benim tavsiyem rusya ,kazan ,ufo veya cubakcari şehirleri vize gerekmiyo 1 aya kadar veya ukrayna donetks moldava trispol veya benderu kişinev deyil özellikle
hocam odessa da cok mu turk var kımı gorsem odessada
ingilizce ne kadar yaygın??
valla var yani yok degil. Ama ortamlar halen güzel Türklerin takılmadıgı yerler biliyorum.
FlasherKing ben 3 ay önce odessadaydım :) Türklerin takılmadığı bir yeri biz rastlantı eseri bir kız sayesinde bulmuştuk alışveriş merkezinde yürüyen merdivenlerden çıkıyorsun mekana tepede 2. katta nargile-disko-cafe-restaurant hepsi bir arada çok hoşuma gitmişti adını biliyorsan bana yazar mısın :)
hocam odessa da cok mu turk var kımı gorsem odessada
ingilizce ne kadar yaygın??
valla var yani yok degil. Ama ortamlar halen güzel Türklerin takılmadıgı yerler biliyorum.
FlasherKing ben 3 ay önce odessadaydım :) Türklerin takılmadığı bir yeri biz rastlantı eseri bir kız sayesinde bulmuştuk alışveriş merkezinde yürüyen merdivenlerden çıkıyorsun mekana tepede 2. katta nargile-disko-cafe-restaurant hepsi bir arada çok hoşuma gitmişti adını biliyorsan bana yazar mısın :)
GNEZDO yada Afina olabilir diye düşünüyorum. Club Yo,Palladium,Jennifer,Ministerium daha çok var sayabilirim istersen :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme