Şimdi Ara

GeceKuşu Kamp. 00:00-06:00 AKK YOK!! (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
672
Cevap
3
Favori
43.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güzel tarifeymiş aslında.Hepte download'lar gece yapılıyor zaten
  • Sevenhillli S kullanıcısına yanıt
    Hocam ona nerden bakabiliriz genelde 12.10da falan başliyorum. Birde kota durumunu öğrenmek istiyorum da 0 yazıyor hep

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Awendel kullanıcısına yanıt
    Bizde de telefon yok baglattim 3. Günü bugün. İlk 12 ay 60 sonraki 12 ay 70. Fiber bağlantının olması lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Awendel

Arkadaşlar pek anlamam bu işlerden bu kampanya yı beğendim ama bizim evde ev telefonu yok sorun olur mu ? Bir de fiyatı nedir her yerde başka rakam yazıyor

Ev telefonuna gerek yok. Apartmanda superonline fiber hattı varsa olur.

Fiyat ilk 12 ay 59 TL sonraki 12 ay 69 TL
  • Ben de Gece Kuşu tarifesi kullanıyorum ama 25 mb hız ve 75 gb akk yeterli diyenlere aylık 49 liraya Işık Hızı Kampanyası ve yanında aylık 9,90 liraya AKK'sız Gece servisini tavsiye ederim. Bu şekilde alınca 24 ay boyunca ayda 59 liraya geliyor. Gece Kuşu tarifesi ise ilk 12 ay 59, kalan 12 ay 69 liraya geliyor.

Maksat gece akk olmadan download yapmaksa, bu şekilde 24 aylık ücret daha hesaplı oluyor. İlk 6 ay 25 mb yerine 50 mb hızı da hediye ediyorlar. İki kampanyada da ev telefonunda sabit ücret yok. Kullandığın kadar ödüyorsun.

http://www.superonline.net/kampanyalar/fiber-kampanyalari/isik-hizi-kampanyasi

http://www.superonline.net/super-servisler/isik-hizinda--/akksiz-gece

• Kota sorgulama sistemi yine saçmalamaya başladı. Size tavsiyem, 11:57 de modeme reset atın, 12:03 te tekrar reset atın. 15gb yazmışlar dünkü kullanımlar için ki hiç birşey indirmedim günlük kullanımda, 2 saat twitchtv izledim "LOW" ayarlarda o kadar (taş çatlasa 1.5-2gb tır)... 0-6 arası da 11-12gb indirmem var, saat 01:30 civarında başlattım indirmeleri. Yani ne indirdiysem ay başından beri , kotaya yansımış durumda.
    Ayrıca Superonline sitesinde sayfalar yenilenmiş üyelik kısmında.

Ekleme: Arkadaşlar bir yardım edin. Benim ödediğim fatura 79TL idi, şimdi 83.99TL yansımış faturaya ki geçen ay herhangi bir servis kullanmadım , turbo vs. Yeni Gece Kuşu tarifesine baktım taahhüt ile ilk 12 ay 59TL, 2.ci 12ay 69TL. Bu 59 69TL ye beni geçirirler mi yeniden başvursam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazypilot -- 4 Ekim 2015; 11:56:39 >
  • Evde tekseniz Gece kuşu güzel. Ama interneti sizden başka kullananlar varsa şu maddeye özellikle dikkat etmek lazım:

quote:

Kampanya kapsamında Gece Kuşu Kampanya aboneleri, gece 00:00 - 06.00 aralığında hız alanına takılmazlar. 31 Temmuz’dan sonra sadece 00.00-06.00 aralığında yapılan kullanımlar sayılmayacaktır. 100 GB’lık paketin belirtilen saatler dışında (06.01-23.59) aşılması durumunda tüm müşteriler AKK şartlarına tabi olurlar ve 00.00 - 06.00 aralığında da download (indirme) hızı 3 Mbps, yükleme (upload) hızı 1 Mbps olarak güncellenir.
  • Sa bende bu gece kuşu kampanyasına yeni geçtim. Gece kotamdan gittiğini düşünüyorum. Superonline sitesinden giriş yapıp hesabım kısmından kalan kotayı görüyorum, fakat detaylı güne ve saate göre bakamıyorum. nerden bakılıyor yardımcı olurmusunuz.Online işlemlerden bulamadım.
  • Blackeagle84 B kullanıcısına yanıt
    Kotana baktığın yerde detaylı kota sorgulama gibi bir link daha var. Alt alta duruyorlar. Ona basmalısın.
  • igorparker İ kullanıcısına yanıt
    sadece kalan kota ve kalan upload yeşil bir daire içinde gözüküyor, acaba veri işleme izni diye bişe var o benim kapalı :
    Veri İşleme izniniz kapalı. Açık olması durumunda aboneliğiniz süresince;

