Şimdi Ara

GECE ÇEKİMLERİ BURAYA (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.688
Cevap
7
Favori
225.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    emeğinize sağlık
  • Canon G5

GECE ÇEKİMLERİ BURAYA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi playdead -- 30 Ağustos 2006; 21:33:48 >
  • Casio z 850 karanlıkta deneme . Sağdan ışık gelmiş sokak lambasının.

GECE ÇEKİMLERİ BURAYA

• bu üstteki resim gecemi çekildi şimdi...acaba saat kaçtı??sokak lambası dediğinde güneş gibi geliyo bana..lens e güneş yansıması gibi durmuş..
  • Evet arkadaşım geceçekildi. Al 2 adet daha Çektim taze taze yayınlıyorum. Makina Casio z850 resmi kaydettikten sonra resmi açınca sağ tıklayıp özelliklerden bakabilirsiniz resim ışık ayarlarına.gece cekildiğini anlarsınız.

GECE ÇEKİMLERİ BURAYA
  • Buda 2.si bunu da balkondan cektim ilk koyduğum direk te orada gene.

GECE ÇEKİMLERİ BURAYA
  • Buda aynı yeren siyah beyaz cekimi best shot modlarından birinde cektim.Dikkatli bakın ay gözüküyor burada

GECE ÇEKİMLERİ BURAYA
  • Devamm 2 adet daha

GECE ÇEKİMLERİ BURAYA
  • Yorumlarınızı bekliyorum makinayı yeni aldım çzömeye çalışıyorum.Eleştirin arkadaşlar resimleri.Bende kendimi geliştireyim :)

GECE ÇEKİMLERİ BURAYA
  • quote:

Orjinalden alıntı: street

Casio z 850 karanlıkta deneme . Sağdan ışık gelmiş sokak lambasının.

GECE ÇEKİMLERİ BURAYA

bu ve 1-2 resim daha nasıl gece çekimidir baktım baktım anlamadım
    galiba akşamüstü desek daha doğru olur gibi
  • Hangileri dostum bu koyduğunu gecen cektim tam hatırlamıorum ama diğer resimler saat 20:30 sularnda değişik ayarlarda cekildi.
  • tmm o zaman bana öyle geldi heralde.yalan söyleyip elde ediceğin bi çıkarın yok nası olsa
  • kodak z 730 ile çektim, çerçeve ekledim ve küçülttüm fotoğrafı
  • SAAT 9 :45 RED LİGHT FLASH TA KAPALI ISO YU 100 E GETİRDİM

GECE ÇEKİMLERİ BURAYA
  • @street
    Merhaba, fotolarına ilk baktıgımda temanın ne oldugunu anlamadım ... yani neyi çektigini .. neyi denedigini pek çözmedim ... tavsiyem her ne ayarı her ne şekilde denersen dene, mutlaka az da olsa bi tema eklemeye çalış fotografına... bunu yaparken kadrajını mumkun oldugunca temiz tutmaya çalış.. gereksiz öbjeleri.. mesela havadan gecen kabloları vs gibi şeyleri çıkar... ve belkide başlangıç için en önemli kural, ana ışık kaynagını hiç bir zaman, özellikle otomatik ayarlarla çekilen karelerde karenin içine alma... mümkün oldugunca homojen olarak aydınlanmış karelere yönel... bu tip zor durumlar kamreların otomatik modlarını zorlar... aydınlanmada anormallikle ve hoş olmayan fotograflar cekmene neden olur + moralini bozar ... makinana bile sogutur :) ..

bunun la beraber ben çekimlerinde biraz fazla gürültü gördüm..gerci bu daha cok makina ile alakalı olsa gerek

•  GECE ÇEKİMLERİ BURAYA

A530 ile haydarpaşa.
  • @teknikkonular ... ben fotografı cok begendim .. tema olarak, haydarpaşayı kareye koyuşun, arka plandaki cami.. hepsi çok güzel, fakat 15sn lik perde hızı bence çok gelmiş... daha düşük hızlarda dene bi derim.. haydarpaşanın detayları ışıklar aşırı gözüktügü için kaybolmuş... daha düşük bir hızda daha iyi bi sonuç alabilirsin gibime geliyo...
  • quote:

Orjinalden alıntı: atoprak

@teknikkonular ... ben fotografı cok begendim .. tema olarak, haydarpaşayı kareye koyuşun, arka plandaki cami.. hepsi çok güzel, fakat 15sn lik perde hızı bence çok gelmiş... daha düşük hızlarda dene bi derim.. haydarpaşanın detayları ışıklar aşırı gözüktügü için kaybolmuş... daha düşük bir hızda daha iyi bi sonuç alabilirsin gibime geliyo...

Evet ya Haydarpaşa gitmiş. :) Sağlık olsun...
    Arka plan karanlıkta kalıcak diye 15 sn. çıkartıp bir hata yaptım.

Eğer bir daha böyle bulutsuz bir geceye denk gelirsem perde hızını biraz daha düşürüp çekmeye çalışacam. Yorumun için çok Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: senturk041

Fethiye yat limanı

GECE ÇEKİMLERİ BURAYA

orjinal hali için tıklayınız

• Canon PowerShot A620

GECE ÇEKİMLERİ BURAYA
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.