Şimdi Ara

gece kuşagı hikayeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hep birlikte başımızdan geçen komik korkunç vb hikayelerimizi paylaşıyoruz önce bendeniz başlıyorum

Geçen yaz ölümüne ishal olan ben hatay ile istanbul seferi yaparken fenalştım ve solugu benzinlik wc sinde aldım tam işimi hallettim silcek bişey yok bende çıkardım donu ıslatıp bir güzel muamele çektim sonra olay yerinden uzaklaştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı olayı ben de yaşamıştım, maçtan çıktım aynı tarz bi durum oldu, tuvalet kağıdı yok maç biletini kullandım bu iş için

• Okumayin mok hikayeleri

• quote:

Orijinalden alıntı: eyvahfilvar

Aynı olayı ben de yaşamıştım, maçtan çıktım aynı tarz bi durum oldu, tuvalet kağıdı yok maç biletini kullandım bu iş için

Yaşarken sıkıntılı anlatırken komik oluyor böyle olaylar

• sene 2006 liseliyiz o zamanlar arkadaş ile şarap içioz aileden gizli.bununkiler yatınca bu anahtarı aldı çıktık dışarı.pederin arabayı kaçırdık.pati çekip az biraz gezerken gerizekalı arkadaşım birşeyler yaptı arabayı bozdu.araba viteste ama gitmiyor.garip sesler geliyor.cebimizde para da yok çekici vs. bide babasının da olayı çakmaması lazım. bi taksi çağırıp halatı attık başladık çektirmeye eve kadar çekiyoruz.(zatel olay evin oralarda oluyor)arabayı kapalı garaja aldığımız yere bırakıyoruz. ertesi gün babası çağırıyor gidiyoruz elinde arabayı itekleyerek garaja sokarken güvenlik kamerasından görüntülerimiz.bu da böyle bir anımdır.sanırım bir ömür unutamayacağım.

• beyaz tvde var suan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.