Şimdi Ara

gece hayatı iyi tatil önerisi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
4.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi günler dh, kendime gece hayatı güzel bir tatil arıyorum. planım şu: ilk gittiğimde hostelde takılacağım, işler iyi giderse ev tutacağım , olmazsa direk başka yere geçeceğim.

ayrıca tatil köyü tarzı yerler önerir misiniz?bulgaristan tatil köyleri ucuz gibi ama içindeki discoları nasıl bilmiyorum.

aklımda şu yerler var : makedonya, sarajevo, belgrad, bulgaristan, alanya-marmaris, hırvatistan, yunan adaları.

sosyal hayatın kaliteli olması ve tanışma ortamının olması çok önemli.

ilk olarak bar ve disco tarzı yeerlere damsız girmek önemli benim için. bundan dolayı alanya-marmaris sıkıntı yapabilir mi acaba?

siz olsaydınız hangisini tercih ederdiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byob -- 3 Kasım 2013; 13:37:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: byob

iyi günler dh, kendime gece hayatı güzel bir tatil arıyorum. planım şu: ilk gittiğimde hostelde takılacağım, işler iyi giderse ev tutacağım , olmazsa direk başka yere geçeceğim.

ayrıca tatil köyü tarzı yerler önerir misiniz?bulgaristan tatil köyleri ucuz gibi ama içindeki discoları nasıl bilmiyorum.

aklımda şu yerler var : makedonya, sarajevo, belgrad, bulgaristan, alanya-marmaris, hırvatistan, yunan adaları.

ilk olarak bar ve disco tarzı yeerlere damsız girmek önemli benim için. bundan dolayı alanya-marmaris sıkıntı yapabilir mi acaba?

marmaris de hicbir yere damsiz giremezsin...ben ce tayland falan gibi asya ulkelerine git...yada ukrayna ya git

• Ukrayna-Odessa'dayım ögrenciyim suan öneririm gelmeni
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlasherKing

Ukrayna-Odessa'dayım ögrenciyim suan öneririm gelmeni

ingilizce yeterli mi orada tatil yapıp tanışmak için?
  • biryerlerde okumustum

sirbistan belgrad eglence konusunda 10 numara diyorlar.

kent 24 saat aktifmış..
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlasherKing

Ukrayna-Odessa'dayım ögrenciyim suan öneririm gelmeni

hocam havalar soğudu 15 tatilde dahada soğuk olacak ortam felan nasıl olur 15 tatilde gelince sokakları boş bi şehirle karşılaşmayalım ?
  • yakın yer düşünüyorsan vizen de varsa bulgaristan yunanistan olabilir
  • Bu mevsimde Alanya Marmaris mi kaldı hocam diğer ülkelere yönel. Ukrayna tavsiyemdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent Wars

Bu mevsimde Alanya Marmaris mi kaldı hocam diğer ülkelere yönel. Ukrayna tavsiyemdir.

hocam dil çok önemli, ingilizce ile gitsem sıkıntı yaşar mıyım. yani belki uzun süreli bi ilişki arayabilirim.
  • quote:

iyi günler dh, kendime gece hayatı güzel bir tatil arıyorum. planım şu: ilk gittiğimde hostelde takılacağım, işler iyi giderse ev tutacağım , olmazsa direk başka yere geçeceğim.

eğer uçak biletine iyi bir para ayırabilirim diyorsan tabikide tercihin tayland-pattaya olmalı

• Teknik olarak bu gibi konulara pek yazmıyorum, yine de Belarus ile vizeler yakın zaman da kaldırılacak, burayıda düşünebilirsiniz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sebastianbjk

http://www.mynet.com/haber/foto-analiz/en-kolay-kiz-hangi-ulkede-haritasini-yaptilar-838978-1

teşekkürler

İngilizce bilen sayısı ac o kadar cok degil yani ingilizce bilenler genelde kaliteli insanlar. Mekanlara gelince yaz kış dolu zaten

• yazın bahsettiğin amaçlara en uygun yer yunan adaları. mykonos özellikle. inanılmaz güzel kızlar oluyor. her türlü gece eğlencesi var. gündüzleri de tropicana beach'te çok hareketli beach partyler oluyor. ortam da kaliteli. herkes ingilizce biliyor. en çok italyan, iskandinav, irlanda ve az da olsa ingiliz ve amerikan ağırlıklı bir kitlesi var. gidince dönmek istemeyebilirsin.

tek negatif yanı biraz pahalı ve araba kiralamak şart zira paradise bay'deki kulüpler şehir merkezine çok uzak ve taksi bulmak nerdeyse imkansız otobüsler de düzgün çalışmıyor. bir kız bulsan onunla merkezdeki oteline gelmen imkansız olur.

cavo paradiso, paradise club bunlar dünya çapındaki kulüpler

scandinavian bar da bahsettiğin tarz işler için merkezdeki en iyi lokasyon. ayrıca sokaktan çevirip de tanışabilirsin. sosyal yönü güçlü kızlar oldukları için kötü bir tepki almıyorsun, tam tersi hoşlarına gidiyor..

