Şimdi Ara

GECE KULUPLERİNE GİTMEK İSTİYORUM (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
3
Favori
6.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Dexter333

quote:

Orijinalden alıntı: JımBeam

senle yaşıtım benim pederde aynı senınkı gıbı gencken ortam falan flün, ama bana iş koymuyor o konularda gece cıkıyom sabah gelıyorm mesela eve yenı geldım, işte takılırdık 7-8. sınıfta ortam olsn hep vardı manıta kız taa bu yasta cunku kafam rahattı sonra noldu? sbsye girdk ort 301 aldım düz lise orada 1 senede master yaptk sımdı eml ye gıdıym . ben lise 2 sen 3 bak 450 puanla anadolu lisesine girmissin git oku kardesım cıdden len bende ortam varda ne oluyo kız arkadsın varda ne oluyo boyle suruncem ıste ben hayatı 3-4 sene senden önce yaşadım aha 2 sene daha yaşarım üniye giremem calısmak zorunda kalırım. Sen akıllı birine benziyon girersin üniverseteye orada zaten aklını basından alıcaklarmıs arkadaslar diyor ortamı flan iyimis ondan sonra ister bara git istersen diskoya seni kimse tutamaz he sen bunları yaparkende bende amelelik yapıyor olurum büyük ihtimal. Sana son diyecegımde keske yasantım senın gıbı olsa.

Hocam niye öyle düşünüyorsun anlamadım?Eml kötü bir okul değildir.Ordan mezun olunca direk iş sahibi olucaksin bildiğim kadariyla daha ne istiyorsun?Kendi parani kazanırsın işte biriktirirsin parani sonra harcarsın parayi?Boyle karamsar düşünme.

kardesım anlatmak ısdetıgım boyle yasantın olursa okuyamazsın

• quote:

quote:

quote:

senle yaşıtım benim pederde aynı senınkı gıbı gencken ortam falan flün, ama bana iş koymuyor o konularda gece cıkıyom sabah gelıyorm mesela eve yenı geldım, işte takılırdık 7-8. sınıfta ortam olsn hep vardı manıta kız taa bu yasta cunku kafam rahattı sonra noldu? sbsye girdk ort 301 aldım düz lise orada 1 senede master yaptk sımdı eml ye gıdıym . ben lise 2 sen 3 bak 450 puanla anadolu lisesine girmissin git oku kardesım cıdden len bende ortam varda ne oluyo kız arkadsın varda ne oluyo boyle suruncem ıste ben hayatı 3-4 sene senden önce yaşadım aha 2 sene daha yaşarım üniye giremem calısmak zorunda kalırım. Sen akıllı birine benziyon girersin üniverseteye orada zaten aklını basından alıcaklarmıs arkadaslar diyor ortamı flan iyimis ondan sonra ister bara git istersen diskoya seni kimse tutamaz he sen bunları yaparkende bende amelelik yapıyor olurum büyük ihtimal. Sana son diyecegımde keske yasantım senın gıbı olsa.

Hocam niye öyle düşünüyorsun anlamadım?Eml kötü bir okul değildir.Ordan mezun olunca direk iş sahibi olucaksin bildiğim kadariyla daha ne istiyorsun?Kendi parani kazanırsın işte biriktirirsin parani sonra harcarsın parayi?Boyle karamsar düşünme.

kardesım anlatmak ısdetıgım boyle yasantın olursa okuyamazsın

Hocam yok anladimda seni arada sırada bir kaç yere takılsam fena olmaz diye duşunuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dexter333 -- 13 Eylül 2013; 19:19:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• zaten gençlik dediğin 16 yaşında olmaz o yaş çocuklukdur daha bende dahil gençlik 18den sonra başlar yoksa ehliyeti işte oy kullanmayı vs vs bunları 12 yasındada yaparlardır kardesım daha erken beya ortamlar ıcın bak bu konu kalsın 2-3 sene sonra donucen hak verıcen bana 18e gir gençlik ozaman baslar taaki 21-22 yasına kadar 4 sene hayatını yasa gerısı artık hayat başlar kendı ayakların ustunde durucaksın. ama o 4 seneyıde sap gibi gecirirsen baska şansın olmıyacak. aynı yastayız sana tekrar tekrar soyluyorum kendını kitaplarla bilgilerle geliştir, senin istedıgın yasantı ıcındeyım hiç bir artısını görmedım he ortam varmı çok var. eksilerine bakarsak burayaa yaz yaz bıtmez benım aklım basıma bu sene geldı sen sen ol suankı durumundan vazgeçme elızabethıde azalt günde 6 kere çekersen erken bosalma gıbı problemler cıkar hem okadarı nasıl yapablıyon ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Klavuz Karga

Sorun babanda değil sende,daha başka eğlence yolları bul.Mekanda kimse seni takmaz.Barmene bi bira bile diyemezsin.Desen bile "hadi len evine git".Ha birde bar'da sevgili mi bulucaksın? Vay anasını..Sen çok yanlış anlamışsın bar olayını...

Hocam yok ya zaten oralarda sevgili filan bulamam ama en azından tek gecelik ilişki filan yaşamak istiyorum.

