Taa lise 1 den bir arkadaşımı rüyamda gördüm. Yıllardır görüşmeyiz. Çok samimi arkadaşlar da değildik, sadece aynı sınıfta okuduk 1 sene. Gece bunu çocuğu rüyamda gördüm. Sonra Facebook'a bir girdim, gördüm ki fotoğrafımı beğenmiş.
Aslında olasılığı olan bir ihtimal bu arkadaşın fotoğrafımı beğenmesi, ama rüyamda gördüğüm gün beğenmesi garip. Şöyle de bi durum var, 2 bucuk aydır profil fotoğrafımı değiştirmiyorum. Arkadaşın profil resmini değiştirdi diye anasayfasında çıkmış olamaz. En son 1 hafta önce bir şey paylaşmıştım. Paylaştığım bir şeyi görüp de profilime, oradan da fotoğraflarıma girmiş olamaz. Kaldı ki facebookta şöyle bir özellik var. Çok fazla etkileşimde bulunmadığın kişilerin paylaştıkları anasayfanda genelde çıkmıyor. Biz de birbirimizde sadece ekliyiz. Büyük ihtimalle aklına geldim ve arama butonuna ismimi yazdı öyle ulaştı. Tüm ihtimalleri değerlendirince bu ortaya çıkıyor.
O benim rüyama girdiği anda zihnimde yer edinmişti ve telepatik yollarla eşzamanlı olarak ben de onun aklına geldim. Ben böyle düşünüyorum.
Bu garip olayı paylaşmak istedim. başına bu tür şeyler gelen varsa anlatsın. deli saçması gibi görünen fakat araştırınca doğru olma olasılığı ortaya çıkan şeyler.
Zihin etkileşimiyle ilgili bildiğiniz ayrıntılı bilgiler varsa lütfen benimle paylaşın.
Bu farkındalıkla ilgili başka zaman başkasıda fotoğrafınızı beğendi ama dikkat etmediniz. Yaşlı birisi öleceğim herhalde der bir çok zaman dediği gün ölse öleceğini bildi deriz ölmezse farketmeyiz o dediğini gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: alikuşcu
Bu Yaşlı birisi öleceğim herhalde der bir çok zaman dediği gün ölse öleceğini bildi deriz ölmezse farketmeyiz o dediğini gibi.
9Yaşında koca koca apartmanları olan sitenin ortasında oyun oynadığım bir rüya var.
3yıl sonra bir yere taşınacağız kaba inşaata baktımda aynı yer yemin ederim.
Şuan 18 yaşımdayım
Ben de rüyamda muntazam 30 kere filan uçma dersleri aldım. İlk yüksekten atlamalarla başladı. Sonra koşuyorum yerden yükseliyorum inişlerde sorunlar çıkıyor derken tam şekliyle öğrendim. Ama nasıl zevkli anlatmak kifayetsiz. En son Boğazın oralarda filan 1 saat uçtum. Uzun zaman oldu tekrar görmek istiyorum olmuyor artık. Gerçekten umudum yokta rüyamda yaşasamda yeter.
quote:
Ben de rüyamda muntazam 30 kere filan uçma dersleri aldım. İlk yüksekten atlamalarla başladı. Sonra koşuyorum yerden yükseliyorum inişlerde sorunlar çıkıyor derken tam şekliyle öğrendim. Ama nasıl zevkli anlatmak kifayetsiz. En son Boğazın oralarda filan 1 saat uçtum. Uzun zaman oldu tekrar görmek istiyorum olmuyor artık. Gerçekten umudum yokta rüyamda yaşasamda yeter.
2 sene boyunca rüyalarımda uçtum hocam inanılmaz zevkliydi
quote:
Orijinalden alıntı: KayhanKaan
quote:
2 sene boyunca rüyalarımda uçtum hocam inanılmaz zevkliydi
Gülmedi kara bahtım rüyamda bile. O kadar sıkınthsını çektik 1 kere keyfini yaşadık.