Şimdi Ara

GeceKuşu Kamp. 00:00-06:00 AKK YOK!! (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
672
Cevap
3
Favori
43.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: igorparker

Genelde Huawei veriyorlar. Güzel cihaz. Bir problem olmadığı sürece keyfi olarak cihaz değiştirebileceğinizi sanmıyorum.

Çekim gücü yetersiz diyorlar, salona kurarsak router'ı toplamda 6 metre olacak ama arada 2 duvar var sinyal durumu ne olur gelince göreceğiz artık. Bunun yerine kendimiz Asus'un routerini alsak kullanbilir miyiz ? (Kullananlar olmus ama yapamayanlar da var sanırım)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullaniyorum cok memnunum

• Dreamer Apartment kullanıcısına yanıt
    Benim evim ufak, Huawei router hemen hemen evin ortasındaki gömme bir dolabın içinde yine gömme olan tesisat kutusunun içinde duruyor. Yani biraz beton, biraz tahta ve biraz da metalin arkasında :) Bu durumda evin her yerinde 3/3 ya da 2/3 çekiyor. Fakat dediğim gibi ev baya ufak, 75 m2.

Dediğiniz gibi Asus'u doğrudan kullanabilen de var kullanamayan da var. Fakat her halükarda Huawei'nin lan portlarından birine sinyal güçlendirici takabilirsiniz gerekirse. Ya da doğrudan prize takılan güçlendiricilerden alınabilir.
  • quote:

Benim evim ufak, Huawei router hemen hemen evin ortasındaki gömme bir dolabın içinde yine gömme olan tesisat kutusunun içinde duruyor. Yani biraz beton, biraz tahta ve biraz da metalin arkasında :) Bu durumda evin her yerinde 3/3 ya da 2/3 çekiyor. Fakat dediğim gibi ev baya ufak, 75 m2.

Dediğiniz gibi Asus'u doğrudan kullanabilen de var kullanamayan da var. Fakat her halükarda Huawei'nin lan portlarından birine sinyal güçlendirici takabilirsiniz gerekirse. Ya da doğrudan prize takılan güçlendiricilerden alınabilir.

Elimde mesela şuan airties 5340 var. Bu modemi access point olarak kullanabilirmiyim ? Hızda düşme olur mu ? Bu arada ilginiz için teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Eğer modemde access point özelliği varsa yapılabilir. Denemek lazım. Ama Airties'lar yanlış bilmiyorsam biraz çipset seçiyor. Yani Huawei ile uyumlu olması gerekiyor olabilir. Bizzat denemediğim için bir şey diyemiyorum.

En ucuz yöntem menzil genişletici almak. 60 lira civarında bir bütçe ile sorunsuz ve hızlı bir ağ kurarsınız. Ben 50mbit abonesiyim, Huawei ile kablosuz olarak bu hıza çıkıyorum rahatça.
  • quote:

Eğer modemde access point özelliği varsa yapılabilir. Denemek lazım. Ama Airties'lar yanlış bilmiyorsam biraz çipset seçiyor. Yani Huawei ile uyumlu olması gerekiyor olabilir. Bizzat denemediğim için bir şey diyemiyorum.

En ucuz yöntem menzil genişletici almak. 60 lira civarında bir bütçe ile sorunsuz ve hızlı bir ağ kurarsınız. Ben 50mbit abonesiyim, Huawei ile kablosuz olarak bu hıza çıkıyorum rahatça.

Hızda ve pingle ilgili bir sorun olmuyorsa kaliteli bir ürün önerir misiniz ? Sizin dediğiniz gibi uygulayacağım.

