Şimdi Ara

Gece gökyüzünde garip şeyler uçuyordu!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
11.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

sadece bizmi varız...

kafamızı kaldırıp baktığımız yıldızlardanda belki bizlere bakıyorlardır...

• quote:

Orjinalden alıntı: alicho

bende geçen hafta çeşme alaçatıda gece 2:00gibi gördüm ama benimki çok uzaktaydı kırmızıydı hiç sönmüyordu sonra bir anda kayboldu sonra baya küfür ettim dürbünü alana kadar bekleseydiler diye...

demek sende ışınlandı sananlardansınHocam lambaymış o LAMBA

hala ufo diyonuz şu lambalara yaHergün birisi ufo gördüm diye konu açıyor.Yeter attık.gif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KüçükPrens -- 17 Ağustos 2007; 17:57:29 >

• Pokemonda arada bi bi kuş geçiyoduya ateşli odur o
  • tüm igrenç espiriler yapıldı 1tane kaldı

Fakedir...
  • Ateş böceklerinin uçma yeteneği varsa o olabilir diye düşünüyorum...
  • Bazen gece ışık gösterileri felan oluyor.Ses ve görüntü çakışmasıdır sanırım. :)
  • Britneydir
  • ne son ne zaman ilaç kullandınız?
    x y z kim bunlar?*
  • quote:

Orjinalden alıntı: sloomkan

geceleri içeri sıcak olduğu için balkonda yatıyorum saat 12 gibi kurbağa ses tonunda bi ses geldi 1 öttü 2 öttü o sırada gökyüzüne bakmıyordum kafamı çevirdiğimde ne kadar uzakta olduğunu bilmiyorum ama 30-50 cm aralarında ışık, leylek süzülür ya o büyüklükte bir şey soluk bir kırmızı ışık gördüm diyeceksinizki kuşdur o bende öyle diyorum kuşdur ama inanın süzülürken kanatları kıpkırmızıydı gece lambası gibi ve gittikçe ışığı arttı artı böyle kuş sürüsü diyeceğim o kadar kanadı parlak kuş olamaz ne olduğunuda çözemedim valla tam takipte edemedim cismi bizim evin üstünde geçti gitti çatıya çıktım baktım hiç bişi yok.kafayı yicem.

Arkadaşlar dalga geçecek yer arıyor herhalde. Gördüğüm şeyin açıklaması basit.

Meteorlar atmosfere girdikten sonra giderek yüzey ısıları sürtünmeden artar ve sonrasında yanıp olana kadar kırmızı bir alev topu halinde alev saçar. Duyduğun ses uçağın geçerken çıkardığı ses gibi yada gök gürültüsü gibi, şimşek gibi bir ses olabilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: Gökberg_ß

Pokemonda arada bi bi kuş geçiyoduya ateşli odur o

caktırmadan bi ups
  • ya o çin fenerleri olmadığı kesin o olsa tek tek uçar 25 30 metre kadar yakınımdan uçtu tanımsız cisim işte neyse bu gecebalkonda fotoğraf mak.yatacağım görürsem hepinize gösterecem eğer iyi çekim olursa haberlerde izlrsiniz iyi para eder neyse inşallah gece görürümde atv haberden size el sallarım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaN®

Bi miktar alkol almıştım.. Kumsal da oturuyorum. Dağda kırmızı ışıklar dikkatimi çekti hiç kesilmiyordu.. Arada sarı da oluyolardı.. Heyecan yaptım ufo diye :)

Sonra ilerleyen saatler de alkolün etkisi geçince anladım ki o geçenler arabaymış

iyi güldüm he
  • BU ARADA 20 YAŞINDAYIM BU YAŞIMA KADAR TAŞ ÇATLASA 2 TENEKE BİRA İÇMİŞİMDİR SİGARA 4 YADA 5 TANE RÜYA GÖRMEDİĞİM KESİN KAFAMDA UÇUK DEĞİLDİ :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pharmabiotech

quote:

Orjinalden alıntı: sloomkan

geceleri içeri sıcak olduğu için balkonda yatıyorum saat 12 gibi kurbağa ses tonunda bi ses geldi 1 öttü 2 öttü o sırada gökyüzüne bakmıyordum kafamı çevirdiğimde ne kadar uzakta olduğunu bilmiyorum ama 30-50 cm aralarında ışık, leylek süzülür ya o büyüklükte bir şey soluk bir kırmızı ışık gördüm diyeceksinizki kuşdur o bende öyle diyorum kuşdur ama inanın süzülürken kanatları kıpkırmızıydı gece lambası gibi ve gittikçe ışığı arttı artı böyle kuş sürüsü diyeceğim o kadar kanadı parlak kuş olamaz ne olduğunuda çözemedim valla tam takipte edemedim cismi bizim evin üstünde geçti gitti çatıya çıktım baktım hiç bişi yok.kafayı yicem.

Arkadaşlar dalga geçecek yer arıyor herhalde. Gördüğüm şeyin açıklaması basit.

Meteorlar atmosfere girdikten sonra giderek yüzey ısıları sürtünmeden artar ve sonrasında yanıp olana kadar kırmızı bir alev topu halinde alev saçar. Duyduğun ses uçağın geçerken çıkardığı ses gibi yada gök gürültüsü gibi, şimşek gibi bir ses olabilir.

zaten meteorlarda evlerin 20,25 metre üstünde ucuyo
    balon diyenler kendinizi kandırmayın.hangi balon havada asılı kalıp zigzag cizer?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Lord_of_the_Rogue_ -- 17 Ağustos 2007; 20:19:03 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.