Şimdi Ara

GeceKuşu Kamp. 00:00-06:00 AKK YOK!! (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
672
Cevap
3
Favori
43.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu tarifeye geçmek istiyorum online oyunlarda ping değerlerinde sıkıntı yaşayan var mıdır ?
    Hız düşmesi ve ya kopma gibi problem yaşıyacaksak geçmeyleim hiç.
  • Echoés kullanıcısına yanıt
    Kullanıyorum gayet memnunum. Ping 50-80 arası değişiyor gününe göre.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bulundugum yer pendık yenısehır superonlıne kesıntısızı kesıldıgını gormedım hızda gayet sıtabıl pıng max 5 ms oluo bazen . sorun yok yanı

gecenlerde down yapıom makınayı ındırme bıtınce kapat demıstım ama ındırme bıtmemıs 100gb bırseydı unutmusum oglen baktım hala ındırıo kotada bıtmıs aklımdan ucmustu tamamen . sız sız olun ne kadar ındırecegınızı ve bılgısayara bakmayı unutmayın . ben yanına ev telefonuda koydum onada aylık ek ucret yok zatne kımseyı aramıom ordan arayanlar olur dıye dusunmustum .

tahut oduyorlar once ttnetı kapatmıstım 250 TL gıbı bırseydı sonra fatura ve dekontu superonlınea yolladım onlar her ay faturamdan dustuler .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexsite

Kullanıyorum gayet memnunum. Ping 50-80 arası değişiyor gününe göre.

teşekkürler. bağlattım umarım sıkıntı çıkmaz . 1-2 ay sonra kullanmaya başlayacağım ttnet taahhütüm bitene kadar dondurdum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frddrst

şu anda cihaz kampanyasından taahhüt verdiğim tarifeyi kullanıyorum. 50mbit 150gb AKK +200dk telefon 78tl ödüyorum. taahhütüm 29mayısta bitiyor, superonline beni arayıp yeni bir cihaz teklif etti. asus zenpad7 + 50mbit + 100gb AKK 75tl.

sizce gece kuşu mu mantıklı yoksa asus tablet mi alıp taahhütü uzatayım?

kafama takılan diğer bi konu da; asus tablet ve gece kuşu kampanyasında ev telefonuna ne kadar ücret alıp ne kadar dakika veriyolar?

edit: biraz önce müşteri hizmetlerini arayıp biraz sıkıştırdım, nisan ayında superonline tarifelerine zam gelecekmiş.

cihaz önermem. gece kuşu gayet mantıklı

zam haberi de traş Hep aynı şeyi söyleyip satmaya çalışıyorlar
  • VDSL paketlerde gece kuşu yada akksiz gece kampanyası olmuyor mu?
  • Sadece fiberde var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasımda ttnet taahhütüm bitiyor. ya bu tarife geçecem ya da 25 mbit akk'sız pakete geçecem 99 tl o paket.
  • Echoés kullanıcısına yanıt
    hocam istanbul küçükçekmece halkalı atakent mahallesindeyim ailemin yanına gelip gidiyorum evde 50/5 gece kusu var 6-6.2 görüyorum torrentte cs go da kısın yarı yıl tatılınde geldıgımde 30-35 di maks. şimdi 40-45 maks alıyorum ve hız e kadar felan degıl dırek 50 ise 50 yanı torrentte de zaman ayarı var 00.00 da baslar 06.00 da biter şiddetle tavsiye ederim bulunduğunuz yerde fiber varsa

edit : bir de hiç kopma felan olmaz aşırı derecede stabıl turkıye sartlarına gore baya ıyı bence ayrıca youtube gibi yerlerde de rahat rahat 1080 izleyebilirsiniz zaten otomatık 1080 ya da 720 acıyor vıdeo secenegıne gore