Kullanım bilgileriniz incelenerek, ihtiyacınıza en uygun teklifler sunulur,
    Kota aşımı yaptığınızda, ilave kota için alternatifler sunulur,
    Kullandığınız kampanyanın daha avantajlı seçeneklerinin oluşması durumunda bilgilendirme yapılır,
    Ürün ve kampanyalar haricinde aboneliğiniz ile ilgili ihtiyaçlarınıza uygun farklı hizmetler önerilir,
    Vermiş olduğunuz izin Turkcell Superonline dışında başka kurumlar ile kesinlikle paylaşılmaz. Orda bunlar yazıyor kota detayıyla ilgili bişe demiyor. Bir türlü bulamadım, acaba 2 günlük üyeyim ondanmı dicem ne alaka dimi
  • Blackeagle84 B kullanıcısına yanıt
    Pardon ya, online işlem merkezini güncellemişler. Turkcell'inki gibi olmuş. Yani rezalet olmuş. Koca koca ikonlar, anormal boşluklar vs. Berbat bir tasarım...

Neyse. Detaylı kota sorgulaması "ürünlerim" kısmında duruyor. Oradan "fiber internet işlemlerim" bölümüne girin. Aşağıda detaylı kullanım sorgulamayı göreceksiniz.
  • Uzun yıllardır Alldebrid kullanıyorum, Jdownloader 2 indirdim zamanlayıcıyı ayarladım saat gece 00:10 da dizdiğim linkler otomatikman başlıyor sabah 05:50 de bitiyor. Hiç bir şekilde kota aşımı vs olmuyor. Jdownloder'ın güzel yanı Alldebridin linklerini kendisi çeviriyor.
  • Demeyin şöyle şeyler üzülüyorum.

Gecede kaç gb indirebiliyorsunuz acaba?
  • K0BE_24 kullanıcısına yanıt
    Çok kaba bir hesapla 6 saatte 100 GB diyeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: K0BE_24

Demeyin şöyle şeyler üzülüyorum.

Gecede kaç gb indirebiliyorsunuz acaba?

Valla günde 50 GB a yakın download yapıyorum. Gece 12 den sabah 6 ya kadar zorlasam 100 GB a kadar indirebilirim.
  • Teşekkürler arkadaşlar. Umarım ben de izmir'e geldiğimde bu kampanya devam ediyor olur..
  • bu kampanya hakkaten cok iyi..bende nas cihazı aldım, transmission kurdum, zamanlayıcı 00:05 de baslayıp 05:55 de bitiyor, 100gb indiriyor bu 6 saatte...

100gb kotada zaten normal günlük kullanımın ile dolması cok cok zor, yani ayın hergünü 50mbs hızla internete baglanıyorsunuz...
  • Bu gece yine hazırım

GeceKuşu Kamp. 00:00-06:00 AKK YOK!!

GeceKuşu Kamp. 00:00-06:00 AKK YOK!!

• Ben de online işlem merkezini kontrol ettiğimde geceleri yaptığım downloadlarında AKK ya yansıdını görmekteyim bazen 25 mb gibi bir rakam yazılırken bazı geceler ise 4 - 5 gb aralığında sürekli olarak AKK'ya işlemiş , konuyla ilgili çağrı merkezini aradığımda gözükür ama sayılmaz siz onu takmayın gibi saçma bir cevap aldım Çağrı merkezinde yaklaşık tek tek tüm verileri topladık ( toplam 1 saat 20 dk sürdü ) 132 GB olmuşssunuz ama gece gözükenleri toplarsak 300 GB ı bulacaktır dedi 132 Gb çıkınca telefonda uzun sessizliklerden başka reaksyon alamadım
  • Apartmana fiber çekme işlemi sona erdi ve bugün eve kurulum yapıldı. Apartman boşluğundan çocuk odasına kuruldu. Ben evin diğer ucundaki odada kullanacağım. Hız testi yaptım kablolu deneyince 50 mbit görünüyor kullandığım odada wifi ile deneyince 20-25 çıkıyor. Adamlar herhalde üşendiler kabloda kırılma olur böyle daha iyi vs dediler. Ama kablayu uzun bıraktı dediğim yere fazlasıyla yetişir. Halının altından oraya çeksem dedikleri gibi kırılma problemi oluşabilirmi?

Birde Kampanya kapsamındaki paketlerin upload (yükleme) AKK değerleri 50 GB’dır. yazılmış

50 gb dolduğu anda downloadım çok az bile olsa 3mbit e mi düşürülecek ay sonuna kadar?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.