Şimdi Ara

GECE KULUPLERİNE GİTMEK İSTİYORUM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
3
Favori
6.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dexter333

quote:

Orijinalden alıntı: tek hakkın VAR..!

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Klavuz Karga

Sorun babanda değil sende,daha başka eğlence yolları bul.Mekanda kimse seni takmaz.Barmene bi bira bile diyemezsin.Desen bile "hadi len evine git".Ha birde bar'da sevgili mi bulucaksın? Vay anasını..Sen çok yanlış anlamışsın bar olayını...

Hocam yok ya zaten oralarda sevgili filan bulamam ama en azından tek gecelik ilişki filan yaşamak istiyorum.

Kardeşim 98 doğumlusun gelmişsin tek gecelik ilişki diyorsun.Ne günlere kaldık yahu.Bak senden 8 yaş büyüğün olarak sana tavsiyem yanlış düşüncelerdesin.Zamanı gelince her boku yaşarsın zaten ne acelen var bu kadar

Hocam haklısında elizabetten de bıktım artık yanlış anlamada.Cidden bıktım artık.Zamani geldi diye duşunuyorum

Yapma böyle kendi neslimden utandım ya. Cinselliği bu kadar büyütmeyin abi yaş daha 16 zamanı geldi, elimden bıktım artık diyor 22 yaşına kadar kızlarla hiç bi ilişkiye girmemiş kişileri biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adam arıyorsan ben gelebilirim ama bira varsa çık dolaş gez mekanlara gir korkma bir şey olmuyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cüleybib

quote:

quote:

Baban bu dediklerini yapmış ve pişman. Sana yapma diyor. Senin görevin babanın sözünü dinlemek, emin ol pişman olmayacaksın.

Hocam orası öylede ılerde bir işim filan olduğunda kendi parami filan kazandiğimda ne yapacam.O parayı nasil harcayacağım?Nasil eglenicem sabahtan akşama kadar işlemi uğraşacam?Onu merak ediyorum

Yani eğlenme demek alkol mu demek güzel kardeşim. Helal dairesi keyfe kafidir. Erkenden evlen sen. Kötü yollara düşme.

Hayır hocam eğlenmek içki değil ama millet sabaha kadar dans filan ediyor şampanya filan patlatıyorlar bende aralarına katılmak istiyorum işte

Hocam bende 16 yasindayim eglenmdk alkol icmek degil hocamin dedigi gibi hemde saglina zarar demissin para kazaninca napicam diye zaten para kazanmaya baslayinca evlenmd yasina gelmis olursun iyi birini bulul evlenirsin alirsin playstation oyun fln oyanrsin esinle sinemalara gidersin disarda yemek fln yersin bilmiyorum bu dediklerin icin biraz yasin erken geliyor bana daha kucuguz icabinda hem bizi oralara sokmazlar

• quote:

Orijinalden alıntı: LazerBülbül

quote:

quote:

quote:

quote:

Baban bu dediklerini yapmış ve pişman. Sana yapma diyor. Senin görevin babanın sözünü dinlemek, emin ol pişman olmayacaksın.

Hocam orası öylede ılerde bir işim filan olduğunda kendi parami filan kazandiğimda ne yapacam.O parayı nasil harcayacağım?Nasil eglenicem sabahtan akşama kadar işlemi uğraşacam?Onu merak ediyorum

Yani eğlenme demek alkol mu demek güzel kardeşim. Helal dairesi keyfe kafidir. Erkenden evlen sen. Kötü yollara düşme.

