Şimdi Ara

GeceKuşu Kamp. 00:00-06:00 AKK YOK!! (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
672
Cevap
3
Favori
43.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Detaylı kota kullaniminizda o saatler arasi download yazılmış mı peki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • srdrea S kullanıcısına yanıt
    Evet yazılmış.. Kota dökümünün excel i ile beraber BTK a başvurdum..
  • Superonline düzeltme yapmayacaklarını mı söyledi? BTK iyi olmuş gerçi :) can sıkıcı durum geçmiş olsun, düzelir umarım.
    3 gündür görüşüyorum.. İnceliyoruz diyorlar.. Başka birşey dedikleri yok..

Ben de geç kalmadan gereken yerlere şikayetlerde bulundum.
  • Download'a 00.00'dan önce başlamış olabilir misiniz?

Atıyorum 25 GB'lık sezonluk bir dizi indiriyorsunuz. 23:59'da bile başlasanız 00.00'dan önce başladığınız için download işlemi bitene kadar kotaya yansıyor diye biliyorum. Öyle saçma bi sistemleri vardı sanki, emin değilim ama fikir yürütüyorum.
  • TaKo kullanıcısına yanıt
    Kota sistemi tamamen saat bazlı.. İstediğiniz saatte başlayın 00.00 - 06.00 arası download ve upload yansımıyor.. diğer saatlerde yapılan kısımları ise ayrıntılı olarak görüyorsunuz.
    Evet ama bi ara 00.00'dan önce yapılan downloadlar kotaya yansıyor diye söylenti vardı sitede. Belki sistem açığı falandır bilmiyorum, başıma böyle bişey gelmedi henüz :)
  • Selam arkadaşlar. Başıma geldi diye uyarı niteliğinde yazayım dedim. Arada wireless'tan bağlı cihazlarınızın ip'lerini veya mac adreslerini kontrol edin. Ben bugüne kadar hiç kontrol etmiyordum ilk kez dün gözüme çarptı bir bakayım dedim evde ki hiç bir cihaz ile uyuşmayan mac adres'li bir bağlantı vardı, yani biri şifreyi kırıp girmiş muhtemelende uzun zamandır kullanıyormuş. Şu an için o cihazı engelledim ve şifreyi değiştirdim tekrar bağlanırsa ip ve mac adresini alıp suç duyurusunda bulunucam. Daha önce başına gelen oldumu bilmiyorum merak ettiğim diğer bir konu böyle bir durumda superonline'ı arasak o kaçak bağlantı hakkında ne tür bilgiler verebilir veya bilgi verirmi. Apartmanımda hangi kişiye ait olduğunu mesela ?
  • ekostros kullanıcısına yanıt
    Wpa2 şifreyi kıramazlar kolay kolay. Hic sanmıyorum. Bir arkadaşınız esiniz dostunuz bağlanmıştır daha önce geldiğinde, orada onu görüyorsunuzdur.

Superonline bilgi veremez çünkü mac adresinden başka bir bilgiyi onlar da görmez. Mac adresinden de herhangi bir kişisel bilgiye ulaşamazsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: igorparker

Wpa2 şifreyi kıramazlar kolay kolay. Hic sanmıyorum. Bir arkadaşınız esiniz dostunuz bağlanmıştır daha önce geldiğinde, orada onu görüyorsunuzdur.

Superonline bilgi veremez çünkü mac adresinden başka bir bilgiyi onlar da görmez. Mac adresinden de herhangi bir kişisel bilgiye ulaşamazsınız.

Pirelli modem vardı bende 2009'da takılan. Onda ki şifrelemeye baktım WPA idi. Muhtemelen bu sayede girdi. İp adreside yazıyordu mac ile birlikte ikisinide bi kenara yazdım. İlk o aklıma geldi zaten ama son 3-4 aydır evime gelipte nete bağlanan kimse olmadı. Evde ki tüm wireless cihazları kapatıp modeme reset attım. Bi yarım saat 1 saat kadar bağlı hiç bir cihaz görünmüyordu 1 saat sonra bağlandı yine. Bugün farklı bir modeme geçtim wpa2 , şifreyide değiştirdim şu an için bir problem yok.

sizin ağınıza bağlı olduğu bir anda ağ ayarlarından bakarsanız. Bilgisayar adını görebilirsiniz. belki isimden tahmin edebilirsiniz. ama tabi bu da suç unsuru olur mu bilemiyorum...
    Wpa kırılır evet. Wpa2 yaptığınıza göre dert etmeyin artık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kampanya için telefon bağlatmak gerekiyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ktb06 kullanıcısına yanıt
    Ttnet değil bunlar hocam. Gerek yok. Fiber altyapı varsa direkt alabilirsin.

• Sağolun teşekkürler

• Ew tlfnunuda koydurdum icine

• Bizim mahalleye yakın hiper internet var fiber yok buna geçemiyor muyuz şimdi :(
  • Hwy2hell H kullanıcısına yanıt
    Superonline fiber yoksa geçemiyorsunuz tabii ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: igorparker

Superonline fiber yoksa geçemiyorsunuz tabii ki.

Peki dostum vdsl için uygun bir tarife biliyor musunuz ? Ttnet tarifeleri zamlandırıyor taahhüt bittiği için. Uygun başka bir tarife varsa geçiş yapabilirim. Bu gece kuşu baya iyi duruyodu aslında.
  • Hwy2hell H kullanıcısına yanıt
    Ttnet dışında vdsl veren sanırım bir Vodafone var bir de Fixnet var. İkisi de Ttnet altyapısı zaten. Bence Ttnet'e yeni taahhüt verip devam edin. Bu konuyu Ttnet forumunda konuşmak lazım. Malum burası Superonline fiber konusu (tarifesi yani).
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.