Şimdi Ara

GeceKuşu Kamp. 00:00-06:00 AKK YOK!! (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
672
Cevap
3
Favori
43.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Angelica

Beyler idm ile 6 mb/sn hızını aşabilen var mı?

Kendim cevap vereyim artık aşabiliyorum. 6.5 mb/sn civarı stabil indirebiliyorum.

Bu da speedtest sonucum;

GeceKuşu Kamp. 00:00-06:00 AKK YOK!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 24 Mayıs 2015; 18:32:34 >
  • internet hızım 25mbit olarak sabit. bu konuda müşteri temsilcisini aramak mı gerekli?
  • Plenus kullanıcısına yanıt
    Elbette
  • tesekkurler @igorparker

telefon ederek çözülebilen bir sorun mu yoksa bazı bölgelere maksimum verilen hız gibi saçma bir uygulama mı var diye merak ettim de. neyse eve gidince bir arayayım. teşekkürler.

bu konuda tecrübeli arkadaşlar var mı?
  • Plenus kullanıcısına yanıt
    Telefonla çözülür. Sonuçta bu tarifenin hızı 50 mbit. Fakat siz kablosuz mu deniyorsunuz? Belki de o yüzden yavaştır. Kablo ile de deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: igorparker

En ucuz çözüm söylendiği gibi raspberrypi. Bunun dışında az enerji harcayan bir htpc toplayabilirsiniz ya da torrent destekli nas cihazı alabilirsiniz. Ben film izlemek için topladığım htpc'yi kullanıyorum. Mini itx bir sistem. Elektrik faturasina etkisini hissetmiyorum bile ve aylık faturamiz 30-35 TL arası. Yanina da en ucuzundan SSD alırsınız tadından yenmez.

30-35 tl elektrik faturasımı olur? Öğrenci evinde bile daha çok gelir yahu insaf?
    6 ton su tüketimine ödediğim fatura 34.95 sadece.
  • muratai kullanıcısına yanıt
    Vallahi son 7 aylık faturalarım şu şekilde;
    32,30 / 30,80 / 35 / 34 / 34,40 / 34,90 / 31,50 TL

Sabah 8'de işe gidiyoruz, akşam 19'da geliyoruz. Evde yokken haliyle sadece A+ buzdolabı, modem ve standby konumundaki tv/receiver çalışıyor. 19'dan genelde 24'e kadar da 32 inç tv/receiver/HTPC çalışıyor. Salonumuzda 2 tane tasarruflu ampul kullanan ayaklı abajur yanıyor. Yemek yerken 20 dakika kadar halojen ampul yanıyor. Tabii ki kısa süreli olarak mutfak/banyo/yatak odası ışıkları da yanıyor ki bunların hepsi led. Hatta arada sırada çalışan turbo fırın + aspiratör de var. Haftasonları genelde hep dışardayız. Klimamız yok, izolasyon çok iyi, kışın sıcak, yazın serin. Gelen fatura bu.

Su da 25 lira falan geliyor (her gün 2 kişi duş, haftada 1-2 çamaşır/1-2 bulaşık makinesi çalışıyor).
  • igorparker İ kullanıcısına yanıt
    Baya iyi
  • Ben de şaşkınım :p

Eski evimizde ilave olarak termosifon vardı. Orada da elektrik faturaları 50 lirayı geçmezdi. Özel bir çaba sarfetmiyorum ama tüketim bu yani. Kullandığımız cihazlar iyi demek :)
  • BU kampanya 1 Ağustos'a kadarmış. Ancak mevcut taahhüt Ekim-Kasım gibi bitiyor. Kampanyanın 1 Ağustos'tan sonraki durumu hakkında bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kabuska

BU kampanya 1 Ağustos'a kadarmış. Ancak mevcut taahhüt Ekim-Kasım gibi bitiyor. Kampanyanın 1 Ağustos'tan sonraki durumu hakkında bilgisi olan var mı?

Güncel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fear of the Dark

Cevap verecek yok mu?

Yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 16asd208

quote:

Orijinalden alıntı: Fear of the Dark

Cevap verecek yok mu?

Yok

kardes otistik misin neden boyle bi sey yaptin ?
  • Fear of the Dark F kullanıcısına yanıt
    profili gizli büyük ihtimalle liseli.
  • bu kampanyaya bu hafta içerisinde bende geçeceğim inşallah önceki sıkıntılar çözülmüştür.
  • Bu Gece Kusu kampanyasinda keske 100Mbit secenegi de olsaydi.
  • quote:

quote:

BU kampanya 1 Ağustos'a kadarmış. Ancak mevcut taahhüt Ekim-Kasım gibi bitiyor. Kampanyanın 1 Ağustos'tan sonraki durumu hakkında bilgisi olan var mı?

Güncel.

Seninle aynı durumda sayılırım, benim taahhüdüm de Ağustos ortasında bitiyor. Gece Kuşu kampanyasındayım ve aşırı memnunum. 2 yıl daha uzatmak istiyorum ama kampanya süresine yetişemiyorum, daha önce konuşmuştum belki uzatırlar demişti müşteri hizmetleri... Uzatmazlarsa mecburen kampanyadan yararlanamicaz, yeni kampanyalar gelecekmiş.
  • Ilk sene 59 tl ikincci sene 69 tl fiyat 2. Sene biraz yuksek ama bence 90 gun gecsin ew tlfnununada icine koycm walla daha gece zorlayamadim :) zaten 100 gb yetio artio bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

quote:

quote:

Güncel.

Seninle aynı durumda sayılırım, benim taahhüdüm de Ağustos ortasında bitiyor. Gece Kuşu kampanyasındayım ve aşırı memnunum. 2 yıl daha uzatmak istiyorum ama kampanya süresine yetişemiyorum, daha önce konuşmuştum belki uzatırlar demişti müşteri hizmetleri... Uzatmazlarsa mecburen kampanyadan yararlanamicaz, yeni kampanyalar gelecekmiş.

merhaba,

Benim kampanyam da 16.08.2015 de bitiyor.Müşteri hizmetlerine telefon ettiğimde ( daha uzatma yapılmadan önceki kampanya döneminde telefon etmiştim) bana istersem mevcut kampanyamı iptal edip yenisine geçirebileceklerini söylemişlerdi. Herhangi bir yaptırım uygulanmıyormuş, kampanyalar eş değer ve devamı sayıldığından. Siz de M.H. bir arayıp konuşun büyük ihtimal aynı şeyleri söyleyeceklerdir.

sağlıcakla

• quote:

Orijinalden alıntı: ring

quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

quote:

quote:

Güncel.

merhaba,

Benim kampanyam da 16.08.2015 de bitiyor.Müşteri hizmetlerine telefon ettiğimde ( daha uzatma yapılmadan önceki kampanya döneminde telefon etmiştim) bana istersem mevcut kampanyamı iptal edip yenisine geçirebileceklerini söylemişlerdi. Herhangi bir yaptırım uygulanmıyormuş, kampanyalar eş değer ve devamı sayıldığından. Siz de M.H. bir arayıp konuşun büyük ihtimal aynı şeyleri söyleyeceklerdir.

sağlıcakla

Süper bilgi ve çok mantıklı... O halde mevcut kampanyamı iptal ettirip, Gece Kuşu Kampanyasına tekrar 2 yıllığına dahil olabilirim ? Yarın kesinlikle aricam, çok teşekkür ederim hocam

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.