Şimdi Ara

GeceKuşu Kamp. 00:00-06:00 AKK YOK!! (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
672
Cevap
3
Favori
43.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gece kuşuna üye olacak biri telefon hizmeti de almak zorunda mı yine ?
  • Degil hocam istersen tlfnun varsa tasirsin sabit ucret odemezsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: srdrea

Kota sistemi tamamen saat bazlı.. İstediğiniz saatte başlayın 00.00 - 06.00 arası download ve upload yansımıyor.. diğer saatlerde yapılan kısımları ise ayrıntılı olarak görüyorsunuz.

Arkadaşlar Mevcut aboneliğime ek olarak AKK'sız Gece servisini aldım 9.90 karşılığında. Gece 00.00 dan sonra download işlemine başladım ve sabah kalktığımda zaten indirmeler bitmişti. Fakat kullanım bilgisine baktığımda Oturum saatleri olan 00.14 ---- 12.14 arasında 56gb download görünüyor. ayrıca Superonline bağlantı oturumlarını sanırım 12 saatlik dilimlerde yapıyor mesela burada 00.14 -- 12.14 olmuş ben sabah kalktığımda zaten indirmeler bitmişti sonra da bilgisayarı kapatıp işe gittim yani bu adamlar neye göre bunu belirleyecek ki zaten yansıtmışlar da AKK ya???
  • guvvventr kullanıcısına yanıt
    Doğrudan gece kuşu olduğunda o aralık sıfır olarak gözüküyor.. ne kadar down ya da up olduğunu göremiyoruz kota sorgulamadan. Ayrıca benim oturum saatlarim saatlik.. Anlayamadım açıkçası
  • srdrea S kullanıcısına yanıt
    Aynen benimki de saatlik gösteriyor. 00-06 saatleri arası her zaman sıfır. Gayet düzgün çalışıyor. Belki "gece servisi" pakedinden kaynaklanan bir sıkıntı olabilir. Saat kaça kadar akk yok acaba bu pakette?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LGR9

o 6 saat içinde 130,7GB veri indirilebilir, 1 ayda 4TB'a yakın veri yapıyor

İnternet hızı yüksek ise 6 saatte bir sürü oyun indiririz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavsiye edebileceğiniz güzel ve kaliteli bir zamanlı priz var mıdır acaba?

Zaman ayarlaması için priz veya uygulama kullanan arkadaşlar kullandıkları ürün hakkında tavsiyede bulunabilir mi acaba?
  • Bu gece kuşu tarifesi fiber internettemi var sadece ttnettemi yoksa superonline var

• modemi resetleyen bir program yazan çıkmadı yahu?... şöyle o programı zamanlanmış görevlerle 12:15 te çalıştırsak, programda 3 dakikada resetlese programı. sanırım herkesin aradığı bu..
  • hocam zaten sistem kendini guncellıyor ben downloadları 1 de baslatıom ındırme programında saat secebılıorum ya 12 var ya 1 var . 12 yapmadım 1 yaptım sabahta 5 te durdur dıom . bu saatler arasında ındırme bıterse de bılgısayarı kapat dıom . zaten hızlı ınıo sabaha kadar cokktan bıtmıs oluor . bazı porgramlarda saat secme yerı var gayet ıyı yapmıslar ama keske dakıkada secebılsek .
  • quote:

Orijinalden alıntı: guvvventr

quote:

Kota sistemi tamamen saat bazlı.. İstediğiniz saatte başlayın 00.00 - 06.00 arası download ve upload yansımıyor.. diğer saatlerde yapılan kısımları ise ayrıntılı olarak görüyorsunuz.

Arkadaşlar Mevcut aboneliğime ek olarak AKK'sız Gece servisini aldım 9.90 karşılığında. Gece 00.00 dan sonra download işlemine başladım ve sabah kalktığımda zaten indirmeler bitmişti. Fakat kullanım bilgisine baktığımda Oturum saatleri olan 00.14 ---- 12.14 arasında 56gb download görünüyor. ayrıca Superonline bağlantı oturumlarını sanırım 12 saatlik dilimlerde yapıyor mesela burada 00.14 -- 12.14 olmuş ben sabah kalktığımda zaten indirmeler bitmişti sonra da bilgisayarı kapatıp işe gittim yani bu adamlar neye göre bunu belirleyecek ki zaten yansıtmışlar da AKK ya???

