Şimdi Ara

Geç kalmış sayılır mıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar çıktığı günden bu yana samsung galaxy ace kullanmaktayım ama son zamanlarda artık telefondan bile soğudum yeni bir telefon almayı düşünüyorum ve lumia 920 de karar kıldım.Gerek o herkesin anlattığı işletim sisteminin akıcılığı gerek kamerası ile benlik diyebilirim.Sorun şu ki 1020 ve 925 yolda iken 920 almak mantıklı bir hareket olur mu ?

Uzun lafın kısası lumia 920 almak için geç kalınmış mıdır ?

• Hayır tüm lumiaların en az 3yıl güncelleme garantisi var.
    Lumia seni güncelleme olarak en az 3 yıl,özellik olarak en az 5 yıl,dayanıklılık olarak en az 10 yıl götürür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertekin

Hayır tüm lumiaların en az 3yıl güncelleme garantisi var.
    Lumia seni güncelleme olarak en az 3 yıl,özellik olarak en az 5 yıl,dayanıklılık olarak en az 10 yıl götürür.

bilgilendirme için teşekkürler zaten zırt pırt telefon değiştiren birisi değilim götürdüğü yere kadar götürsün mantığındayım
  • Hala 3310 kullanan varsa lumia 920 de cok uzun süre gider bencede. Bende bütçeyi ayarlıyabilirsem 920, olmadı 820 alıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: tlserkan

Hala 3310 kullanan varsa lumia 920 de cok uzun süre gider bencede. Bende bütçeyi ayarlıyabilirsem 920, olmadı 820 alıcam

İmzanızdan belli oluyor hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keeper of the Light

quote:

Hala 3310 kullanan varsa lumia 920 de cok uzun süre gider bencede. Bende bütçeyi ayarlıyabilirsem 920, olmadı 820 alıcam

İmzanızdan belli oluyor hocam

Alıntıları Göster
    Hiç sorma hocam ya. 1 aydir telefon bakıyorum hala alamadım kafayı yedik telefonla

• quote:

Hiç sorma hocam ya. 1 aydir telefon bakıyorum hala alamadım kafayı yedik telefonla
    520 al.

Şaka şaka 920 şu an alabileceğin en iyi telefon. Olmadı biraz sabret 925 ve ya 1020 al.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FUTBOL İÇİN ÇOKMU GEÇ KALDIM
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DokuzKuyrukluTilki

520 al.

Şaka şaka 920 şu an alabileceğin en iyi telefon. Olmadı biraz sabret 925 ve ya 1020 al.

niye öyle dediniz ki şimdi kafamda 920 vardı
  • quote:

Öncelikle merhaba arkadaşlar çıktığı günden bu yana samsung galaxy ace kullanmaktayım ama son zamanlarda artık telefondan bile soğudum yeni bir telefon almayı düşünüyorum ve lumia 920 de karar kıldım.Gerek o herkesin anlattığı işletim sisteminin akıcılığı gerek kamerası ile benlik diyebilirim.Sorun şu ki 1020 ve 925 yolda iken 920 almak mantıklı bir hareket olur mu ?

Bence geç değil. Ben daha yeni aldım, 4 gündür kullanıyorum. Gerçekten harika bir cihaz. Çok akıcı. Uygulama konusunda eksik var ancak ilk çıktığı zamanlara göre bayağı fark var. E bir zaman sonra da harika olacaktır.1020 tasarımı iyi değil bence. Arkadaki o çıkıntı rahatsızlık verici. 925 desen fark yok. Tasarımsal fark var bir de kamera bir lens fazlaymış. Bence al rahatlıkla kullan.

• quote:

Orijinalden alıntı: İronik Adam

quote:

Öncelikle merhaba arkadaşlar çıktığı günden bu yana samsung galaxy ace kullanmaktayım ama son zamanlarda artık telefondan bile soğudum yeni bir telefon almayı düşünüyorum ve lumia 920 de karar kıldım.Gerek o herkesin anlattığı işletim sisteminin akıcılığı gerek kamerası ile benlik diyebilirim.Sorun şu ki 1020 ve 925 yolda iken 920 almak mantıklı bir hareket olur mu ?

