Şimdi Ara

Gece 4:00 savaşı için Bi kaç Sorum olucak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • humanım sizce humanların luferi basma ihtimali yüksek mi lich görevini yapıcazda bi arkadaşla benim lvl 58 onun 56 (server ronark)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KutuToplaLEm -- 8 Eylül 2007; 21:37:28 >

• İyi oynayan kazansın
  • quote:

Orjinalden alıntı: RunAwA

İyi oynayan kazansın
    yok agaa humanlar kazansın görevi yapmak lazım şu dmg bug şu an humanlardadır inş
  • cyperdaysan kesinlikle yapamazsın gece
  • quote:

Orjinalden alıntı: RunAwA

İyi oynayan kazansın

nie post kasiorsun nedir simdi bu cevap

dostum ole savaslari onceden bilemeyiz de ronarkta olsam tahmin ederdim belki ama gece savaslarini maneste humanlar alio genelde
  • Öğle Savaşını Kazandık Ortağım Onlinedı,Lüferde Np kasamamış Ama Lich Görevini Tamamları.Akşam 7'deki Savaşı Kazandık Ben Online idim 2k Np kastımYani Büyük İhtimal 04.00 Savaşını Yine Humanlar Alır gibime geliyor ama bilemem.
  • intikaaaam intikaaam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: YardımaGeldim

Öğle Savaşını Kazandık Ortağım Onlinedı,Lüferde Np kasamamış Ama Lich Görevini Tamamları.Akşam 7'deki Savaşı Kazandık Ben Online idim 2k Np kastımYani Büyük İhtimal 04.00 Savaşını Yine Humanlar Alır gibime geliyor ama bilemem.

valla orası belli olmaz ama saat 7 savasını kazanmamıs bir mucizeydi puanlamada geri kaldık moment alamıyoduk kill i hiç demiyom ama bi anda karus:0 - elmorad:14 oldu herkes hayret etti ve kazandık suan ronarkta karuslar biraz daha güçlü gibi görünüyo ama humanlar güçlenmeye basladı
  • savaşı aldık ve lich görevinide yaptım ve lufer topraklarını tam 12 dakikada bastık keeperı tam savaş başladıktan 12 dk sonra kestik bu ne hız rekor olmalı
     Gece 4:00 savaşı için Bi kaç Sorum olucak
    karusların ezilişi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KutuToplaLEm -- 9 Eylül 2007; 12:40:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: YardımaGeldim

Öğle Savaşını Kazandık Ortağım Onlinedı,Lüferde Np kasamamış Ama Lich Görevini Tamamları.Akşam 7'deki Savaşı Kazandık Ben Online idim 2k Np kastımYani Büyük İhtimal 04.00 Savaşını Yine Humanlar Alır gibime geliyor ama bilemem.

abi sen beni unuttun ronark da hani kascaktınnn
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.