İÇKİYİ ÇOK KAÇIR MISIN SONRA GELMİŞLER SENİ SOYUP SOVANA ÇEVİRMİŞLER
quote:
Orjinalden alıntı: KissMe!®
Hack Hack Hack...
Bıktım HArbiden Kaç Kişi Soyuldu Yeter Yaa Oyunu Oynama Zevkim Kayboldu!!
quote:
Orjinalden alıntı: DeXtrin1
quote:
Orjinalden alıntı: compact
NASIL BIRSEY BU ? GECE TEZGAHI ACTIM YATTIM SABAH KALKTIGIMDA DC OLMUSTUM TEKRAR BAGLANDIM OYUNA TUM MALZEMELER GITMISTI +7 CITIN SET PRIEST PENDANT 2+7 MIRAGE +9 DEX KUPELER BELT VE KEKURILER HICBIRISI YOKDU AMA INVENTORYDE DURANLAR TEZGAHA KOYMADIKLARIM DURUYODU BUNUN MANTIKLI BIR ACIKLAMASI VARMI ?
dün gece şöyle bi olay basıma geldi... belki alakalı olabilir.. şifremi girip server a girdigimde char seçme ekranında yaklaşılk 1.5 dakika char ım gözükmedi bende lag dan dır diyip bekledim ve sonra bi anda benim char ım yerine karşımda lvl 59 (nickini tam hatırlamıyorum sonu _pl ile bitiyordu) bi mage vardı. ben o şaşkınlıkla start a bastım ve oyun a girdim. resmen o char ile normal oyunayabiliyordum 5 dk sonra dc oldum oynun a tekrar girdigimde eski char ım bıraktıgım gibi duruyordu. yani ben kötü niyetli olsaydım o anda adamın üstündekileri trade ile bi arkadasıma verebilirdim ama yapmadım (ancak büyük ihtimal adamın inn i gözükmezdi). yani senin char ında başına böyle bi database karışıklıgı gibi bi durum gelmiş olabilir. tabi sadece bi teori bu arada geçmiş olsun.
aynı şey bnmde dün gece başıma geldi 52 lwlik mageim yerine 68 lwlik bir mage duruodu ismi battlemage1di elinde +8 bone üstü full +8 elbise mp bonuslu takılar yaklaşık yanında 5m küsür para bankaya bile bakmadan kim bilir neler wardı hiçbirşey yapmadım birazcık nowanın tadını çıkardım bende yaklaşık olarak bi 10-15 dk sora dc yedim kötülük yapmadım çünkü aynı şey bi gün bnmde başıma gelebilirdi,inşallah gelmez gerçi bnm neyimi çalcaklarsa
Hack Olamaz Çünkü Arkadaşımız DC yedim Dio Ve Dc yiyen Biri " Disconnect" yazısı geldiinde OK e basmassa dier girmek isteyene sürekli "Birisi Oyunda DC verditmek istermisin (tam Türkçesini Bilmiorum ) der sen "Evet Dc Verditmek istiom diip OK e basarsın " gene aynı yazı gelir DC yazısına OK e basana kadar bu böle gider ama arkadaşımız geceden beri duruomuş sabah kalktıında itemleri yoqmuş Database Olayı olabilir
Not : Yazdıımı Okumadım Karışık Olabilir
quote:
Orjinalden alıntı: Efsane34
Hack Olamaz Çünkü Arkadaşımız DC yedim Dio Ve Dc yiyen Biri " Disconnect" yazısı geldiinde OK e basmassa dier girmek isteyene sürekli "Birisi Oyunda DC verditmek istermisin (tam Türkçesini Bilmiorum ) der sen "Evet Dc Verditmek istiom diip OK e basarsın " gene aynı yazı gelir DC yazısına OK e basana kadar bu böle gider ama arkadaşımız geceden beri duruomuş sabah kalktıında itemleri yoqmuş Database Olayı olabilir
Not : yazdıgımı okumadım karısık olabilir
muahhahah
quote:
NASIL BIRSEY BU ? GECE TEZGAHI ACTIM YATTIM SABAH KALKTIGIMDA DC OLMUSTUM TEKRAR BAGLANDIM OYUNA TUM MALZEMELER GITMISTI +7 CITIN SET PRIEST PENDANT 2+7 MIRAGE +9 DEX KUPELER BELT VE KEKURILER HICBIRISI YOKDU AMA INVENTORYDE DURANLAR TEZGAHA KOYMADIKLARIM DURUYODU BUNUN MANTIKLI BIR ACIKLAMASI VARMI ?
sanırım merchant hack bu
quote:
Orjinalden alıntı: LorD_AsPeNDoS
quote:
hepsini satın almışlar
koptum ya
Ben olayın hack oldugunu sanmıyorum,hackleyen neden korksun kacsın yahu korkacak adam yapmaz zaten ama su merchant hack olayına takıldım olma ıhtımalı yuksek evet beramustu humanın bır arkadas 1v1 demıs ama bırakmıs bugunde ben bırakmıs oldum baska bır oyun bulursam onda yaparız 1v1 ı :) uzuldum arkadaslar gercekden 1 sene boyunca hılesiz dupe siz yapılmıs malzemelerdı onlar emın olun canım cıktı atılla beklemekden boss pesınde kosmakdan saatlerımı verdım uykusuz kaldım vb gıbı sızın yasadıgınız seyler,bunların ertesınde tutupda bırısının bunları benden calması alması hacklemesı her neyse bana cok fazla dokundu ve tıksındım..olaya gm damgası vurmak ıstemıyorum acıkcası ısı gucu yok benım mallaramı goz dıkecek neler var bana gelene kadar orta karar rouge malzemelerı benım kaptırdıklarım,ama gozumun onunde dupe yapanlar kasasında 47 +7 shard gorduklerım ( saydım) kral oluyoken benım gıbı bu oyunu hılesız hurdasız oynayan bır adamın basına gelenlerın bunlar olması kabul edılebılır degıl,rollback ıstedım sacma sapan bur cevap geldı emın olun gelen cevabın turkce anlamı yok ıngılızcem ıngılızce ıle calısabılecek kadar ıyıdır ve hıcbısı anlamadım bana kredı kartından bahsedıyolar sanırım ozu sozu premıum al sonra rollback ıste:)bu kadar zaman aldıgım yettı mecburıyet ıstemıyorum sonucta bu oyun,yeterlıce cevap almısım tesekkur ederım.
slm arkadaşım aynısı benimde başıma gedi bi arkadaşa restarttan önce itemlerimi vermiştim buda tezgaha koyacaktı tam tezgahı açtı fiyatları yazarken dc olduk sonra oyuna bi girdik itemler ne onda nede bende vardı +6raptorum +6citin setim +7bardishim +7slayerim hepsi gitmişti kızamadımda arkadaşıma onun bi suçu yoktu sonrada bıraktım aresi edanadaya geçtim varmı daha güzeli
quote:
Orjinalden alıntı: rang3r
DUYDUNUZMU BİLMİYORUM MERCHANT HACK DİYE BİR OLAY OLDU DİYORLAR MERCHANTA GİRİP ADAMIN İTEMLERİNİ ALABİLİYORSUN DİYORLAR AMA SADECE DUYUM
aynısı bana oldu merchant hack tool bar filan fişman bişeyler cıkmıs merhcnat acıp dısarı cıktım merchantım kapanmıs bütün itemalr satılmıs ama üstümde 1 cion war dı :D artık merchantda acamıcaz ama bu oyunu hala oynuyoz
basimiza tas yagacakkk
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme