Tek düşündüğüm bu... Deli gibi araştırıyorum, deli gibi yetenek geliştirmeye çalışıyorum.
|
SABAH KALKIYORUM PARA AKŞAM YATIYORUM PARA
-
-
Bu hırsımın birkaç nedeni var. Zamanında benden alınanları geri almak... Bu savaşın sonunda kazanan ben olacağım.
En son aşamaya geldiğimde ise zaten Tanrı, Allah adına ne koyarlarsa koysunlar yardımcıları olsun... Şimdilik no man's land'in içindeyiz fakat bu çok uzun sürmeyecek.
Savaşmayı hiçbir zaman istemedim, fakat buna mecbur bırakıldım! Ben zafer kazanmadan asla bırakmam...
-
Bu savaş içinde yalnızım, kimsesiz haldeyim, en kötü zamanlarımda yanımda kimse yoktu! Hayat bana hiç unutmayacağım sınırlar çizip duvarlar örerken ben ise o duvarları yıkmanın ve sınırları yeniden çizmenin peşine düştüm!
Yıllarımı vermiş olabilirim belki fakat bu ödenebilecek ufak bir bedel. İşin sonunda tüm idealler ve hedefler gerçekleştirilmiş olacak!
Ecelim beni bu Dünyadan almadan önce yapabildiğimin en iyisini yapıp bu Dünyadan defolup gideceğim! Kafanı sokacağın bir yer yokken bilim düşünemezsin, açken kendini geliştiremezsin, cebinde telefon alacak para yokken iyi işleri her zaman kaçırırsın bu acıları deneyimleyerek buraya geldim.
Bu kadar iğrenç, rezil deneyimleri deneyimlemek oldukça acı veriyor zor yoldan görüyorsun her şeyi... Fakat bu çoğu şeyin kıymetini gösteriyor.
O nedenle savaşmaya devam! Bu savaşın kazananı ben olacağım! Tüm tehditler yok edilene kadar durmak yok!
-
Geleceğimi ellerim kanayarak, gözlerim kan çanağı olarak, beynim patlayana kadar ağrıyarak inşa ediyorum. Bu sanat eseri tamamlandığında işte o zaman çoğu şey yeni başlayacak...
Başaramazsın, yapamazsın diyenleri umursamıyorum, aslına bakarsak artık kimseyi umursamıyorum. Umursanacak bir şey yok çünkü.
İnsanların o yarattıkları zavallı ve köylü zihniyetli statü, sınıf ayrımı gibi şeyleri kafalarına geçirmeden durmayacağım. Çünkü bu tip şeyler sadece kendini kandırmaktan öteye gitmez. Fakirleşen ülkeler de en fazla pahalı markaları kullananlar kendi statülerini pekiştirmek ve göstermek için bu tip şeylere yönelirler.
Yönelirler çünkü kendilerini ezik göstermek istemezler. Fakat bu davranış başlı başına zavallıca, köylüce ve ezikçedir.
Kurdukları demir perdeyi al aşağı etmeden durmak istemiyorum.
-
Sana baktıkça hırs icinde kaybolan ve istediği şeyleri elde ettiğinde "Bu muymus" diyip içten içe berbat hissedecek birini görüyorum.
Ekonomik özgürlüğünü hamdolsun elde etmiş sayılabilecek biri olarak diyorum ki
Kalpler ancak Allah'ı anmakla memnun olur. Kazandığım yüksek maaş ve saygınlık bana Allah'ı tanımak, arastirmak ve hissetmek kadar huzur vermiyor. Bu hırsının sonu çok kötü yerlere gidecek buradaki üç beş kişinin seni gaza getirmesine kanma artık değerli kardeşim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olay sadece para değil. Para benim için aslında en değersiz şeydir şu Dünya'da fakat A noktasından B noktasına gitmek için yakıta ihtiyacın vardır. Benim için yakıttan farksızdır.
Benim derdim çok daha başka...
Hiç öyle basit maaşlı bir işim olsun uğraşayım derdinde değilim...
