Şimdi Ara

Gece körlüğü askerliğe engel olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tecil için ilk yoklama ve muayenemi olurken aklıma gelmemişti yada hiçbirşeyim yok diyerek muayene ve yoklamamı yaptırdım.. Aklıma takıldı ama şimdi askere gitmeden bir daha muayene olunuyor mu? yoksa direkt askere mi alıyorlar? Sorum yanlış anlaşılmasın, askerlikten muaf olmayı sormuyorum.. Yani böyle bir rahatsızlığım varken askerlikte başıma almak istemiyorum.. Bu rahatsızlığımı belirtebileceğim muayene olucak mı başka? Ayrıca askere alınınca böyle bir sağlık sorunum olduğu bilinip ona göre askerliği yapma şansım var mı? yoksa komutanın insafına mı kalıyoruz?

• renk körlüğü olan biri vardı acemide çürük aldı ciddi sorun olabiliyor
  • Askerliğe elverişsiz raporu veriliyor diye biliyorum , ehliyet almalarıda yasak sanırım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antalyasporlu

Askerliğe elverişsiz raporu veriliyor diye biliyorum , ehliyet almalarıda yasak sanırım?

Bende ehliyet var ya gerçi ehliyeti alırken ne ben söyledim, ne de onlar sordu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ctrlshft -- 7 Mayıs 2011; 15:01:10 >
  • askere gider
    çürük verilmez benim yaptığım yerde(mardin/dargeçit) bir tane gece körü olan çocuk vardı
    ALLAH ım bu adama birde gece nöbeti vermişlergecenin bir köründe kontrole gelen yüzbaşıya g3 ü çekmiş
    adamın gece körü olduğu anlaşıldı hemen gece nöbetlerinden düştü koguiçu oldu

• hımm anladım.. teşekkürler arkadaşlar..
  • Meraba bnde bu gn devlet hastanesine gittim ölcüm yaptirdm bana tavuk kararsısın dedi doktor ve bu ölcüleri yazdi acaba muaf olur muyum?

1.25-0.50-170

0.25-1,25-165

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fikirlerinizi bekliyorum

• Lütfenn yardmm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.