TP Link alabilirsiniz, güzel cihazlar.
  • akk doldu hız gece gündüz düştü. 100 gb joker alsam gece kullanımlarım, yine kotamdan düşmeden devam eder mi yoksa joker akk alınca gece yaptığın kullanımlar da mı kotana yansıyor
  • Joker alirsan 12den sonrasi yine kota disi. Ben artik kalan gun sayisina gore joker alip kotasizmisim gibi takiliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • biz de bu tarifeye geçtik verilen modem hg255s kablolu bağlantıda 52mbps civarı alıyorum fakat telefondan pcden kablosuz bağlantıda 30-35 arası bir kere dün akşam 35 gördük
    hız testini modemin yanında yapıyorum sonuç bu müşteri temsilcisi kablosuzda 50 mbps göremeyeceğimi söyledi ama neredeyse yüzde 50 hız kaybı var arada 15-20 arası veriyor hızı en azından 40 mbps alabilmem gerekli ki modemin yanındayım 1 adım bile yok ne yapmam lazım modemi değiştirebilir misiniz dedim size zaten en son çıkan modem verilmiş dedi doğru mudur ne yapmam lazım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: StarCross

Bu tarifeyi kullanıyorum. Saat 12'den sonra internette hiçbir hızlanma yok. 300-350 kbps ile indiriyor. Sorunu bilen var mı?

hızlanma olmuyor zaten. akk doluysa yine yavaş indiriyorsun. ona dikkat etmen lazım. mesela sen akk doldurdun o saatler arasında hızlanıpta yavaşlamıyor. sadece o indirdiklerin akkye geçmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mode03

biz de bu tarifeye geçtik verilen modem hg255s kablolu bağlantıda 52mbps civarı alıyorum fakat telefondan pcden kablosuz bağlantıda 30-35 arası bir kere dün akşam 35 gördük
    hız testini modemin yanında yapıyorum sonuç bu müşteri temsilcisi kablosuzda 50 mbps göremeyeceğimi söyledi ama neredeyse yüzde 50 hız kaybı var arada 15-20 arası veriyor hızı en azından 40 mbps alabilmem gerekli ki modemin yanındayım 1 adım bile yok ne yapmam lazım modemi değiştirebilir misiniz dedim size zaten en son çıkan modem verilmiş dedi doğru mudur ne yapmam lazım ?

Telefonunuz yada wifi usb aparatiniz yuksek hizi desteklemesi lazim . Ben mesela ip5 kullaniorum tlfndan 50 filan goruorum . Wifi ayarlarindan bir kac bisi yaptim zorrentta 6 mb maks goruom

• AKK dolduktan sonra günlük kullanım 3MB sabit mi ?
  • ibraxi kullanıcısına yanıt
    Evet 3mbit download, 1mbit upload sekline dönüşüyor

• Gece direkt indirmeye başlıyor musunuz? Ben önceden modeme restart atıp indirmeye başlardım. Şimdi direkt indirmeye başlıyorum acaba AKK açısından sıkıntı oluyor mu?
  • 00.00 dan sonra hemen indirmeye başlamayın. 01.00 dan sonra başlarsanız daha sağlıklı olur kota için.
  • Yarın bizede kuruluma gelicekler. Ttnetin soygunculuğu canıma tak ettirdi. Bende bu paketi düşünüyorum. Ağırlıklı online oyun oynuyorum. Şuanki bağlantımda ping 10dan yukarıyı görmüyor. İşallah ping sorunum olmaz.

• Aslında benim için de 00:00 dan 01:00 a kadar yapılan indirme Mahone Bey.
  • gece 00:30 da baslıorum hele ps4 dıgıtal oyunları ıcın on numara oluoyor .
  • Bu sabah 10'da gelip 1 saatte bağladılar.

Eski net tarifem, Ttnet 20mbit - 50gb AKK tarifesiydi. Kısacası ayın ilk haftası 17 mbit, kalan 3 hafta 2.5 mbit ile sürünüyordum. Ödediğim fatura 79TL'ydi.

Şimdi gecekuşu tarifesine geçtim, rçağ atlamış gibi oldum :) Kurulum modem vs hiçbi ücret almadılar geldiler 1 saat içinde herşeyi halledip interneti çalışır hale getirip gittiler. Verdikleri modemde gayet güzel şık bir modem. Speedtest'de tam 50mbit download, 5mbit upload ve 1 ping görüyorum.

Zaten ev ahaliside neti gündüz ve akşam saatlerinde kullandığından tüm oyun ve dilm downloadlarımı gece yapıyordum normalde. Bu tarife benim kullanımıma cuk oturdu diyebilirim. Gece testlere başlıycam bakalım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 23 Aralık 2015; 15:31:53 >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.