How ı met your mother ve it's always sunny in philly'den esintiler
  • quote:

zaten gençlik dediğin 16 yaşında olmaz o yaş çocuklukdur daha bende dahil gençlik 18den sonra başlar yoksa ehliyeti işte oy kullanmayı vs vs bunları 12 yasındada yaparlardır kardesım daha erken beya ortamlar ıcın bak bu konu kalsın 2-3 sene sonra donucen hak verıcen bana 18e gir gençlik ozaman baslar taaki 21-22 yasına kadar 4 sene hayatını yasa gerısı artık hayat başlar kendı ayakların ustunde durucaksın. ama o 4 seneyıde sap gibi gecirirsen baska şansın olmıyacak. aynı yastayız sana tekrar tekrar soyluyorum kendını kitaplarla bilgilerle geliştir, senin istedıgın yasantı ıcındeyım hiç bir artısını görmedım he ortam varmı çok var. eksilerine bakarsak burayaa yaz yaz bıtmez benım aklım basıma bu sene geldı sen sen ol suankı durumundan vazgeçme elızabethıde azalt günde 6 kere çekersen erken bosalma gıbı problemler cıkar hem okadarı nasıl yapablıyon ?

Hocam haklısın kitap okumayida severim zaten okurum yani kitap Tolstoy filan okurum.Şu boşalma olayına gelince onceden kendime hakim olamiyordum Birde hep tek başimaydimo yuzden ama bugun hic yapmadım meselaArtik kendime hakim olabiliyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Klavuz Karga

Sorun babanda değil sende,daha başka eğlence yolları bul.Mekanda kimse seni takmaz.Barmene bi bira bile diyemezsin.Desen bile "hadi len evine git".Ha birde bar'da sevgili mi bulucaksın? Vay anasını..Sen çok yanlış anlamışsın bar olayını...

Hocam yok ya zaten oralarda sevgili filan bulamam ama en azından tek gecelik ilişki filan yaşamak istiyorum.

• Bende senin yaşındayken kadınlarla birlikte olmak isterdim ama olmadım ve açıkcası tavsiye etmem. Sonuçda yaşın küçük, başka aktivitelere yönel, zaten paran var ps3 al oyun oyna..
    Not: Yaşım 20. Ben 19 yaşımda kadınla birlikte olmuşdum, sanada öyle tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: GunslingeR085

Bende senin yaşındayken kadınlarla birlikte olmak isterdim ama olmadım ve açıkcası tavsiye etmem. Sonuçda yaşın küçük, başka aktivitelere yönel, zaten paran var ps3 al oyun oyna..
    Not: Yaşım 20. Ben 19 yaşımda kadınla birlikte olmuşdum, sanada öyle tavsiye ederim.

Hocam ps3 var zaten onda baya bi oyun oynuyordum sıktı o da artik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dexter333 -- 13 Eylül 2013; 19:41:20 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GunslingeR085

Bende senin yaşındayken kadınlarla birlikte olmak isterdim ama olmadım ve açıkcası tavsiye etmem. Sonuçda yaşın küçük, başka aktivitelere yönel, zaten paran var ps3 al oyun oyna..

Hocam ps3 var zaten onda baya bi oyun oynuyordum sıktı o da artik

Sadece oyun oynama çık dışarı arkadaşlarınla takıl, spor yap (futbol, basketbol, bowling, tenis vs.) zaten paran varsa hayatda yapılacak bi sürü şey var.. Bu arada GTA 5 çıkıyor, oynamanı tavsiye ederim.

• quote:

quote:

zaten gençlik dediğin 16 yaşında olmaz o yaş çocuklukdur daha bende dahil gençlik 18den sonra başlar yoksa ehliyeti işte oy kullanmayı vs vs bunları 12 yasındada yaparlardır kardesım daha erken beya ortamlar ıcın bak bu konu kalsın 2-3 sene sonra donucen hak verıcen bana 18e gir gençlik ozaman baslar taaki 21-22 yasına kadar 4 sene hayatını yasa gerısı artık hayat başlar kendı ayakların ustunde durucaksın. ama o 4 seneyıde sap gibi gecirirsen baska şansın olmıyacak. aynı yastayız sana tekrar tekrar soyluyorum kendını kitaplarla bilgilerle geliştir, senin istedıgın yasantı ıcındeyım hiç bir artısını görmedım he ortam varmı çok var. eksilerine bakarsak burayaa yaz yaz bıtmez benım aklım basıma bu sene geldı sen sen ol suankı durumundan vazgeçme elızabethıde azalt günde 6 kere çekersen erken bosalma gıbı problemler cıkar hem okadarı nasıl yapablıyon ?

Hocam haklısın kitap okumayida severim zaten okurum yani kitap Tolstoy filan okurum.Şu boşalma olayına gelince onceden kendime hakim olamiyordum Birde hep tek başimaydimo yuzden ama bugun hic yapmadım meselaArtik kendime hakim olabiliyorum

kardesım senin istegin biriyle beraber olmakmı yani amaç olarak ? :)

• quote:

quote:

quote:

kardesım senin istegin biriyle beraber olmakmı yani amaç olarak ? :)

Cinsel olarak beraber olmak benim amacim

• Bar falan ne yaptın ya arkadaşlarınla gittin mi giriyor, pub'a gitmiştik doğum günüydü bir arkadaşın 4 kişi 2 tane biraver ve kişi başı 2 shot 300 TL. Çocuğa acıdım hoş parası vardı koymaz ama.. Bar falan geç sen bir ortam yap semtindeki yaşıtların 1-2 yaş büyüklerinle onlarla takıl zaten kesin içiyorlar en azından haftada 1 kere hem onların ortamı daha iyi.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.