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mode03 -- 21 Haziran 2016; 18:44:04 >
  • yalın adsl için olanı yok mu beyler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mode03

hocam istanbul küçükçekmece halkalı atakent mahallesindeyim ailemin yanına gelip gidiyorum evde 50/5 gece kusu var 6-6.2 görüyorum torrentte cs go da kısın yarı yıl tatılınde geldıgımde 30-35 di maks. şimdi 40-45 maks alıyorum ve hız e kadar felan degıl dırek 50 ise 50 yanı torrentte de zaman ayarı var 00.00 da baslar 06.00 da biter şiddetle tavsiye ederim bulunduğunuz yerde fiber varsa

edit : bir de hiç kopma felan olmaz aşırı derecede stabıl turkıye sartlarına gore baya ıyı bence ayrıca youtube gibi yerlerde de rahat rahat 1080 izleyebilirsiniz zaten otomatık 1080 ya da 720 acıyor vıdeo secenegıne gore

Gece kuşu aboneliği aldım ve dondurdum, ttnet taahhütünün bitmesini bekliyorum 26sında bitiyor. Sonra kullanmaya başlayacağım Teşekkür ettim bilgilendirme için

• arkadaşlar hangi programı önerirsiniz bana? akşamleyin koyacam programa linkleri o otomatik geceleyin indirecek? 6'da da downloadu kapatacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordhaseky

arkadaşlar hangi programı önerirsiniz bana? akşamleyin koyacam programa linkleri o otomatik geceleyin indirecek? 6'da da downloadu kapatacak

idm ve jdownloader ikisinde de zamanlayıcı var.
  • 100 GB AKK'yı doldurunca hızım düştü. Ancak bugün fark ettim ki ay sonuna kadar Joker AKK alınabiliyor.
    10TL 25GB
    15TL 50GB
    20TL 100GB

Çok iyi yapmışlar bunu bence gece kuşu tarifesiyle çok makul oluyor. Ay sonuna doğru kotan dolarsa bu paketlerden birini al. Çoğu ay zaten dolmuyor AKK.

Şimdi sorum şu ki acaba bu Joker AKK'larda geceleyin de kota düşüyor mu gece kuşu tarifesi burada da hala geçerli mi?
  • dor-iomin kullanıcısına yanıt
    Bu paketleri aldığınızda AKK'nız 100GB+25/50/100GB olacak şekilde yenileniyor.. Yani toplam downloadınız 125GB'nin altındaysa hızınız arttığı için gece kuşu tarifesini eksiksiz kullanabiliyorsunuz.. Geceler yine sayılmıyor yani, umarım anlatabildim :)
  • 69 TL oldu 2. seneye girdim cok fiyat oduyoruz gibime geliyor arkadaslar ya.

• Bende 2-3 gün önce eve gece kuşu tarifesini aldım. Şimdiden 89 gb akk kalmış ne ara bitti nereye gitti anlamadım. Acaba saat 00.00 dan sonrasını akk ye mi ekliyor ?

İnternet kullanımını saat saat kontrol edebilecek bir yer var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: LastNova

Bende 2-3 gün önce eve gece kuşu tarifesini aldım. Şimdiden 89 gb akk kalmış ne ara bitti nereye gitti anlamadım. Acaba saat 00.00 dan sonrasını akk ye mi ekliyor ?

İnternet kullanımını saat saat kontrol edebilecek bir yer var mı?

https://www.superonline.net/hesabim/urunler/fiber/f6140ea0-f3fe-4a1d-8db7-0194b4b1ece6/detayli-kullanim

sitede detaylı kullanım dan

• Gece download ederken tam 00:00 de baslamayın 00:30 baslayın daha garantı olur cunku supronlıne sıstemlerı bu tam saat konusunda devreye gırmıyor .

• Teşekkür ederim. Baktım şimdi bu gece olan kayıt saat 23.31 den sonra hala işlenmemiş. Dün gece ise 23.31-00.31 arası 780 mb indirme yapmışım 00.31-06.31 arası ise 0 yazıyor.

Normalde saat saat işlerken nedense direk 6 saatlik bir güncelleme olmuş.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.