Şimdi Ara

GeceKuşu Kamp. 00:00-06:00 AKK YOK!! (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
672
Cevap
3
Favori
43.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu paketi satın alarak tarifenize GeceKuşu özelliği katmış oluyorsunuz evet. Ancak aylık 9,9TL ekstra ödemeniz olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: igorparker

Gerek kalmadı artık modemi kapatıp açmaya. Kota takip sistemi düzgün işliyor, saat başı tazeliyor bilgileri. Birçok kez test ettim, sıkıntı yok.

Bende saat basi guncellemiyor malesef. Gece indirdiklerimi kotadan saymis ve akk doldu o yuzden.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • muratai kullanıcısına yanıt
    Hayret doğrusu. Bende gayet güzel çalışıyor. Superonline'a söyleyin belki duzeltirler.

• igorparker İ kullanıcısına yanıt
    Hg255s var bende ama?

Yanlış hatırlamıyorsam bende HG253 var, geçen sene vermişlerdi. Eve gidince bakayım.
  • Konuya ortasından giriyim :) Benede HG253S var ve kota sistemi çok düzgün çalışıyor. Bu kadar düzgün beklemediğim için bir hayli şaşkınım
  • Buyrun benim detaylı kullanım. Hiçte saatlik değil. Akk dün mü ne dolmuş mail geldi. Hızım 3 mbit. 59 tl ödüyor olmasam gece kuşuna (69 tl oldu yeni zamla) 99 luk 25/5 akk siz e geçicem ama sabrediyorum.

GeceKuşu Kamp. 00:00-06:00 AKK YOK!!
    Dediğim gibi tıkır tıkır çalışıyor bende. Bence Superonline'a iletin bu problemi.
  • bendede tıkır tıkır çalışmakta. gerçi son 2 aydır işlerimden dolayı gece açık bırakıp download yapamıyorum. tarifenin anlamı kalmıyor böylelikle. ama seviyorum :D
  • 253S var bendede bir yamuğunu görmedim bakalım
  • akn kotası dolunca özellik devre dışı kalıyor. Hizmet eksik, akn dolsada dolmasada 00:00-06:00 arası çalışması gerekirdi tam hız ama öyle değilmiş
  • ben bu paketi almayı düşünüyorum kullananlar fikir verebilir mi. saat aralığında bir sıkıntı oluyor mu kotaya işleme vs gibi. bir de fatura sabit mi geliyor her ay. ttnet te 60tl ye taahhüt imzalıyoruz 70 den aşağı gelmiyor fatura bir ay 70 bir ay 90 bir ay 80 sürekli değişiyor.
  • Dostum 50mbit yani saniyede 5mb işe indiriyorsunuz..ttnetten bende geçeli 2 ay oluyor.
    Taş devrinden uzay çağa atlamaya hazır ol diyim..
    Hızda hiç düşüş olmadı, ama 12-06 saatlerini iyi tuttur büyük downloadlarda..
    Öteki türlü youtube ve şarkı indirmede ben gunduz gayet fazlaca kullanıyorum kotayı aşmadım hiç 2 aydır..

• 1 nisanda tarifelere zam mi gelecek yoksa indirim mi? 2 senelik gece kusu tarifem ay sonunda bitiyor, 100 gb yetmedigi icin gun icinde mutlaka joker aliyorum zaten 90 tl'ye geliyor, acaba 25mbite dusurup 99luk akksiz tarifeye mi gecsem? Acaba 1 nisanda daha enteresan kampanyalar gelecek mi?

• Süperonline da teklife gelen elemanlar ttnet faturasını ödüyordu hala devam ediyor mu.?
    ttnet taahhütüm 7.ayda btiyor . Kampanyayı kaçırmak istemiyorum. 250 tl iptal bedeli istiyorlar.
  • 1 senedir superonline kullanicisiyim. Cok nadiren geceleri 15 20 dk internet kesintileri olmustu. Saha calismasi olabilir tabiki. Bu aksam saat 7 de gitti ve bolgesel olarak ilk kez sorun oldu. Internetsiz kaldik.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mahallede belediye bi kazi yapiyordu. Superonline i aradigimda soylemistim. Simdi bakiyorlar. Belediye iste cekmis gitmis ortaligi duman ederek. Allahim nerde yasiyoruz sorusunu sordurttular yine insana

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugun arayıp tahhütünüz 2 ay sonra bitecek nisanda zam gelmeden isterseniz yeni bir pakete geçebilirsiniz felan dediler gece kuşu da şuan 69-79 olmuş 10 tl zam gelmiş.Ne yapmak lazım acaba birde nisan ortalarında zam gelirse hepten yandık
  • şu anda cihaz kampanyasından taahhüt verdiğim tarifeyi kullanıyorum. 50mbit 150gb AKK +200dk telefon 78tl ödüyorum. taahhütüm 29mayısta bitiyor, superonline beni arayıp yeni bir cihaz teklif etti. asus zenpad7 + 50mbit + 100gb AKK 75tl.

sizce gece kuşu mu mantıklı yoksa asus tablet mi alıp taahhütü uzatayım?

kafama takılan diğer bi konu da; asus tablet ve gece kuşu kampanyasında ev telefonuna ne kadar ücret alıp ne kadar dakika veriyolar?

edit: biraz önce müşteri hizmetlerini arayıp biraz sıkıştırdım, nisan ayında superonline tarifelerine zam gelecekmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frddrst -- 10 Nisan 2016; 17:43:57 >
  • Ben memnunum.. 2 yıl taahütlü.. İlk 12 ay 59 TL ödüyordum.. şimdi 69 TL yapmışlar..

Bir tek sorun fatura geç ödendiğinde alınan 25 TL açma kapama parası.. Faturayı ödemeyi unutmamak lazım.

Çok insafsızca alınan bir para!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G.Ceylan -- 12 Nisan 2016; 16:00:00 >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.