

sonunda amacına ulaştın demek

• quote:

Orijinalden alıntı: serhanssss

geldim söyle bakam ne derdin var :D

• quote:

Orijinalden alıntı: serhanssss

hahahahahahahaha ne kadar komik söle hadi bişey dicektin galba aslanlar üyelik bitmez bende forumu satın aldırmayın bana hepinizi banlarım ha :D

tabi başkan yaparsın

• Normalde cok sik telefon degistiren biriyim ama lumia 920 kesinlikle degistircek bunu 7 aydir kullaniyorum ve gun gectikce telefona dahada baglaniyorum 920 tasarim ve kasa olarak anormal derecede guzel geliyo bana 925 i hayatta dusunmem ben olsam ama 1025 konsepti guzel horunuyo o telefon 920 ilk aldigimdaki hisleri verirse anca onu dusunurum kisaca hemen git kendine bir 920 edin

• quote:

Orijinalden alıntı: Evrenye

Normalde cok sik telefon degistiren biriyim ama lumia 920 kesinlikle degistircek bunu 7 aydir kullaniyorum ve gun gectikce telefona dahada baglaniyorum 920 tasarim ve kasa olarak anormal derecede guzel geliyo bana 925 i hayatta dusunmem ben olsam ama 1025 konsepti guzel horunuyo o telefon 920 ilk aldigimdaki hisleri verirse anca onu dusunurum kisaca hemen git kendine bir 920 edin

Konuyu açana kadar GDR3 den haberim bile yoktu ama çok yakın zamanlarda çıkacağı söyleniyor üst yorumlarda birisi eylül demişti şurda eylül e ne kaldı ki ben şu an beklemeye karar verdim

şuna bi baksana

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Evrenye

Normalde cok sik telefon degistiren biriyim ama lumia 920 kesinlikle degistircek bunu 7 aydir kullaniyorum ve gun gectikce telefona dahada baglaniyorum 920 tasarim ve kasa olarak anormal derecede guzel geliyo bana 925 i hayatta dusunmem ben olsam ama 1025 konsepti guzel horunuyo o telefon 920 ilk aldigimdaki hisleri verirse anca onu dusunurum kisaca hemen git kendine bir 920 edin

Konuyu açana kadar GDR3 den haberim bile yoktu ama çok yakın zamanlarda çıkacağı söyleniyor üst yorumlarda birisi eylül demişti şurda eylül e ne kaldı ki ben şu an beklemeye karar verdim

şuna bi baksana

Diyorum ya 920 ye tercih edeceksem sadece 1025 baska hicbiri alternatif olmaz gozumde

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mertekin

Hayır tüm lumiaların en az 3yıl güncelleme garantisi var.
    Lumia seni güncelleme olarak en az 3 yıl,özellik olarak en az 5 yıl,dayanıklılık olarak en az 10 yıl götürür.

bilgilendirme için teşekkürler zaten zırt pırt telefon değiştiren birisi değilim götürdüğü yere kadar götürsün mantığındayım

bu saatten sonra 1020 al ne yapacan 920 yi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

quote:

sonunda amacına ulaştın demek

Serhansss 14 gün aramızda olamayacakken serhanssss süresiz aramızda olamayacak. Serhansssss ı görürsem onu da şikayet edicem! Askerliğini yakıcam onun.

Ben ona insan gibi uslu dur, terbiyeli ol diye uyardım bir amcası olarak. 14 gün sonra uslu durursa ne âlâ, durmazsa kendi bilir. Lafa bak forumu satın alıp bizi banlarmış da, onda üyelik bitmezmiş de, falan da filan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 11 Ağustos 2013; 15:47:38 >

• e-Militarist kullanıcısına yanıt
    sözde 28 yaşında arkadaş.kimlik felan atacaktı bi ara
  • 16 gb bana yeter dersen lumia 925 acayip şık bir telefon yakında çıkacak sanırım..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.