Şimdi Ara

Gece Gece Garip Bişey Yaşadım :( (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
2.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hayatım değişse demişsin al sana değişiklik uyumazsan daha çok şeyler görürsün geçmiş olsun.
  • deprem olayına bir açıklama getirmeye çalışalım, insanın sallama hissi beyincikteki sıvıya bağl ıolarak gelişir. sen eğer çok heyecanlanmışsan veya yerden birden kalmışsan -gerçi ayakta yapıyormuşun ama- bu sıvı çalkalanır ve sallandığını zannedersin.
  • gusul abdesti alman lazim
  • quote:

Orjinalden alıntı: WahsetAmaDeshet

lamblar için voltakj düşmüştür evin sallanması için komdi açıktır sende kaloiferin üstünden caminin tepesine bakıyosundur:D

walla öle kalorifere yaslandım tam karsıda cami war ona bakıodum

edit :

@sleep:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SagittariuS -- 2 Mayıs 2007; 22:47:04 >
  • Sleep cim pmyi istiyorum ona göre bide artık gir şu msnye ya canım sıkılıyo
  • bırakın siz onu bunu ben kücükken batmanın filmini seyretmişdim akşam yatmışım yatagıma gece 3 4 tuvalete kaldım oturma odasının önünden geciyordum ki kolduk dikkatimi cekdi sanki bişey kıpırdadı sandım gidim bakim dedim size yemin ederek sölüyorum koltugun arkasına bakmamla batmanin cıkması bir oldu o anda zaten cıglık felan atmışım meyerse filmin etkisinden miş (kesinlikle bir yalan yok gercekden etkisinden kaldım ve gercekden gördüm.ama hayalini:D)
  • dikkat et kanka..
  • bnde halisülasyon gördüm garip oluo odamdan tuvalete gdiordm ve bi baktm orda bi adam bana bakıo dikkatli baktım bi baktm gövdesine dogru bir yer hafif parladı ve ben odaya geri kostum çok tırstım önce sasırdm sora agladm evde tektim saat 9:30 faln dı bi olay daha

yine evde tekim saat 8 faln kışın ewde gothic bi kız gördm bana bkarak gözleri dolup aglıodu boyu rahat 1.80 wardı siyah bi etek wardı saçları bi gözünü kapatıodu bu arada gothic kızı koridorda grdüm sora bir anda yok oldu benimde garip ime gtti tırstım biraz biraz duygulandm neyin nesidir çözemedm
    baska bir sürü war

• çok tırsıorum demin müzik dinliodum ses siteminin sesi kısıktı az cok biraz acıktı denilebilir sora birden ses full ses oldu kapı acıldı sesten dir galiba ama nasıl acıldı yha poff bu sanssızlık nden ben??
  • up
  • quote:

Orjinalden alıntı: SagittariuS

quote:

Orjinalden alıntı: qtq

Oturduğun semtte elektrik gidip gelmiş olabilir.

öle olsa televizyon açılmazdıki.

açılabilir elektrikler varken açıksa açılabilir
  • takma kafana cok tırstıysan dua et
  • telekinezi tamimiyle beyin gücü. üzerinde çalış
  • quote:

Orjinalden alıntı: SagittariuS

az önce tuvalete gitmek için kalktım. neyse giderken içimdende bi mucize olsa diyorum hayatım deişşse falan. tuwalete girdim. duwardan bi ses geldi . birden ısıklar söndü. 2 lamba birden söndü. ben tabi yusuf yusf.3, 4 sn sora lambalar yandı tekrar. ben işimi hallettim korkudan kosarak odama geldim. neyse baktım pc kapanmış. televizyon hala açık. elektiirik gitse tw acılmazdı tekrar. pc yi açacaktım acılmadı basıyorum dügmeye tık yok. alaa alaa dedim acaaba yandımı. fişleri cıkardım tekrar taktım. pc calıstı. pencereden dısarı baktım elekt.mi gitti diye heryer kapkaranlık sonra sallandıgımı farkettim ew sallandı resmen. hemen ısıgı actım avizeye baktım hareketsiz duruyordu.

gece gece ilk kez böyle bişey basıma geliyor. gayetde iyiyim uykum ws yok. cok tırstım

Ankaradayım deprem falanmı oldu acaba?

korkutmak istemem ama beyin tümörü belirtilerinden biri böyle olağan dışı şeyler yaşamak.

• Sizin evde elektrik sorunu var yani belli :P yada sende sorun var :P Uyu...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.