Bence geç değil. Ben daha yeni aldım, 4 gündür kullanıyorum. Gerçekten harika bir cihaz. Çok akıcı. Uygulama konusunda eksik var ancak ilk çıktığı zamanlara göre bayağı fark var. E bir zaman sonra da harika olacaktır.1020 tasarımı iyi değil bence. Arkadaki o çıkıntı rahatsızlık verici. 925 desen fark yok. Tasarımsal fark var bir de kamera bir lens fazlaymış. Bence al rahatlıkla kullan.
    Cevap için teşekkürler böyle cihazı kullanan arkadaşların görüşleri önemli
    Mağazada ne gibi eksiklikler var mesala benim aktif kullandığın instagram whatsapp bunlar olsun yanına bir kaç eğlenceli oyun yeter bana @Komi

• quote:

1020 ve 925 yolda iken 920 almak mantıklı bir hareket olur mu ?

Olmaz.
  • quote:

quote:

520 al.

1. ye mi 2. ye mi karıştı?

920 ile aynı ve ya yakın fiyatlara sahip olacaklar ve 1020 daha donanımlı 925 ise daha düzgün bi telefon tip bakımından o yüzden dedim.

• Gec olsun da güc olmasin 920 gibi telefonu 2 sene gecse alirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

520 al.

:)
  • quote:

quote:

quote:

520 al.

920 ile aynı ve ya yakın fiyatlara sahip olacaklar ve 1020 daha donanımlı 925 ise daha düzgün bi telefon tip bakımından o yüzden dedim.

2. kısmı ben şimdi gördüm yeminle
    Uyku sersemiyim hocam 520 al yazısını görünce dalmısım direk .Açıkcası beklemek istemiyorum dediğim gibi su an galaxy ace var bende 2 aydır telefonu elime almıyordum bu aralar bayram konusmaları için kullandım telefon cok sıkmaya başladı beni soğudum resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

quote:

520 al.

Hocam sazan avına çıkmıştım niye yaptın ki?

920 alıcak adama 520 önerilmez. Beklemek istemiyosan 520 920 en iyisi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

520 al.

2. kısmı ben şimdi gördüm yeminle
    Uyku sersemiyim hocam 520 al yazısını görünce dalmısım direk .Açıkcası beklemek istemiyorum dediğim gibi su an galaxy ace var bende 2 aydır telefonu elime almıyordum bu aralar bayram konusmaları için kullandım telefon cok sıkmaya başladı beni soğudum resmen

Evet bayram konuşmaları sıkıcıdır biraz. Niye hiç gelmiyorsun, bayramdan bayrama arıyosun, ne zaman evleniyorsun, falan filan. Sıkılıyor insan.

• quote:

quote:

quote:

520 al.

Av yasağı var. Balıklar bu mevsim yumurta bırakıyorlar. Kışın avlarsın. :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

520 al.

Av yasağı var. Balıklar bu mevsim yumurta bırakıyorlar. Kışın avlarsın. :)

• quote:

Cevap için teşekkürler böyle cihazı kullanan arkadaşların görüşleri önemli
    Mağazada ne gibi eksiklikler var mesala benim aktif kullandığın instagram whatsapp bunlar olsun yanına bir kaç eğlenceli oyun yeter bana @Komi

İnstagram için ek uygulamalar var instance, 6tagram falan. Öteki temel uygulamalar ise var. Oyun olaraksa dediğiniz gibi oyunlar mevcut. Popüler uygulamalar var. Bu zaten gittikçe artıyor. Nokia'nın kendine has uygulamaları da var. Kısacası büyük bir sorun değil. Bazı kullanmayan arkadaşlar da yorum yapıyor kolay kolay dikkate alma her şeyi. 520 ve 920 arasında bariz hız farkı var. Evet 520 de akıcı ancak fark görülebiliyor hem de ekran 60 fps. 1020 mi bu mu dersek 1020 önde tabii ama tek fark kamera ve ram. Aslında o kadar büyük bir kameraya telefonda ne kadar gerek var tartışılır. Tasarımı da bozuyor. Sen bilirsin bana göre geç kalınmış değil. Senesi bile olmadı. Güncelleme de var 2016'ya kadar. Bize zaten her şey gelecek Nokia bizim pabucumuzu kolay kolay dama atamaz. Daha 720, 820 var kaldı ki çok önemli şeyleri alacağızdır. Ama mesela 1020'ye çok farklı kamera uygulamaları gelebilir. Şuan geliyor zaten ama bize de geliyor ilerleyen zamandakiler gelmeyebilir ancak. Şunu da eklemeliyim beklemenin sonu yok. Sen 1020'yi beklerken bir bakmışsın çok farklı telefon haberleri gelir.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.