Şimdi Ara

Yarın Eminönüne Nargile Almaya Gidiyorum Yardım Beyler (Günümü Buna Ayırdım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
3
Favori
19.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler başlıktaki gibi yarın vapurla eminönü iskeleye iniyorum, ve başlıyorum nargile ve el altından açık ve en kaliteli tütünü aramaya. Tavsiyeleriniz nerelerdir fikir ve görüşlerinizi arz ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TitaniumDioxide -- 3 Mayıs 2012; 22:44:28 >

• Beyler işten izin aldım bugun hiç mi tavsiye yok yahu
  • Mısır çarşısında aradığın herşeyi bulabilirsin, ama nargileyi almadan dükkanlardan fiyat al dolaş. Çünkü fiyatlar çok farkedebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpertunga

Mısır çarşısında aradığın herşeyi bulabilirsin, ama nargileyi almadan dükkanlardan fiyat al dolaş. Çünkü fiyatlar çok farkedebiliyor.

Sağolasın hocam.. Mısır çarşısında daha çok süs nargileleri var, sadece nargile satan bir dükkan var mı oralarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Innovation

quote:

Mısır çarşısında aradığın herşeyi bulabilirsin, ama nargileyi almadan dükkanlardan fiyat al dolaş. Çünkü fiyatlar çok farkedebiliyor.

Sağolasın hocam.. Mısır çarşısında daha çok süs nargileleri var, sadece nargile satan bir dükkan var mı oralarda

Var diye hatırlayorum. Süslü nargileler değil, herçeşit var hocam. Büyük ihtimalle evde veya dükkanda içiceksin :) ama söylim nargile cafelerdeki kadar zevkli olmuyo

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Innovation

quote:

Var diye hatırlayorum. Süslü nargileler değil, herçeşit var hocam. Büyük ihtimalle evde veya dükkanda içiceksin :) ama söylim nargile cafelerdeki kadar zevkli olmuyo

Ofise götüremem
    Evde içeceğim

• nargilenin sıvama olmasına dikkat et. Marpuçu deri olsun. Nargileyi ne küçük al ne büyük standart kahveci boyu de onlar bilir. Piyasada 70- 100 arası değişir fiyatı.
    Lüleyi (tütün koyulan yeri) çok büyük alma. Tat vermiyor öyle olunca.
    Tütün olarak, al-fakher nargile tütünlerinin kralıdır ama türkiyede bulmak zor. kaçak getiriyorlar genelde.
    ülkemizde satılan bahreyn ve nakhla var kaliteli diyebileceğim.

başlangıç olarak, 100 gr bahreyn anasonlu elma tütünü al ( anason kafa yapar)
    nakhla elma da fena değildir.
    bunun dışında kesinlikle uyduruk kutulu şerbetli rosanna gibi tütünlerden alma.
    kömür 5 tlye 1 kglık sıkma meşe kömürü al.

başka sorun varsa yardımcı olurum hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GEREDELİ

nargilenin sıvama olmasına dikkat et. Marpuçu deri olsun. Nargileyi ne küçük al ne büyük standart kahveci boyu de onlar bilir. Piyasada 70- 100 arası değişir fiyatı.
    Lüleyi (tütün koyulan yeri) çok büyük alma. Tat vermiyor öyle olunca.
    Tütün olarak, al-fakher nargile tütünlerinin kralıdır ama türkiyede bulmak zor. kaçak getiriyorlar genelde.
    ülkemizde satılan bahreyn ve nakhla var kaliteli diyebileceğim.

başlangıç olarak, 100 gr bahreyn anasonlu elma tütünü al ( anason kafa yapar)
    nakhla elma da fena değildir.
    bunun dışında kesinlikle uyduruk kutulu şerbetli rosanna gibi tütünlerden alma.
    kömür 5 tlye 1 kglık sıkma meşe kömürü al.

başka sorun varsa yardımcı olurum hocam.

Cevap için çok teşekkürler, bu bahreyn veya nakhlayı nerden bulabilirim? Seçkin dükkanlarda bitkisel aroma diye şeyler var ama nasıl onlar bilmiyorum. Nikotin 0 diyorlar ne dersiniz ?

• bitkisel aroma boş.. tadı tuzu yok. ha saman koy iç ha ondan iç aynı. nargile nargile tütünüyle içilir.
    bahreyn ve naklayı nargile satan ama öyle hediyelık esya dükkanları değil sırf nargile satan yerlerde bulabılırsın.
    ankarada olsaydın adres verırdım de ıstanbulu bılmıyorum ama dediğim tarzdakı dukkanlara sor mutlaka vardır. kolay bulabılecegın bırsey. zor olan, el fakher tütününü bulmaktır.
  • quote:

bitkisel aroma boş.. tadı tuzu yok. ha saman koy iç ha ondan iç aynı. nargile nargile tütünüyle içilir.
    bahreyn ve naklayı nargile satan ama öyle hediyelık esya dükkanları değil sırf nargile satan yerlerde bulabılırsın.
    ankarada olsaydın adres verırdım de ıstanbulu bılmıyorum ama dediğim tarzdakı dukkanlara sor mutlaka vardır. kolay bulabılecegın bırsey. zor olan, el fakher tütününü bulmaktır.

El fakher için baya bi aramam lazım, ozaman ben bahreyn ve nakhla için uğraşayım. Şerbetli ve rosanna heryerde var, tadına baktım aroma denen şey yok. Boş duman. Eğer bu bitkisel aromada duman var, tat yok ise onuda deneyebilirim. Tat almayı çok takmam kafaya
  • İstanbul üniversitesinin mercan yokuşuna bakan tarafında nargile satan bir yer var oraya sor derim sadece nargile işi yapıyorlar arkadaşım oradan aldı ayrıca tütün ve diğer aksesuarlarıda mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wortexxx

İstanbul üniversitesinin mercan yokuşuna bakan tarafında nargile satan bir yer var oraya sor derim sadece nargile işi yapıyorlar arkadaşım oradan aldı ayrıca tütün ve diğer aksesuarlarıda mevcut.

Hocam saolasın bir gideyim dediğin yere bakacağım
  • duman diyorsan bahreyn - damla sakızı.
    ben böyle bir duman görmedim..
  • Mercan yokusundan asagi in dogan / tokel nargile var ne istiyosan bulursun al-fakher dahil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

duman diyorsan bahreyn - damla sakızı.
    ben böyle bir duman görmedim..

Bulabilirsem her çeşidinden
    Fiyatı nedir bunun?

Cumadan sonra çıkacağım şimdi dükkan sitelerine bakıyorum
  • bahreynler ankarada 100grmı 5 tl.
    baya gider.
    nakhlada aynıdır aşagı yukarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dix1

Mercan yokusundan asagi in dogan / tokel nargile var ne istiyosan bulursun al-fakher dahil.

Amanın
  • benim de yeni eve almaya niyetim var, takip edeyim bu konuyu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senefro

benim de yeni eve almaya niyetim var, takip edeyim bu konuyu.

İmzan çok etkileyici
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.