Şimdi Ara

GECE ÇEKİMLERİ BURAYA (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.688
Cevap
7
Favori
225.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son resim ısıklar gercekten harika mukemmel hos gorunuyor
  • tripod olmadigi icin titretmisim biraz

olympus e-500 ile cektim

GECE ÇEKİMLERİ BURAYA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zalman -- 30 Temmuz 2006; 21:30:31 >
  •  GECE ÇEKİMLERİ BURAYA
  • SONY W40

KALKAN

GECE ÇEKİMLERİ BURAYA

GECE ÇEKİMLERİ BURAYA
  • quote:

Orjinalden alıntı: digitaldelisi

Rüzgarlı havada 30 saniye boyunca makineyi sabit tutabilmek çok zor oldu... O yüzden tam olarak netlik sağlayamadım ama yineye çok uğraştığım için paylaşmak istedim...

Ayrıca fotoğraf Turgutreis sahilinden bir görüntüdür...

GECE ÇEKİMLERİ BURAYA

GECE ÇEKİMLERİ BURAYA

arkadaşlar bütün resimler süper ama benim en çok bu hoşuma gitti. belki de turgutreis olduğu içindir. eskiler aklıma geldi. bizim kaldığımız yazlığa giden yolda çekilmiş bu resim görünce tanıdım hemen=) süperrr resimler hepinizin ellerine sağlık yakında bende eklicem çekimlerimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hande_nev -- 31 Temmuz 2006; 13:54:13 >

•  GECE ÇEKİMLERİ BURAYA

GECE ÇEKİMLERİ BURAYA

Sahil fotoğrafı Türkbükün'den, yakamoz fotoğrafı Turgutreis sahilindeki sabancı lisesinin karşısından görüntülenmiştir... Turgutreis'te anısı olanlara ufak bir nostalji olur işallah...

• bozcaadadan 2 resim...(sony dsc t9)
    ayrıca şu pozlama süresi ayarını kameramda bulamadım bilen varsa paylaşırsa sevinirim...

GECE ÇEKİMLERİ BURAYA

GECE ÇEKİMLERİ BURAYA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alumsum_89 -- 8 Ağustos 2006; 2:52:17 >
  • Önce makineni 'M' (Manuel) moda getir, daha sonra orada muhtemelen süre ayarı vardır. (Örneğin; 1'' (bir saniye), 10'' (on saniye), 15'' (onbeş saniye) gibi...) Makinedeki tuşları kullanarak bu süreleri ayarla ve seç, daha sonra tekrar bir gece fotoğrafı çekmeyi dene... Tabi makineyi sabitlemeyi unutma...
  • menü tuşuna bastığımda en altta auto,onun üstünde program,onun üstünde mekan çekimleri var.
    yani M(manuel)'i bulamadım.acaba rec mode:normal,burst,multi burst var bunlar olabilir mi?
  • Kardeş yardımcı olmaya çalışıcam sana ama, burda yazışmayalım bu konu hakkında... PM attım bi bak istersen...
  • quote:

Orjinalden alıntı: digitaldelisi

Bodrum kalesi ve Bodrum civarından gece görüntüleri...

GECE ÇEKİMLERİ BURAYA

GECE ÇEKİMLERİ BURAYA

GECE ÇEKİMLERİ BURAYA

çok güzelllll elinize sağlık

• Teşekkürler ''laleman''... sizlerinde paylaşımlarını bekliyoruz...
  • herkezin eline emeğine sağlık süper resimler walla çok nihat odabaşı gördüm kendimizi
  • mükemmel yaa
  • AY

GECE ÇEKİMLERİ BURAYA
  • AY2

GECE ÇEKİMLERİ BURAYA
  • ay3

GECE ÇEKİMLERİ BURAYA
  • ay4

GECE ÇEKİMLERİ BURAYA
  • İSTANBUL

GECE ÇEKİMLERİ BURAYA
  • Bozcaada Yat Limanı.

GECE ÇEKİMLERİ BURAYA
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.