Şimdi Ara

Gece gece extreme olaylar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçenlerde HD6870 aldığım için yan bilgisayarda Sparkle gt 220 boşta kaldı Bende bu model 20 liradan fazla eder mi etmez mi diye benchmark alayım dedim. Şuan Gigabyte gtx 760'ı çıkartıp gt 220 yi kurdum Çözünürlük 1366x768 , heaven benchmark 4.0 testini yapacağım, Dirt 3, Battlefield 3 ve bir kaç oyundan fps almayı deneyeceğim Neler yaşayacağımı bilmiyorum, şu sıralar canım çok sıkkındı, böyle bir şey yapmak istedim Bir kaç saate sizinle paylaşırım (Crysis 3'ün direct x 11 istediğini unutmuşum )

Heaven Benchmark 4.0

Direct x 9da Medium testi sonunda maksimum 10.8 fps alması beni üzdü bi 20 bekliyordum açıkcası

Battlefield 3

Savaş sahnelerinde 3 fps, boş sahnelerde ise 12 fps almayı başardım Gtx 760a kurban olayım dediğim anlar..

Dirt 3
    Dirt 3 oyununda ultra low ayarlarda 25~35 arası fps almayı başardı bu kart Cidden tebrik ediyorum

Serious Sam 2
    Ağır savaş yerlerinde 37-38 fps ortalama 45-50 fps aldı

Street Fighter x Tekken

60 stabil fps veriyor Çok rahat oynanışı var.

League Of Legends

AA Kapalı, Shadow kapalı, Medium 55~100 fps veriyor

Naruto Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst

Arkadaşlar oyun 17-25 fps arası bir fps aldı, oyun oynanmıyordu kısacası

Knight Online

Moradon slot bölgeleri ve El morad Castle'da 73 fps aldı. Moradon Town'da ise bu fps 15e kadar düştü. Yani townda dolaşmadığınız sürece sıkıntı yok

Testlerim son hızıyla devam ediyor İstek oyunlarınız varsa söyleyebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reborned -- 10 Ağustos 2014; 22:48:27 >

• artık destekleyen oyun varsa 800x600 de low da oynamak için birebir
  • waltran kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle Şu gtx 760 sonuçlarını da atayım da içimde kalmasın.. Kartı geri taktım, lol'u test etcektim de dizi izleyesim geldi

Uzun lafın kısası: Kart 10 lira bile etmezmiş 1 liradan ggda açık arttırma kuracağım bakalım..

• hocam kart sağlamsa atmayın, ileride bir sorun çıktığında 760ın sağlamlığını test edersiniz. Bende böyle, sadece görüntü verebilecek pci-e kart arıyorum :). Malum 3930k da dahili gpu yok @Graves or Feed
  • DeGetBe kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle bir durumda yan bilgisayardaki kartı takarım sorun değil yani seçenekler var
  • Arkadaşlar kartı 45 Liraya sattım Gitmeden önce bir-iki test yapmak için tekrar sisteme kurdum. Serious sam 2 45-50 fps arası alıyor high ayarlarda
  • 45tl iyi satmıışsın 30 anca ederdi.50-60 a 4850 gittiğini düşünürsek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gece gece aklıma bir fikir geldi.
    11 yıl önce açıldı
    Bu Gece Sabahlıyormuyuz ?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim arkadasimda asus gt 220 var.

Black ops 1 rahat oynuyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mümkün de bu kartı uzun süredir kullanıyorum, bugün satacağım için temizliğe aldım, fan ve çevresinde toz kalıpları oluştuğundan yavaş olduğunu düşünmeye başladım

@şoray uzun yolda

Hocam dh ikinci elde 20 lira fiyat koymuştum, gittigidiyora da hemen al fiyatı 45 lira ve 5 liradan açık arttırma başlatmıştım. Kart için forumdan 1-2 pm geldi tam satacam; bi baktım gg'da 45 liradan alıcı bulmuş kendine

Bana görede öyleydi yoksa..

• Arkadaşlar 1-2 oyunu daha test edip bırakacağım, paketlemem gerekiyor yarın için İstediğiniz oyun varsa söyleyebilirsiniz.
  • Dostum dün demen lazımdı, kargolama işlemi için kutuladım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.