Hayır hocam eğlenmek içki değil ama millet sabaha kadar dans filan ediyor şampanya filan patlatıyorlar bende aralarına katılmak istiyorum işte

Hocam bende 16 yasindayim eglenmdk alkol icmek degil hocamin dedigi gibi hemde saglina zarar demissin para kazaninca napicam diye zaten para kazanmaya baslayinca evlenmd yasina gelmis olursun iyi birini bulul evlenirsin alirsin playstation oyun fln oyanrsin esinle sinemalara gidersin disarda yemek fln yersin bilmiyorum bu dediklerin icin biraz yasin erken geliyor bana daha kucuguz icabinda hem bizi oralara sokmazlar

Alıntıları Göster
    18 yaşını geçip özgüvenin yerine geldikten sonra paran varsa ne yaparsan yap 16 yaşında asosyal halinle ezerler seni oralarda daha beter olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 13 Eylül 2013; 4:22:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

quote:

Orijinalden alıntı: menesozun

quote:

quote:

quote:

quote:

Ot gibi yaşa diyorsun yani.Evleneceği kadınıda annesi bulur artık dindar style.

Ne alakasi var ? Senin gibi duz mantik dusunenlere sinir oluyorum ben gitme mi diyorum gitsin ama ilerde vr kotu sonuc doguracak isler yapmasin diyorum bu kadar

• Gece kluplerinde cok calistim sorusu olan varsa alayim

• Onlara patronun kim olduğunu göster

• quote:

quote:

Sorun babanda değil sende,daha başka eğlence yolları bul.Mekanda kimse seni takmaz.Barmene bi bira bile diyemezsin.Desen bile "hadi len evine git".Ha birde bar'da sevgili mi bulucaksın? Vay anasını..Sen çok yanlış anlamışsın bar olayını...

Hocam yok ya zaten oralarda sevgili filan bulamam ama en azından tek gecelik ilişki filan yaşamak istiyorum.

uha.gif]

• 17 yaşındayım daha önceden 1 kere gitmiştim hemde Kuşadasında kızın biri üstüme bira dökünce son oldu sabah 5 e kadar o t shirt le kalmıştım kokusundan tiksindim nedense
    Gidebilirsen tanıdıklarınla git diğer türlü tavsiye etmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Filmadamı

16 yaşında almazlar zaten seni

Reinaya ilk gittiğimde 17 yaşındaydım hocam pek takmıyolar giyimin kaliteli yanındaki kız güzel olduktan sonra (şu an yaşım 21)
  • senle yaşıtım benim pederde aynı senınkı gıbı gencken ortam falan flün, ama bana iş koymuyor o konularda gece cıkıyom sabah gelıyorm mesela eve yenı geldım, işte takılırdık 7-8. sınıfta ortam olsn hep vardı manıta kız taa bu yasta cunku kafam rahattı sonra noldu? sbsye girdk ort 301 aldım düz lise orada 1 senede master yaptk sımdı eml ye gıdıym . ben lise 2 sen 3 bak 450 puanla anadolu lisesine girmissin git oku kardesım cıdden len bende ortam varda ne oluyo kız arkadsın varda ne oluyo boyle suruncem ıste ben hayatı 3-4 sene senden önce yaşadım aha 2 sene daha yaşarım üniye giremem calısmak zorunda kalırım. Sen akıllı birine benziyon girersin üniverseteye orada zaten aklını basından alıcaklarmıs arkadaslar diyor ortamı flan iyimis ondan sonra ister bara git istersen diskoya seni kimse tutamaz he sen bunları yaparkende bende amelelik yapıyor olurum büyük ihtimal. Sana son diyecegımde keske yasantım senın gıbı olsa.
  • bazı şeyleri kendin yapman gerekir.bunu kesinlikle övgü için söylemiyorum ben 18 yaşındayım bu yaz 3 kere arkadaşlarla tatile gittim (avşa-antalya) hepsinde 2şer hafta takıldım o bahsettiğin gece külüplerine gidip kişi başı 100 tl bayılıp şişe açtırıyorduk 100$dan hatun tutup onlarla takılıyorduk oteldeki kızlarla takılıyorduk yani demek istediğim cebinde ilk önce paran olcak ve ailene kendini kanıtlaman lazım bu çocuk kendi başına yaşayabilir demeliler

ben hatırlıyorum 12 yaşıma kadar 50 metre ötemdeki okula servisle gider dışarı çıktığımda siteden çıkmama izin vermezlerdi olmıyacak diye birşey yok yani ama sana tavsiyem o ortamlardan lise bitene kadar uzak dur liseni bitir güzel bi üniversite kazan olmadı durumunuz iyise gidersin ev tutarsın sonra keyfine bakarsın zaten ve kesinlikle burdaki dindar şakirt kesimi dinleme 16 yaşındaki birisine erken evlen diyen var la

• quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

18 yaşını geçip özgüvenin yerine geldikten sonra paran varsa ne yaparsan yap 16 yaşında asosyal halinle ezerler seni oralarda daha beter olursun.

He bide asosyal konusu var oda, Çarşıdayız arkadaşlarla ortama bende 1-2 yaş büyük birisi girdi kimse tanımıyor etmiyor ama öyle bi karizmayla girdiki yanımızdakı kızlar falan hemen aşık oldu o derece yanı o giren kişide bızım burada oturan bir çocukmuş ilk defa gördüm 5 senedir buradaymışlar yani kimse senin asosyal falan oldugunu anlamaz dik dur ve gir kendine güven yeter en azından kendını ezdırme ortamda eger ezıldıgını hıssetıgın an tepkini göster posta yok nebıleym kavga et dayak yesen bıle kendını ezdırme
    :)
  • Gece klüplerine girmek öyle kolay degil yaşın tutmuyor bir kere hem girip napıcaksın bir mok yok

• biri şu alkolsüz gosmanpaşamıydı bpaşamıydı ordaki diskodaki çocuğun resmini koysun lütfen görmeyeli uzun zaman oldu
  • quote:

Gecw klupleri cok 18den asagi alan ha ne kadar klup denir bilmiyorum ama ole adamlarin gozu paradan bisi gormuyor bu arada arkadasimada onerim babana israr et acikli konus benim sevgilim olmuyo arkadaslarim egleniyo ben derslerim zaten iyi gencligimde bosbos oturuyomde bu arada haklı bazı arkadaslar illa icki icmene gerek yok sevgili felan icinde ha icceksende sizinkilerden gizli

• quote:

quote:

quote:

quote:

16 yaşında ki birini genel eve bile sokmuyorlar.Geç,yaşıtın birini bar'da bulmayı bekleme.Yaşıtın olmayanlar ile tek gecelik ilişki yaşamak imkansız.Eğer çok paran yoksa tabi..

Eğer paran varsa evlere servis var onları kullan.

Ama unut bunu..16 yaşında biri gece bara gidip tek gecelik hatun düşüremez..

Daha başka şeylere yönel saçmalık senin yaptığın,git bowling felan oyna.Yaşıtın olanların olduğu yerde takıl bar'da ne yapıcan kimse seni kaileye almıycak özgüvenin kırılır.2 Sene daha dur 2 sene daha farklı mekanlar gör.Bardan düşürdüğün hatunu çıkışta götürebileceğin yerler ayarla vs..

Hocam haklısında elizabetten de bıktım artık yanlış anlama ama cidden bıktım hayatımda hiç kiz arkadaşim olmadı hayatımda hiç bir kızı öpmedim eline bile dokunmadım.Sakin yanlış anlama ama durum boyle

Kardesim sen icki icmeye baslasan barlara gitsen bi anda etrafinda kizlar dolmayacak onu bilmelisin okulun yokmu arkadaslarinla gunduz git nargiledir kafedir zamanla olur bide tek gecelik iliskiyi bosver cok cok istiosan git kariya onun disinda kiz arkadas bulvaksan en az 2 3ay cik hevesini al ve merak etme asiri bi sorunun yoksa kizlarla ilgili cokta bi eksiklik degil olunca olur

• Sen ancak kafelerde takılırsın.Ayrıca babanla bara nasıl gideceksin? Babasıyla bara giden biri ne yapar ki? Sanki bara gidince etrafını kızlar saracak.16 yaşında bir ergensin pek sallamazlar seni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thunderbird '

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Thunderbird '

quote:

Bu yıl lise 2 ye geçtim.Yani 16 yaşindayim ergen filan diyeceksiniz ama bu işin ergenlikle alakasi yok.AAllaha şükür ailemin maddi durumu iyi.Zaten babamda gençliğinde çok gezmiş tozmuş.Marmarise çeşmeye filan gitmiş.Bunu babam demiyor babamin arkadaşları diyor.çalişkan bir öğrenciyim.450 puanlık bi Anadolu lisesinde okuyorum.Ama artık derslerden gerçekten sıkıldım.Bağdat caddesinde oturuyorum.Burda gezmek istiyorum ama ailem izin vermiyor.Amcamda Fenerbahçe'de oturuyor.Her haftasonu oraya gidiyorum.Fenerbahçeyi bilen bilir.Bir sürü gece kulubü bar filan vardır.Millet orda içki iciyor kiz arkadaşlarıyla öpüşüyor ve sabaha kadar dans ediyor.Bense anca ps3 filan oynuyorum havuza giriyorum.Bende bu yerlere gitmek istiyorum.Babam izin vermiyor.Kendisi gençliğinde sürekli o yerlere gidiyomuş.Bende gitmek istiyorum deyince ise günah diyor.Kendisi şuam 45 yaşında.Ben onceden çok kotu hatalar yaptım günah işledim.Seninde o hatalara düşmeni istemiyorum diyor.Adam gençliğinde o yerlere gidiyor ama bizim gitmemize izin vermiyor.İşin ilginç tarafı babam eskiden ben dogmadan once benim kuzenimide Marmaris'e filan götürmüş ona içki filan içirmiş onu hep eğlendirmiş.Ama bende eğlenmek istiyorum diyince olmaz diyor.Gunah diyor.Arkadaşlar lütfen yardım edin.Okullarda açılıyor zaten.Bende iyice sıkılmaya başladim bu işten.Ders çalışmaktan sıkıldım artık.Kuluplere gidip sabaha kadar dans etmek istiyorum.Kiz arkadaşim olsun istiyorum.İçki içmek istiyorum.bi yardım edin lütfen.Babami bu düşüncesinden nasil vazgeçirebilirim.Babamda bir sorun var bendemi bir sorun var.Bir akıl verin lutfen

Yaşın 16 çokta az değil, tam ortam yapmaya, arkadaş edinmeye, çevre yapmaya başlama yaşı diyebilirim. Bir insan 7'sinde neyse 70'indede odur lafı çok doğru. Şimdiden başlaman lazım bişeylere, ama daha bar club için erken daha hele bi dur. Şimdi yapman gereken derslerini aksatmadan, sadece kızlara yönelmek, illaha sevgili olacaksın diye bişey yok, arkadaşın olsun yeter, ama kesinlikle derslerini boşlamıycaksın. Seni az çok anlayabiliyorum, için kıpır kıpır şuanda ama dediğim gibi daha erken, zaten bu yaşta girmek istesende giremessin, biliyosun 18 yaş sınırı var heryerde. Sana tavsiyem, kesinlikle ve kesinlikle, erkek arkadaşlarından uzaklaş, samimi olduğun 1-2 adam olsun, onun dışındada sürekli kızlara oyna, kız çevresi yap kendine. Giyimine kuşamına saçına başına, hatta parfümüne bile önem ver artık, sonra o kızlarla takıl, o yaşlarda gidilebilecek birçok güzel cafe var, oralara git arkadaşlarınla. Ama derslerini kesinlikle boşlama. Şunuda sakın unutma asıl hayat üniversitede başlıyor, istediğin bir şehirde istediğin bir üniversiteye gidersen, hayata voleyi vurmuşsun demektir. Erkek arkadaşlarından uzaklaş dememin sebebi, benim yaşım 21 ama lisedeki hiçbir arkadaşımla görüşmüyorum, hatta kızların bile çoğuyla görüşmüyorum, sadece facede twitterda öyle ekli duruyorlar. Herkeste durum böyle, sendede böyle olucak emin olabilirsin. Ailemin durumu iyi diyorsun, ilerde inan yolun açık, tek yapman gereken 2 sene daha sabredip bir üniversiteye girip, asıl hayata giriş yapmak. Ama dediğim gibi şimdiden giyiminle kuşamınla kendini bi a dan z ye değiştir, kızlara oynamaya başla. Yoksa şimdi sap gibi yaşarsan, üniversiteye girsende aynı gider. Daha yolun çok ama çok başındasın, kafana dert etme böyle şeyleri. Otur dersine çalış, üniversiteyi kazan, baban altına arabayıda verir, cebinde paranda olur, o zaman istemesende yaşarsın o istediğin hayatı. Bu arada banada bi ara bunları söylerlerdi, daha dün gibi ya, şimdi 21 yaşında olduk, genç bir kardeşimize öğüt veriyoruz vay be gözlerim doldu. O günlerinin kıymetini gerçekten bil bidaha asla geri gelmiyor kardeşim, dolu dolu yaşa son gününmüş gibi. Bu arada sakın online oyunlara falan başlama hayatın kayar, knight silkroad lol tarzı. Benden bu kadar, yolun açık olsun. Merak etme zaten yolun açık gibi iyi bir liseye girerek işin %70'ini halletmişsin zaten. Ha bu arada babanın öyle dediğine bakma, o yaşın küçük diye güvenemiyor sana ve haklıda. Daha sen 16 yaşında bir gençsin, dışarıdaki hayattan piyasadan bi habersin, adamın g.tünden kan alırlar vallaha, öyle masum sanma dışarıyı, hiç affetmezler direk harcarlar. Ama dediğim gibi biyerlerden başlarsan şimdiden, üniversitede hiç bir sorun çekmezsin. Baban üniversiteye gidince izin verir merak etme, gençliğinde o kadar yaşamış bir adam oğlunun asosyal olmasını istemez, ama herşeyin zamanı var. 2 sene sonra hayat başlıycak senin için, az daha sık dişini. Benden bu kadar.

Abi senin yazını okuyunca cidden bir moral geldi çok doğru söylüyorsun sağol dediğin herşeyi uygulayacam Ama bi sorun var Bende kızlarla filan konuşmak istiyorum hocam ama olmuyor bende az bişey kekemelik var sırf bu yuzden kızların yanına gıtmıyorum işte

Güzel kardeşim, inan sorun değil. Kızların yanına gidince sana '' ayy bu kekeme bununla konuşmayalım '' mı diyolar? Hayır tabikide. Hem ilerde düzelme ihtimali yokmu kalıcımı? Hem zaten az bişey diyorsun, sorun olmaz merak etme. Sen dediğim gibi üstüne başına bi çeki düzen ver, güzel güzel giyin, ama tarz giyin yani, kendine güzel bir tarz yarat ama öyle çokta abartma, tarz yarat dediğim öyle rengarek şeyler giyinip saçını apaçiler gibi yapma, doğal ol ama güzel giyin. Zaten üstün başın istediğin gibi olursa kendini aynaya bakınca güzel hissedersen, otomatik olarak özgüven gelmiş olur. Kızlarıda sakın farklı bambaşka bir varlık olarak görme. Biraz iğrençleşicem ama kusura bakma, erkekler onlardan bin kat daha temiz varlıklar, kız dediğinde senin benim gibi giriyo tuvalete ishal oluyo kabız oluyo, kanaması oluyo, kusuyo ediyo. Ne olum yani, onlar altından yaratılmış varlıklarmı. Hayır. Veya senin gözüne kestirdiğin güzel bir kız olmasada, dünya dönmeye devam edicek, yokluğu ailesi dışında kimseyi etkilemiycek. Sende öylesin, bende öyleyim, herkes öyle. Koca dünyada küçük bir parçayız hepimiz. O yüzden kızları gözünde büyütme sakın, bizim türk erkeklerinin salaklıkları, abazalıkları yüzünden bi tarafları kalktığı için onlar kendini hep vazgeçilmez sanıyor, halbuki öyle bişey yok. O yaşlarda illaki düzgün kızlar vardır, sen onlara güven ver, arkadaş ol. Sevgili olmak öyle pat diye olacak bişey değil, önce arkadaş olursun, sonra karşılıklı birbirinize güvenirsiniz, birbirizi seversiniz falan filan. Öyle direk gideyim ben sevgili bulayım diye bir olay yok yani. Gerekte yok, huyunu suyunu bilmediğin bir kızla sırf sevgili olmak icin sevgili oluyorsan hiç olma. Onun yerine etrafında sana güvenen derdini anlatan, senin derdini dinleyen kızlar olsun çok daha iyi. Tabi bu dediklerimin dışında, illaki kaşarlar vardır senin yaşlarında, onlardanda tuttuğunu indir, affetme yani, öyle hep iyi cocuk olucam dersen olmaz, iyi arkadaşların bir tarafta olucak, diğer taraftada kaşarlar olucak. Bulduğun fırsatı kaçırmıycaksın yani, eğer olmassada takmıycaksın, kaşar sonuçta. Ama iyi kızların kalbini kırmayacaksın, onlarla arana hep iyi olucak. Fırsat geldikçede değerlendireceksin işte

