TV kumanda ile kapatıldığında genelde kırmızı, yeşil..vs bir ışık yanar.Elektrik gidip gelmesi olduğunda tv tekrar açılır.TV'nin bahsettiğim durumda olmadığından emin misin?Değilsen şartel ile bir deneme yapabilirsin.
evet haklısın ben yanlıs hatırlıyorum
Korkacak birşey yok o zaman
quote:
Orjinalden alıntı: qtq
quote:
Orjinalden alıntı: SagittariuS
quote:
TV kumanda ile kapatıldığında genelde kırmızı, yeşil..vs bir ışık yanar.Elektrik gidip gelmesi olduğunda tv tekrar açılır.TV'nin bahsettiğim durumda olmadığından emin misin?Değilsen şartel ile bir deneme yapabilirsin.
ee sarsıntı ne olacak
Gece gece korkutmayın adamı
quote:
Orjinalden alıntı: sleep
quote:
quote:
quote:
ee sarsıntı ne olacak
sarsıntı tansiyondan olabilir bana sık olur yoğun çalışma programı dolayısı ile ayrıca arkdaş işini halledip çıkmış kalk tığı vakit kan dolaşımı değişir bundan dolayı da sarsıntı gibi gelmiş olabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: arbiter
sarsıntı tansiyondan olabilir bana sık olur yoğun çalışma programı dolayısı ile ayrıca arkdaş işini halledip çıkmış kalk tığı vakit kan dolaşımı değişir bundan dolayı da sarsıntı gibi gelmiş olabilir.
yok walla ayakta hallettim yaw 20 sn sürmedi
biliyorsun prostat yapar
Bismillahirrahmanirrahim
Yaw az önce yine aynı şey oldu. show tv de türk filmi izliodum. tam adam kadına çakacakken pat elekttirik gitti bende filme kaptırmısım kendimi ödüm koptu birden bilgisayar açılmadı yine zor açtım
gece saatin kacı olmuş hayel görmüşündür.bende kolumun üstüne uyumuşum bi kere kaltım tuelete gittim bi baktım sakat olmuşum sandım
quote:
Bismillahirrahmanirrahim
Yaw az önce yine aynı şey oldu. show tv de türk filmi izliodum. tam adam kadına çakacakken pat elekttirik gitti bende filme kaptırmısım kendimi ödüm koptu birden bilgisayar açılmadı yine zor açtım
Çevrede elektrik kesintisi var mı? Apartmanda kesinti var mı?Eğer sadece apartmanda olan bir olay ise birisi şartelle oynuyor olabilir. Diğer yandan mahallede kesinti oluyorsa gece saati olduğu için çalışma yapılıyor olabilir.
quote:
Bismillahirrahmanirrahim
yat bence sen
ama dur karabasan
quote:
quote:
Bismillahirrahmanirrahim
Çevrede elektrik kesintisi var mı? Apartmanda kesinti var mı?Eğer sadece apartmanda olan bir olay ise birisi şartelle oynuyor olabilir. Diğer yandan mahallede kesinti oluyorsa gece saati olduğu için çalışma yapılıyor olabilir.
bilmiyorumki mahalle hep karanlık olur zaten bu saatte. sartelle kimse oynamaz 6 lık fiş wardı o bozulmuştu. tamir etmiştim sanırım o yapıyor olabilir. bütün fişler ona baglı odada
quote:
quote:
quote:
Bismillahirrahmanirrahim
bilmiyorumki mahalle hep karanlık olur zaten bu saatte. sartelle kimse oynamaz 6 lık fiş wardı o bozulmuştu. tamir etmiştim sanırım o yapıyor olabilir. bütün fişler ona baglı odada
Oda bir ihtimal
evet sen eniyisi yat sabaha elektirik melektirik derdi olmaz zaten çözersin olayı
quote:
Orjinalden alıntı: ßiliyorum
quote:
Bismillahirrahmanirrahim
yat bence sen
ama dur karabasan
walla sökmez karabasan falan .. gelirse ben ona basarım. yandan basılmıs olarak gider
@arbiter
Abi uyku falan kalmadı yaww
hehehe yine aynı olay oldu. alıstık artık canım
hayatım çok monoton geçiyor banada olsa ya arada böyle. Biraz renk katar güzel olur Ayrıca deliyim
quote:
Orjinalden alıntı: SKELETER
hayatım çok monoton geçiyor banada olsa ya arada böyle. Biraz renk katar güzel olur Ayrıca deliyim
Farkındayım
DABBE girmiş elektrik hattına
Şefum sizin evin altında yatır matır olmasın... Normal iş gelmiyor bana bunlar...