Şimdi Ara

GECE DC OLDUM SABAH CIRILCIPLAKTIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NASIL BIRSEY BU ? GECE TEZGAHI ACTIM YATTIM SABAH KALKTIGIMDA DC OLMUSTUM TEKRAR BAGLANDIM OYUNA TUM MALZEMELER GITMISTI +7 CITIN SET PRIEST PENDANT 2+7 MIRAGE +9 DEX KUPELER BELT VE KEKURILER HICBIRISI YOKDU AMA INVENTORYDE DURANLAR TEZGAHA KOYMADIKLARIM DURUYODU BUNUN MANTIKLI BIR ACIKLAMASI VARMI ?

• quote:

Orjinalden alıntı: compact

NASIL BIRSEY BU ? GECE TEZGAHI ACTIM YATTIM SABAH KALKTIGIMDA DC OLMUSTUM TEKRAR BAGLANDIM OYUNA TUM MALZEMELER GITMISTI +7 CITIN SET PRIEST PENDANT 2+7 MIRAGE +9 DEX KUPELER BELT VE KEKURILER HICBIRISI YOKDU AMA INVENTORYDE DURANLAR TEZGAHA KOYMADIKLARIM DURUYODU BUNUN MANTIKLI BIR ACIKLAMASI VARMI ?

hepsini satın almışlar
  • cok legal seyler konustugunuz onunuze gelene ban ban dedıgınız forumun degerlı uyesı! cevabın bumu sımdı ?
  • hack yemişsin daha fazla bi acıklaması mı olur bunun
  • hackleyen ınventoryde bosaltırdı 353 mılyon parayıda almıs olsaydı keske hack derdım ama dıyemıyorum,haksızmıyım ?
  • Gecmiş olsun
  • ABİ ÇOK BELLİ YAA! HACKLENMİŞSİN

GEÇMİŞ OLSUN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ben yarasayım eve girdim
    13 yıl önce açıldı
    Bu gece kalbimi evde bıraktım
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • VALLA NE DİYİM BÜYÜK GECMIS OLSUN KARDES NE OLACAGI BELLİ OLMUYO BE
  • ber desn dimi sen
    az karşılaşmadık czde senle 1vs1 yapmak isterdim ama ben oyunu bıraktım seninde itemlerin gitmiş
    üzüldüm human dostum
  • quote:

hackleyen ınventoryde bosaltırdı 353 mılyon parayıda almıs olsaydı keske hack derdım ama dıyemıyorum,haksızmıyım ?

kardeş ne oldu ozaman gm gelipte silecek değil ya düpedüz hacklenmişsin
    adamlar idsi banlı charların üstündeki herseyi alabiliolar sen elinde kalanlara şükdret bence
  • Hack Hack Hack...

Bıktım HArbiden Kaç Kişi Soyuldu Yeter Yaa Oyunu Oynama Zevkim Kayboldu!!
  • adam girmiştir hemen malları aldııyla kacmıstır korkarak. ole sunuda bunuda demez. zati ne aldıysa kar.

yada sen malları satmıs olmasın
  • quote:

NASIL BIRSEY BU ? GECE TEZGAHI ACTIM YATTIM SABAH KALKTIGIMDA DC OLMUSTUM TEKRAR BAGLANDIM OYUNA TUM MALZEMELER GITMISTI +7 CITIN SET PRIEST PENDANT 2+7 MIRAGE +9 DEX KUPELER BELT VE KEKURILER HICBIRISI YOKDU AMA INVENTORYDE DURANLAR TEZGAHA KOYMADIKLARIM DURUYODU BUNUN MANTIKLI BIR ACIKLAMASI VARMI ?