Superonline 3 günlük süre sonunda 25GB joker alan verelim dedi Şaka gibi ya, minimum 74 GB haksız yere kotama saydı ve 25 GB dedi. Bunu diyen sorunu 3 gün araştıran network ekibi. Kota sayfamda apaçık gece saatleri ve karşısında 56 GB bir oturum ertesi gece de 17 GB bir oturum ve adamlar 25 GB çıkarmışlar. Hayır Toplasan 25 yapacak bişey de yok. Yani Detaylı kullanım sayfasını ilkokul 5 çocuğuna göster ne demek istediğimi anlar maalesef. Türkiye'de her kurum ve kuruluşta aynı mentalite var. Bakalım hala cevap bekliyorum.
     GeceKuşu Kamp. 00:00-06:00 AKK YOK!! GeceKuşu Kamp. 00:00-06:00 AKK YOK!! GeceKuşu Kamp. 00:00-06:00 AKK YOK!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvvventr -- 16 Eylül 2015; 20:10:16 >

• Fiber sadece superonline'da var.
  • Üniversiteye gidecek bir kardeşim var ( bilg mühendisliği) Ancak hafta sonları eve gelebilecek.
    Eve internet bağlatacağız. 12 ay taahhütlü 59 TL üniversiteli mi daha mantıklı olur yoksa bu mu? Biz pek kullanmıyoruz. Ha olursa kullanırız o ayrı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

quote:

quote:

Superonline 3 günlük süre sonunda 25GB joker alan verelim dedi Şaka gibi ya, minimum 74 GB haksız yere kotama saydı ve 25 GB dedi. Bunu diyen sorunu 3 gün araştıran network ekibi. Kota sayfamda apaçık gece saatleri ve karşısında 56 GB bir oturum ertesi gece de 17 GB bir oturum ve adamlar 25 GB çıkarmışlar. Hayır Toplasan 25 yapacak bişey de yok. Yani Detaylı kullanım sayfasını ilkokul 5 çocuğuna göster ne demek istediğimi anlar maalesef. Türkiye'de her kurum ve kuruluşta aynı mentalite var. Bakalım hala cevap bekliyorum.
     GeceKuşu Kamp. 00:00-06:00 AKK YOK!! GeceKuşu Kamp. 00:00-06:00 AKK YOK!! GeceKuşu Kamp. 00:00-06:00 AKK YOK!!

Ne yani 05:59 da modemi mi kapatma gerekiyor gece kuşu periyoduna sokmak için.

Hayır, modeme reset atmaya hiç gerek yok.. saat işlemlerini kendisi yapıyor gece kuşu tarifesinde
     GeceKuşu Kamp. 00:00-06:00 AKK YOK!!

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

quote:

quote:

Ne yani 05:59 da modemi mi kapatma gerekiyor gece kuşu periyoduna sokmak için.

Hayır, modeme reset atmaya hiç gerek yok.. saat işlemlerini kendisi yapıyor gece kuşu tarifesinde
     GeceKuşu Kamp. 00:00-06:00 AKK YOK!!

peki devam eden bir 60 gb lık bir dosya 06:02 de biterse bunu geceye mi sokuyor yoksa akk ye mi?

• 00:00 ve 06:00 saatleri dışında olan tüm download ve uploadları akkya dahil ediyor. Bahsi geçen download ve uploadların ne zaman başladığı yada bittiğinin herhangi bir önemi yok. Kota sayacı bu saatler arasında çalışmıyor gördüğünüz gibi.

• quote:

00:00 ve 06:00 saatleri dışında olan tüm download ve uploadları akkya dahil ediyor. Bahsi geçen download ve uploadların ne zaman başladığı yada bittiğinin herhangi bir önemi yok. Kota sayacı bu saatler arasında çalışmıyor gördüğünüz gibi.

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: bireysel.emeklilik

Üniversiteye gidecek bir kardeşim var ( bilg mühendisliği) Ancak hafta sonları eve gelebilecek.
    Eve internet bağlatacağız. 12 ay taahhütlü 59 TL üniversiteli mi daha mantıklı olur yoksa bu mu? Biz pek kullanmıyoruz. Ha olursa kullanırız o ayrı :)

Gece kuşu tarifesini tavsiye ederim kesinlikle.

Arkadaşlar bu arada benim de kafama takılan soru konusunda burada da net bilgisi olan yok sanırım.

Ben diyelim 30 GB dosya indireceğim. İndirmeye 23:58'de başladım. Superonline sistemi düzgün çalışıyor mu yani tam olarak 00'dan sonraki downloadları hesaba katmıyor değil mi?

Yoksa sistem o kadar düzgün çalışmıyor mu? 12'den önce başladığım download kotama yansır mı?
  • Ne olur ne olmaz 20 gece baslayin downloadlara hareket listesinde 15 gece baslamis sabah 6 da bi daha kontrol etmis oyuzdn

• Arkadaşlar pek anlamam bu işlerden bu kampanya yı beğendim ama bizim evde ev telefonu yok sorun olur mu ? Bir de fiyatı nedir her yerde başka rakam yazıyor

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.