Gidip büyük şirketlerim olsun bir yerde CİO olayım derdinde de değilim. Benim derdim çok başka.
Kendi şirketimi kurmak elbet isterim fakat beni maddi yönden çoğu şey asıl anlamda tatmin etmez.
Burada bana hayal Dünyasında yaşadığımı veya insanları kandırmak istediğimi söyleyen düşük IQ'lular var.
Hayal Dünyasında yaşasaydım bu kadar sağlam adımlarla ilerleyemez ve elimde hiçbir şey olmazdı şu an var. Yalan söyleyip insanları kandırıp buradan ne elime geçecek ki?
Tanımadığım insanları kandırmak bana bir şey katmayacaktır, parodi yapmıyorum, kimseyi şu an trollemiyorum aksine bunları gerçek manada anlayabileceklerini bile sanmıyorum.
Olay para değil hiçbir zaman da olmadı. Paranın getireceği özgürlük ve gelişimde gözüm ve sonucunda alacağım çıktılar.
-
Ulan altı üstü kriptoya para yatırmışsin sanki atomu parçalıyorsun havalara bak
10 yaşında bebeler kripto kullanıyor,kriptonun mucidi bu triplere girmiyordur la
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aynen he
Hala olayın kriptoyla sınırlı olduğunu sananlar var. Anlayamamalarına şaşırmıyorum kendilerini yüksek IQ'lu görüp etraflarında ki insanlara düşük IQ'lu demeyi bilenler ne yazık ki anlatığım şeyleri anlama kapasitesine sahip değil, demek oluyor ki bu düşük IQ'lu ben değilim.
Kripto dediğimiz şey bir araçtan farksız. Olay ev ve araba almanın çok ötesinde...
Neyse beni istediğiniz kadar aşağılayabilirsiniz, küçük görebilirsiniz. Fakat kazanmaya devam ediyorum. Son aşamaya geldiğinde işler o zaman bu kadar rahat konuşamayacağınızdan o kadar eminim ki...
-
Keza bunun için kimseyi suçlayamam. Rezil bir sistem içinde yaşayan rezil yaşam formlarının farklı düşünen ve farklı şeyler inşa etmeye çalışanları aşağılayıp, ezmeye çalışması gayet normal.
Kendilerinde vizyon olmadığında saldıracak yer ararlar.
Şu yakıt elime geçsin o zaman neler yapacağım neler...
Sonun başlangıcı olacak...
-
Merhamet yok, acımak yok. Boyun eğmek yok. Teslim olmak yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zer0_0ne -- 12 Aralık 2024; 1:39:10 >
Yeter ya 1 iler 3 geri
Kaldi 390 dolar zarar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 12 Aralık 2024; 5:40:7 >
kriptodan kar almayı unutmada emekli olucam derken mcdonaldsta calısmayak
-
Daha kâr alma bölgesinde değilim.
Çılgınlık faslı başlayınca buradan topuklamaya başlayacağım.
Değerli kardeşim dünyanın en özgür insanı olsan ne yazar ölümsüzlük olmadıktan sonra birkaç yıl ipleri salınmış bir aciz kuldan başka bir şey olmayacaksın. Dünyevi özgürlük göz açıp kapayıncaya kadar gelip geçer asıl vizyon sonsuz hayatı kazanmaktır sende de o enerji ve vizyonu hissettim inşallah ahiret için de dünya için de çok başarılı olursun hayırlısıyla.
Ben de hocam ben de
Para bu hayatta en değerli şey değildir evlat önemli olan helal ve haramlara dikkat etmektir ahirette karşına çıkacak olan budur
-
Helali haramı bıraktım hocam kimseye zarar vermemeye dikkat ederim ama gerisi umrumda olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi William0 -- 14 Aralık 2024; 23:21:14 >
Kriptoyla tüm insanları sollayıp dünya birincisi veya dünya başkanı olursa görürsün gününü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ulan altı üstü kriptoya para yatırmışsin sanki atomu parçalıyorsun havalara bak
10 yaşında bebeler kripto kullanıyor,kriptonun mucidi bu triplere girmiyordur la |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X