dün gece şöyle bi olay basıma geldi... belki alakalı olabilir..
    şifremi girip server a girdigimde char seçme ekranında yaklaşılk 1.5 dakika char ım gözükmedi bende lag dan dır diyip bekledim ve sonra bi anda benim char ım yerine karşımda lvl 59 (nickini tam hatırlamıyorum sonu _pl ile bitiyordu) bi mage vardı. ben o şaşkınlıkla start a bastım ve oyun a girdim. resmen o char ile normal oyunayabiliyordum 5 dk sonra dc oldum oynun a tekrar girdigimde eski char ım bıraktıgım gibi duruyordu.
    yani ben kötü niyetli olsaydım o anda adamın üstündekileri trade ile bi arkadasıma verebilirdim ama yapmadım (ancak büyük ihtimal adamın inn i gözükmezdi).
    yani senin char ında başına böyle bi database karışıklıgı gibi bi durum gelmiş olabilir. tabi sadece bi teori
    bu arada geçmiş olsun.

• DUYDUNUZMU BİLMİYORUM MERCHANT HACK DİYE BİR OLAY OLDU DİYORLAR MERCHANTA GİRİP ADAMIN İTEMLERİNİ ALABİLİYORSUN DİYORLAR AMA SADECE DUYUM
  • sadece merchanta koydukların gittiyse bu merchanthack die bişe bn bunun usko da olmadıını sanıodum warmış o zmn oyun heptn bitmiştr demektir arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeXtrin1

quote:

şifremi girip server a girdigimde char seçme ekranında yaklaşılk 1.5 dakika char ım gözükmedi bende lag dan dır diyip bekledim ve sonra bi anda benim char ım yerine karşımda lvl 59 (nickini tam hatırlamıyorum sonu _pl ile bitiyordu) bi mage vardı. ben o şaşkınlıkla start a bastım ve oyun a girdim. resmen o char ile normal oyunayabiliyordum 5 dk sonra dc oldum oynun a tekrar girdigimde eski char ım bıraktıgım gibi duruyordu.
    yani ben kötü niyetli olsaydım o anda adamın üstündekileri trade ile bi arkadasıma verebilirdim ama yapmadım (ancak büyük ihtimal adamın inn i gözükmezdi).
    yani senin char ında başına böyle bi database karışıklıgı gibi bi durum gelmiş olabilir. tabi sadece bi teori
    bu arada geçmiş olsun.

Doğruluk payı yüksek..Yazın diezde bi clandaydım.Başka bir gün girdiğimde clandan çıkmış,fakat başka bir clana girmiştim..Ve sordupumda assistler seni almamıştık dediler..Kafam karıştı ve foruma yazdım..O aralar başkalarınında başına gelmiş.Seninkiyle kısmen aynı bir durum..

• ama az önce yazdıklarımı kesinlikle war demiorum yanlş anlaşılmasın duyduklarımı ilettim sadece
  • quote:

Orjinalden alıntı: D@n93rMert

quote:

Orjinalden alıntı: DeXtrin1

quote:

bu arada geçmiş olsun.

Doğruluk payı yüksek..Yazın diezde bi clandaydım.Başka bir gün girdiğimde clandan çıkmış,fakat başka bir clana girmiştim..Ve sordupumda assistler seni almamıştık dediler..Kafam karıştı ve foruma yazdım..O aralar başkalarınında başına gelmiş.Seninkiyle kısmen aynı bir durum..

hackleyen ınventoryde bosaltırdı 353 mılyon parayıda almıs olsaydı keske hack derdım ama dıyemıyorum,haksızmıyım ?

• denecek tek bişey war geçmiş olsun :(
  • hayır nıye gecmış olsun denılsın ya arkadaş gm ıle ırtıbata gecıp hemen rollback çektırıcek charına ve bence daha sonra şifre değisse iyi olur hemen teslım olma arkadaşım soyuldum dıye üzülme durumu önceden mış şimdi rollback sıstemı var ıtemlerın gerı gelebılır gm ye ulaşabılırsen . Sattıysan eğer bızı kandırıosan da para gerı döner alan arkadaşa bu yolla çözüm bu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.