3 kere gittim, daha bir ömür giderim ;)

edit: kulüplerde damlı damsız diye bir muhabbet yok, kılık kıyafet fln da hiç önemli değil. insanca olduğu sürece ful+ful özgürlük var.

ayrıca burası dururken lütfen bodrum, çeşme, marmaris gibi yerlerde paranı harcama.. eğlencesi ve malum güzellikleri kıyas kabul etmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rulesofthegame -- 9 Ocak 2014; 0:45:49 >

• yanıtınız için teşekkür ederim, yunanistan merkez topraklarında çok gezdim fakat adalara gitmek nasip olmadı şimdiye kadar, deneyeceğim. Ortamın kaliteli olması gerçekten önemli bir etken.

size bir kaç şey daha sormak istiyorum müsadenizle,

bölgede türkler çok fazla yok değil mi?

yalnız başıma gitmeyi düşünüyorum sosyalleşeceğim aktivite bar vs. sıkıntı olmaz değil mi? tenis tarzı vs. öğrenebileceğimiz kulüpler var mı?

gece hayatının durumu nedir, yani türkiyedeki gibi erkek yaoğunluklu mu kulüpler, kızların burnu havada mı yoksa kolay tanışılabilen tipler mi?

biraz çok soru sordum kusura bakmayın. ben de doğu asya ve amerikada 40dan fazla ülkede bulundum sizin de sorularınız varsa zevkle cevaplarım
  • estafurullah seve seve cevaplarım her türlü sorunuzu. rica ederim.

türkler fazla yok, olanlar da kaliteli oluyor. zira diğer yunan adalarına göre pahalı bir yer, orta-üst/yüksek gelir grubuna hitap ediyor. zaten şehir içindeki mağazalar hep bvlgari, louis vuitton, chopard filan :D

aslında kafa bir arkadaşla gitmenizi tavsiye ederim zira sosyalleşmek mümkün de olsa insanın bazen canı sıkılabilir. ayırca kulüp ortamında kızlar arkadaşlarıyla bulunduğundan wingman olarak birinin olması gerçekten çok işe yarıyor :)

cavo paradiso ve paradise club dünyada en iyiler arasında gösteriliyor. zaten çıkan line-uplar inanılmaz kaliteli. geçen yaz steve angello'ya gitmiştik, bu yaz da afrojack'e denk geldik. hep avicii, hardwell, david guetta ayarınca djler çıkıyor. kız-erkek oranı çok dengeli.

kızlar gerçekten çok ama çok güzeller, o yüzden iş biraz kişisel çaba ve beceriye bakıyor. insan ister istemez ilk birkaç gün heyecanlanıyor. ben şu ana kadar hiç kötü tepki almadım. ayrıca insanlar genel olarak çok güleryüzlü ve sosyal, herkesle iletişim kurulabilir. pozitif enerjili birisine pek burnu havada yaklaşacaklarını sanmıyorum.

• quote:

yanıtınız için teşekkür ederim, yunanistan merkez topraklarında çok gezdim fakat adalara gitmek nasip olmadı şimdiye kadar, deneyeceğim. Ortamın kaliteli olması gerçekten önemli bir etken.

size bir kaç şey daha sormak istiyorum müsadenizle,

bölgede türkler çok fazla yok değil mi?

yalnız başıma gitmeyi düşünüyorum sosyalleşeceğim aktivite bar vs. sıkıntı olmaz değil mi? tenis tarzı vs. öğrenebileceğimiz kulüpler var mı?

gece hayatının durumu nedir, yani türkiyedeki gibi erkek yaoğunluklu mu kulüpler, kızların burnu havada mı yoksa kolay tanışılabilen tipler mi?

biraz çok soru sordum kusura bakmayın. ben de doğu asya ve amerikada 40dan fazla ülkede bulundum sizin de sorularınız varsa zevkle cevaplarım

40 tan fazla ülkede bulun ve sonra forumdan yardım iste ve nasıl eğleneceğini bilme, ilginç...

• daha çok sanayi-liman bölgelerinde bulundum gittiğim ülkelerde, çoğunlukla 3-4 günü geçmedi durduğum süre hiç bir yerde. ücretimi şirket ödediği için konaklama vs. konulara yabancıyım biraz.
  • Yunan adaları tabiki
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.