Şimdi Ara

GECE ÇEKİMLERİ BURAYA (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.688
Cevap
7
Favori
225.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SONY W50 var bildiğim kadarıyla pozlama süresini ayarlamak için bir seçenek yok. Makinayı daha yeni aldım ve bazen mükemmel görüntüler çıkıyor
    Bazende utanç verici oluyor. Gece geçimlerinde ortalama 4sn falan bekliyor ve resim hazır oluyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: alumsum_89

quote:

Orjinalden alıntı: EMRE babacan

arkadaşlar geceleri bu kadar kaliteli fotolar çekmek için ne yapmak gerekiyor...
    İnce bi ayar filanmı yapılıyor söleyinde bi sevaba girin

pozlama süreni falan artırman lazım.hangi makina ve model belki daha iyi yardımcı oluruz?

• o zaman şöyle yap:mekan çekimleri vardır heralde menu tuşuna basınca.ordan 'ay'a bas ev ayarını +2 ye getir daha çok ışık toplucaktır yani pozlama süren artıcaktır.bide aynı resmi en üstte havai fişek modu olması lazım onda çek.bide aynı resmi program modunda çek karşılaştır bakalım en güzel görüntü hangisi.

ev ayarını +2 yaparsan pozlama süren artıcaktır ve görüntüler daha aydınlık çıkıcak.
    t9 da ayarlar böyle w dada böyledir umarım
  • Casio z850 resimleri çok başarılı
  • İYİ GECELER ...

GECE ÇEKİMLERİ BURAYA
  • quote:

Orjinalden alıntı: street

Casio z 850 karanlıkta deneme . Sağdan ışık gelmiş sokak lambasının.

GECE ÇEKİMLERİ BURAYA

Fotografın exif bilgilerini bi gönderirmisin?.. Nasıl bi gece cekimiymiş bu?..
  • quote:

SONY W50 var bildiğim kadarıyla pozlama süresini ayarlamak için bir seçenek yok. Makinayı daha yeni aldım ve bazen mükemmel görüntüler çıkıyor
    Bazende utanç verici oluyor. Gece geçimlerinde ortalama 4sn falan bekliyor ve resim hazır oluyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: alumsum_89

quote:

arkadaşlar geceleri bu kadar kaliteli fotolar çekmek için ne yapmak gerekiyor...
    İnce bi ayar filanmı yapılıyor söleyinde bi sevaba girin

pozlama süreni falan artırman lazım.hangi makina ve model belki daha iyi yardımcı oluruz?

Gece çekiminde 4 Sn. pozlama fazla bi işe yaramaz...

• pendik hilal konutlarında yaptığım 2 çekim. herhangi bir bilgisayar editlemesi bulunmamakta.

GECE ÇEKİMLERİ BURAYA

GECE ÇEKİMLERİ BURAYA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AliD -- 18 Eylül 2006; 17:46:15 >
  •  GECE ÇEKİMLERİ BURAYA
  • Nikon D50

GECE ÇEKİMLERİ BURAYA

GECE ÇEKİMLERİ BURAYA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coxackie -- 18 Eylül 2006; 19:32:08 >
  • coxackie resimler süper,e disneyland'te süper ayrı bi güzel tabi...
  • Teşekkürler @alumsum_89
  • CANON A530

GECE ÇEKİMLERİ BURAYA
  • Bir tanede benden ....

GECE ÇEKİMLERİ BURAYA
  • quote:

Orjinalden alıntı: AliD

pendik hilal konutlarında yaptığım 2 çekim. herhangi bir bilgisayar editlemesi bulunmamakta.

GECE ÇEKİMLERİ BURAYA

GECE ÇEKİMLERİ BURAYA

şu ikinci fotoyu tam boyutta bir kez daha verirmisin...tıklayınca üstüne büyümüyor...ben tam anlayamadım orada ne oluyo diyede..patlama mı oluyo ne oluyo yoksa meteor mu düştü anlayamadım..

• @aakın

zoom out
  •  GECE ÇEKİMLERİ BURAYA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ı love this game -- 26 Eylül 2006; 21:35:09 >
  • Birkaç tane daha :)

GECE ÇEKİMLERİ BURAYA

GECE ÇEKİMLERİ BURAYA
  • @msuz9999 boluda kalıcı konutlardan başka çekeceğin okadar çok güzel yerler varki..saymama gerek yok bunları sende bilirsin..hadi gidemedin diyelim bari çık şu yoldan yukarıda hastanenin oradan boluyu komple bi gece vakti çek..
  • dün çektim...

GECE ÇEKİMLERİ BURAYA
  • 14 haklısınız sayın aakın en kısa zamanda bassettiğiniz yere çıkacağım ...
    oradan geceleyin Bolu manzarası müthiştir biliyorum ...

İstanbul 14 09 2006 saat 19 00

GECE ÇEKİMLERİ BURAYA
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.