Helal olsun gercek anlamda bu konuda oneride bulunan tek kisi sensin harbi diyorum sana usta
    bunun yanında abiye en cok katıldigim nokta etrafinda 100tane erkek olmasın erkek olarak 2 3tane oda gercekten dostun olacak adamlar olsun kız illa olur bu arada bir onerim daha var spor yap eger boyun uygunsa body felan cidden insan kendine bi farklı bakıyor oz guvenin ciddi oranda artar kızlarla daha rahat konusursun ve cinsel iliskiyi abartma gercek anlamda hic abartılcak bir olay degil bosver sevgili yap kendine yeter gez toz öp kokla emin ol cinsellik olmzdanda yeterli gelicektir sana

• quote:

Bu yıl lise 2 ye geçtim.Yani 16 yaşindayim ergen filan diyeceksiniz ama bu işin ergenlikle alakasi yok.AAllaha şükür ailemin maddi durumu iyi.Zaten babamda gençliğinde çok gezmiş tozmuş.Marmarise çeşmeye filan gitmiş.Bunu babam demiyor babamin arkadaşları diyor.çalişkan bir öğrenciyim.450 puanlık bi Anadolu lisesinde okuyorum.Ama artık derslerden gerçekten sıkıldım.Bağdat caddesinde oturuyorum.Burda gezmek istiyorum ama ailem izin vermiyor.Amcamda Fenerbahçe'de oturuyor.Her haftasonu oraya gidiyorum.Fenerbahçeyi bilen bilir.Bir sürü gece kulubü bar filan vardır.Millet orda içki iciyor kiz arkadaşlarıyla öpüşüyor ve sabaha kadar dans ediyor.Bense anca ps3 filan oynuyorum havuza giriyorum.Bende bu yerlere gitmek istiyorum.Babam izin vermiyor.Kendisi gençliğinde sürekli o yerlere gidiyomuş.Bende gitmek istiyorum deyince ise günah diyor.Kendisi şuam 45 yaşında.Ben onceden çok kotu hatalar yaptım günah işledim.Seninde o hatalara düşmeni istemiyorum diyor.Adam gençliğinde o yerlere gidiyor ama bizim gitmemize izin vermiyor.İşin ilginç tarafı babam eskiden ben dogmadan once benim kuzenimide Marmaris'e filan götürmüş ona içki filan içirmiş onu hep eğlendirmiş.Ama bende eğlenmek istiyorum diyince olmaz diyor.Gunah diyor.Arkadaşlar lütfen yardım edin.Okullarda açılıyor zaten.Bende iyice sıkılmaya başladim bu işten.Ders çalışmaktan sıkıldım artık.Kuluplere gidip sabaha kadar dans etmek istiyorum.Kiz arkadaşim olsun istiyorum.İçki içmek istiyorum.bi yardım edin lütfen.Babami bu düşüncesinden nasil vazgeçirebilirim.Babamda bir sorun var bendemi bir sorun var.Bir akıl verin lutfen

baban iyi halt yemiş sende yeme derdindesin adam görmüş geçirmişki seni uzak tutuyo..

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.